- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #180.481
Ayy ne guzel duygular bunlarrKizlarrrr doktor kalp atislarini gordu susamimizi bize gosterdi sukurler olsun 3 hafta sonra gel dedi sisamimiz 6 haftalikmis teyseleriii aplalari
Allah im hayirlisiylaaa kucamiza almayi nasip etsin cok degistiiiii resmi var bisdeeee artikkkkk
Oyyyyyyyyyy oyyy yerimmmmmmm amiinn cnmmmmmmKizlarrrr doktor kalp atislarini gordu susamimizi bize gosterdi sukurler olsun 3 hafta sonra gel dedi sisamimiz 6 haftalikmis teyseleriii aplalari
Allah im hayirlisiylaaa kucamiza almayi nasip etsin cok degistiiiii resmi var bisdeeee artikkkkk
Dualariniz icin cooook tesekkurler Allah razi olsunnnnn
Ayy ne guzel duygular bunlarr1 bucuk aylik hamissin kaldi 7 bucuk ay Rabbim hayirlisiyla almayi nasip etsin kucaginiza bebegim
Aminnn aminnn kizlar cok sag olun iyiki varsinizzzzOyyyyyyyyyy oyyy yerimmmmmmm amiinn cnmmmmmm
Kizz benimde oyle doguyo icime kimsiyi sulemedimmmmBence senin kizin olacakoyle doguyo icime kiz
Ruyanda gorcekmisin bakalim. Ben gormustummmm :) kac kere kiizz gormustm.Oldu iste basardimmm
ayyy gercekkkkk ne guzel yalniz ermismisin nesinnn kuzeninkini bile bildinRuyanda gorcekmisin bakalim. Ben gormustummmm :) kac kere kiizz gormustm.
Kuzenim hamile smdi onuda pembeye boyuyodk odayi dedm kizin olcak kzii oluyo :)
Hey gidi hey bende buraya bebegimi yapmistm oyle kocaman olduu
Fistigini burdaykenmi ogrenmistinnnn yaaa nasil geciyor zaman dimiiiRuyanda gorcekmisin bakalim. Ben gormustummmm :) kac kere kiizz gormustm.
Kuzenim hamile smdi onuda pembeye boyuyodk odayi dedm kizin olcak kzii oluyo :)
Hey gidi hey bende buraya bebegimi yapmistm oyle kocaman olduu
Kiz ne blm ya ruyama girdii ne alakaysaayyy gercekkkkk ne guzel yalniz ermismisin nesinnn kuzeninkini bile bildin
soyle benceeeKizlar ailelere soylesek mii acabaacik daha gizlesek mii
soyleyelim dimi artik iyi gizledik zatiiiKiz ne blm ya ruyama girdii ne alakaysabaska kuzen daha hamile onu gormedm hahahahaah malum oldu zaar
soyle benceee
Ama bu cok iyi yaa
Bencede soyleeeeyin sevinsinlerrr artikkksoyleyelim dimi artik iyi gizledik zatiii
kiz beni dde gorursun belkimm ruyalarini dikkatli izle munter munter diye birisi olabilir yaninda evlatisi olabilir
Ama bu cok iyi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?