Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SPOR LİSTESİ(03/10 ocak)
PEMBE TAKİM

SekerPancarı71 : 52dk +57 dk
Selcanmehmetcan:40dk+15dk
edan18 :35 dk+ 45 dk

MOR TAKİM

hedef52:15+40 dk
htc71 :75 dk
munter :45dk

Dogrusu bu listeymis

SPOR LİSTESİ(03/10 ocak)
PEMBE TAKİM

SekerPancarı71 : 52dk +57 dk
Selcanmehmetcan:40dk+15dk
edan18 :35 dk+ 45 dk

MOR TAKİM

hedef52:15+40 dk
htc71 :75 dk
munter :45dk

Dogrusu bu listeymis

Hadi cnmmmmm fenalar demekki valla iyiyeee cok iyiyim ama fesata selam selam bittti
siz nisanlimla gezmeye diye cikin ev esyalarini alin ahahaha aaa gorduk aldik dersn

mobilyalar ve ev nerde olcak sorunu haricinde baska derdim yok cok şükür onlarıda sorunsuz aldık mı tamamdır

her ailede oluyo fena bi gelin yada görümce demek ki

Gunaydinlar sekerlerim binimmm bugun dayimi evlendirikk gelin getirecegiz ins sizlerlen aksam görüşürüz ancak bugun de koptur koptur is telaşı olcak ogleden itibaren.

Kizlar tartildim 75 tim sindi 76 kg bu odemdir digilmi pazartesi de bu rakam çıkmıştı ama seviniyim en iyisi bu hafta menu paylasimi pek yapamadim sigarayi biraktigim icin kavruk fıstık ne yedim birde kabizlik sorunumda ortaya cikti sigara yuzunden birakinca, ama kiloda almadigima gore inşallah haftaya güzel devam edecegim.reglimin son gune dogru protein diyeti yapacagim birde kizlar elma sirkeli samirsak tursusu yaptim 15 gun beklettim içiyorum bir haftadir belkide cok kilo almami engellemistir haa..

Ayyy kizlarrr norusenizz uyuyormusunuz keleee.o zaman ben gidemde bari bebeleri uyandiram ders yapilacak pufff derss dersss dersss derss derss ömür torpulerim binimm inan bu ders yaptirirken bir saat spor yapmis gibi terlimm kizariyimmm :))

kuzum sende mi artıdaasın ayy bu hafta durumumuz cok kötüüü. o tursu nasılmış ne işe yarıyomus

Ayyy kizlarrr norusenizz uyuyormusunuz keleee.o zaman ben gidemde bari bebeleri uyandiram ders yapilacak pufff derss dersss dersss derss derss ömür torpulerim binimm inan bu ders yaptirirken bir saat spor yapmis gibi terlimm kizariyimmm :))

masallah büyümüşlerde ders calışıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…