- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #171.341
Yoksa sen benim eltim msnd
Hadi cnmmmmm fenalar demekki valla iyiyeee cok iyiyim ama fesata selam selam bittti
siz nisanlimla gezmeye diye cikin ev esyalarini alin ahahaha aaa gorduk aldik dersn
15dk yürüdüm sadece o hareket sayılırsa yoksa hala sancım var bugün agrikesici almayim dedim
onu saymıyoruzBebegi ayakta 1 saat sallamak spor sayilirmi daha yeni uyudu
her ailede oluyo fena bi gelin yada görümce demek kiAyyyy elti dimeee yaramı destinizz.ins seninkiler iyi olur.su laf çok doğruymuş kuma kumayla gemisi yürümüş te elti eltiyle gemisi yurumezmis... Çok kıskanç tır ve KV,KP derin gözüne girmek için neler etti girdide aman iyi olsunlar ben adaletsizliğe haksızlığa tahammülüm yoktu onunda öğrendik şükür sabretmeyi... Tabi gorumcemide ele geçirdi ama gorucemde ettiğini buldu ilahi adaleti unuttu... Ayyyy insan eskiyi hatırlayınca amma kötü oluyor ama kin beslemem Allah için iyi davranırim ettiklerini Allah görsün... Nidimmm
Kizlar tartildim 75 tim sindi 76 kg bu odemdir digilmi pazartesi de bu rakam çıkmıştı ama seviniyim en iyisi bu hafta menu paylasimi pek yapamadim sigarayi biraktigim icin kavruk fıstık ne yedim birde kabizlik sorunumda ortaya cikti sigara yuzunden birakinca, ama kiloda almadigima gore inşallah haftaya güzel devam edecegim.reglimin son gune dogru protein diyeti yapacagim birde kizlar elma sirkeli samirsak tursusu yaptim 15 gun beklettim içiyorum bir haftadir belkide cok kilo almami engellemistir haa..
Ayyy kizlarrr norusenizz uyuyormusunuz keleee.o zaman ben gidemde bari bebeleri uyandiram ders yapilacak pufff derss dersss dersss derss derss ömür torpulerim binimm inan bu ders yaptirirken bir saat spor yapmis gibi terlimm kizariyimmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?