Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahhahah Kiz Allah seni iki kas goz yap yolla diyiihaklisin valla
Evetttt ben oyleyimdir valla kimse karisamaz esimin iki kiz yegeni var benden 1 2 yas kucukler hic karisabilmislermi peeh
Hatta bi tanesini hala sevmem bana bisey dedi oooo senmisin diyen neler soyledim ama herkes bana hak vermisti nerdeyse dugune gelemiyodu ozur diledi smdi selam selam okadr
Ay yok şaka bi yana bende kardeşimi çok sevdigimden gelinlede iyi anlaşirim zaten simdiden tanıştıriyo beğenmediğimi söylüyorum etkilenmiyodur inşallah
ne guzell arkds olur sanaaaa :)

Kiz ben sevmem kuzen muzen ne geziyyy yanimizda ne isi vaggg boyle geline can gurban partis bize niye camasir almadi gelinler

Maşallah kız darısı bana inşallahhh düğün alışverişine artık kısmetse

Ahahahha iyi etmisin bizimkiler hic bas gostermedi zaten

Kiz benimki de daha yüz bulamadigindan bu kadar yapiyo bulsa niidecek bilmiyom
aynen bana kotulugu yokta herkesw ayni karisir alistik biz yorumlar bende gulerek cvp veriyorum oda guluyo mesj ulasiyo hatta gelinimde benim gibi bilmis diyo
Kiz ben sevmem kuzen muzen ne geziyyy yanimizda ne isi vaggg boyle geline can gurban partis bize niye camasir almadi gelinler
ben kuzenlerimi cok severm esimin kuzenlero buyuk hep. Ama kucuk olsada fark itmizzz

Kiz sizde bu enerji nereden geliyor sporlar i dokturmussunuz coluk cocuk yemek pert olmaniz gerekirdi. Benim drdikodu yapcek halim kalmadiii yarin her yerim agriyacak zaten is yerinde sunnetli gibi olcem kesinnn
sana da biraz enerji verebileydikkk bu ne ölü gibi

Kiz sizde bu enerji nereden geliyor sporlar i dokturmussunuz coluk cocuk yemek pert olmaniz gerekirdi. Benim drdikodu yapcek halim kalmadiii yarin her yerim agriyacak zaten is yerinde sunnetli gibi olcem kesinnn
Ben esimi bekliyorum tatli 15 dk ya gelir sonra bende

SPOR LİSTESİ(03/10 ocak)
PEMBE TAKİM

SekerPancarı71 : 52dk +57 dk
Selcanmehmetcan:
edan18 :35 dk+ 45 dk

MOR TAKİM

hedef52:15+40 dk
htc71 :75 dk
munter :45

Bnmmiler yüzsz nisanlim nisana gelme demiş birine geldi yine de kız bizi kiskanmis bide

En guzeli boyle zamanlarda pisman olmamak adina a dan z ye ikiniz almalisiniz. Sana benden tavsiye.
Ben herseyi internetten hallediyor çarşı pazar gezmeyelim diye annemlere de bakın bunu aldım diyorum begenmeselerde bişey diyemiyolar almisim artik

Bnmmiler yüzsz nisanlim nisana gelme demiş birine geldi yine de kız bizi kiskanmis bide
Hadi cnmmmmm fenalar demekki valla iyiyeee cok iyiyim ama fesata selam selam bittti
Ben herseyi internetten hallediyor çarşı pazar gezmeyelim diye annemlere de bakın bunu aldım diyorum begenmeselerde bişey diyemiyolar almisim artik
siz nisanlimla gezmeye diye cikin ev esyalarini alin ahahaha aaa gorduk aldik dersn

SPOR LİSTESİ(03/10 ocak)
PEMBE TAKİM

SekerPancarı71 : 52dk +57 dk
Selcanmehmetcan:40dk+15dk
edan18 :35 dk

MOR TAKİM

hedef52:15+40 dk
htc71 :75 dk
munter :35

Bende pek severim zaten hiç kızı yok beni kizi gibi sever ikiside eltiler gelince nolur bilemem

Ayyyy elti dimeee yaramı destinizz.ins seninkiler iyi olur.su laf çok doğruymuş kuma kumayla gemisi yürümüş te elti eltiyle gemisi yurumezmis... Çok kıskanç tır ve KV,KP derin gözüne girmek için neler etti girdide aman iyi olsunlar ben adaletsizliğe haksızlığa tahammülüm yoktu onunda öğrendik şükür sabretmeyi... Tabi gorumcemide ele geçirdi ama gorucemde ettiğini buldu ilahi adaleti unuttu... Ayyyy insan eskiyi hatırlayınca amma kötü oluyor ama kin beslemem Allah için iyi davranırim ettiklerini Allah görsün... Nidimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…