- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.321
Evetttt ben oyleyimdir valla kimse karisamazAhhahahKiz Allah seni iki kas goz yap yolla diyii haklisin valla
ne guzell arkds olur sanaaaa :)Ay yok şaka bi yana bende kardeşimi çok sevdigimden gelinlede iyi anlaşirim zaten simdiden tanıştıriyo beğenmediğimi söylüyorum etkilenmiyodur inşallah
Kiz ben sevmem kuzen muzen ne geziyyy yanimizda ne isi vaggg
Kizzz ne kuzeniiiiiiparalarimmmmmm taviz vermeeeeeeee
Bilmemmmiiii :) valla benden kaynanamsa gozel yapiyorm esm kabul etti ama benimkiler parte iyi bakiyo kg aldi diyolar hahah
Ayy snaakizzz
benmde annem teyzem gorumcem geldi hatir icin getirdim. Gorumcemle cok tanimiodk birbrmizi baktim oda seciyo bu olsun falan diyooooo aaaaaa bana bi geldiler esime bir dirsekle durttumparte sen begendinmi dedi hayir ya bunlari almicam dedim tek bunun icinmi geldk dedi ebt dedm
Hoop annemler gibi geriye cekildi.ogunden sonra bidahada karisamadi zaten karistirmam bende esimde ama simdi kankiyik
Maşallah kız darısı bana inşallahhh düğün alışverişine artık kısmetse
Kizzz ne kuzeniiiiiiparalarimmmmmm taviz vermeeeeeeee
Bilmemmmiiii :) valla benden kaynanamsa gozel yapiyorm esm kabul etti ama benimkiler parte iyi bakiyo kg aldi diyolar hahah
Ayy snaakizzz
benmde annem teyzem gorumcem geldi hatir icin getirdim. Gorumcemle cok tanimiodk birbrmizi baktim oda seciyo bu olsun falan diyooooo aaaaaa bana bi geldiler esime bir dirsekle durttumparte sen begendinmi dedi hayir ya bunlari almicam dedim tek bunun icinmi geldk dedi ebt dedm
Hoop annemler gibi geriye cekildi.ogunden sonra bidahada karisamadi zaten karistirmam bende esimde ama simdi kankiyik
AhahahhaEvetttt ben oyleyimdir valla kimse karisamazesimin iki kiz yegeni var benden 1 2 yas kucukler hic karisabilmislermi peeh
Hatta bi tanesini hala sevmem bana bisey dedi oooo senmisin diyen neler soyledim ama herkes bana hak vermisti nerdeyse dugune gelemiyodu ozur diledismdi selam selam okadr
ne guzell arkds olur sanaaaa :)
Dugun alışverişinde de hediye bekler onlar simdi bak ben söylimmMaşallah kız darısı bana inşallahhh düğün alışverişine artık kısmetse
Kiz benimki de daha yüz bulamadigindan bu kadar yapiyobulsa niidecek bilmiyom
ben kuzenlerimi cok severm esimin kuzenlero buyuk hep. Ama kucuk olsada fark itmizzzKiz ben sevmem kuzen muzen ne geziyyy yanimizda ne isi vagggboyle geline can gurban partis bize niye camasir almadi gelinler
Kiz sizde bu enerji nereden geliyor sporlar i dokturmussunuz coluk cocuk yemek pert olmaniz gerekirdi.Benim drdikodu yapcek halim kalmadiii yarin her yerim agriyacak zaten is yerinde sunnetli gibi olcem kesinnn
Ben esimi bekliyorum tatli 15 dk ya gelir sonra bendeKiz sizde bu enerji nereden geliyor sporlar i dokturmussunuz coluk cocuk yemek pert olmaniz gerekirdi.Benim drdikodu yapcek halim kalmadiii yarin her yerim agriyacak zaten is yerinde sunnetli gibi olcem kesinnn
En guzeli boyle zamanlarda pisman olmamak adina a dan z ye ikiniz almalisiniz. Sana benden tavsiye.Maşallah kız darısı bana inşallahhh düğün alışverişine artık kısmetse
Evetttt ben oyleyimdir valla kimse karisamazesimin iki kiz yegeni var benden 1 2 yas kucukler hic karisabilmislermi peeh
Hatta bi tanesini hala sevmem bana bisey dedi oooo senmisin diyen neler soyledim ama herkes bana hak vermisti nerdeyse dugune gelemiyodu ozur diledismdi selam selam okadr
ne guzell arkds olur sanaaaa :)
Üçün biri ni alcamDugun alışverişinde de hediye bekler onlar simdi bak ben söylimm
Ben herseyi internetten hallediyor çarşı pazar gezmeyelim diye annemlere de bakın bunu aldım diyorum begenmeselerde bişey diyemiyolar almisim artikEn guzeli boyle zamanlarda pisman olmamak adina a dan z ye ikiniz almalisiniz. Sana benden tavsiye.
Beni gecmisinSPOR LİSTESİ(03/10 ocak)
PEMBE TAKİM
SekerPancarı71 : 52dk +57 dk
Selcanmehmetcan:
edan18 :35 dk+ 45 dk
MOR TAKİM
hedef52:15+40 dk
htc71 :75 dk
munter :45
Tabi geçecem kızım yılların sporcusuyukBeni gecmisin
Hadi cnmmmmm fenalar demekki valla iyiyeee cok iyiyim ama fesata selam selam bitttiBnmmiler yüzsz nisanlim nisana gelme demiş birine geldi yine de kız bizi kiskanmis bide
Ben herseyi internetten hallediyor çarşı pazar gezmeyelim diye annemlere de bakın bunu aldım diyorum begenmeselerde bişey diyemiyolar almisim artik
Yok canim reglinin ilk gunu oldugu icin yapmadi selcan
Bende pek severim zaten hiç kızı yok beni kizi gibi sever ikiside eltiler gelince nolur bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?