Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlarrrr doktor kalp atislarini gordu susamimizi bize gosterdi sukurler olsun 3 hafta sonra gel dedi sisamimiz 6 haftalikmis teyseleriii aplalari
Allah im hayirlisiylaaa kucamiza almayi nasip etsin cok degistiiiii resmi var bisdeeee artikkkkk
Ayy ne guzel duygular bunlarr 1 bucuk aylik hamissin kaldi 7 bucuk ay Rabbim hayirlisiyla almayi nasip etsin kucaginiza bebegim

Kizlarrrr doktor kalp atislarini gordu susamimizi bize gosterdi sukurler olsun 3 hafta sonra gel dedi sisamimiz 6 haftalikmis teyseleriii aplalari
Allah im hayirlisiylaaa kucamiza almayi nasip etsin cok degistiiiii resmi var bisdeeee artikkkkk
Oyyyyyyyyyy oyyy yerimmmmmmm amiinn cnmmmmmm

Ruyanda gorcekmisin bakalim. Ben gormustummmm :) kac kere kiizz gormustm.
Kuzenim hamile smdi onuda pembeye boyuyodk odayi dedm kizin olcak kzii oluyo :)

Hey gidi hey bende buraya bebegimi yapmistm oyle kocaman olduu
ayyy gercekkkkk ne guzel yalniz ermismisin nesinnn kuzeninkini bile bildin

Ruyanda gorcekmisin bakalim. Ben gormustummmm :) kac kere kiizz gormustm.
Kuzenim hamile smdi onuda pembeye boyuyodk odayi dedm kizin olcak kzii oluyo :)

Hey gidi hey bende buraya bebegimi yapmistm oyle kocaman olduu
Fistigini burdaykenmi ogrenmistinnnn yaaa nasil geciyor zaman dimiii

Kızlar merhabayyiuunn Günaydın demiyim artık uyandım kahvaltı yaptım şimdi yürüyüşe çıkıyorum munter kuzum hayırlı ugurlu olsuunn Rabbim kucagina almayi da nasip etsin Moonlii canım sağlık olsun bi daha kine haber vermeye calisirsin SekerPancarii hayranı gör yeni spor listesi arkadasinin poncikbirgelincik senin bu zayiflayamadim yedimlerin beni öldürcek yicen kirbaci

yeni liste 16.47
SPOR LİSTESİ(07/14)

PEMBE TAKİM
(158)SekerPancarı71:35+ 32+43+48
()selcanmehmetcan:
(95)edan18:45+50
(30)Poncikbirgelincik:30+120
(65)Kova01:30+35

MOR TAKİM
(100)
hedef52:60+20+20+35+60
(70)htc71 :20+50
(60)munter :20+20+20
(80)elaalemi:80
(60)sarraf:60

PEMBE TAKİM:468
MOR TAKİM:370

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…