- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.661
Hayal ediyorummbugün bi video izledim arkadasım atmış rahat 90 kilo bi kadın direk dans yapıyoama bi gör D:
Hadi yap yappp hedef demek istemiyim sanaaadur ben ayarlıyayım şu isim değişikliğini
yok artıkkapıları siz taşındıktan sonra takcaz demissler
menunu begendimmm afiyet ossunnn kuzu :)Yayla çorbası paneli tabuk pilav salataben pilav yimicem belki 2 kasik paneli tavugu da kizartmicam az yagda ceviriverecem
Kiz sen usta dedin ya ben isyerindeki ustalar sandim. Olacak is mi kapilar takilmadan nasil oturacaksiniz banyo ve wc nin kapisi var mi barikapıları siz taşındıktan sonra takcaz demissler
Hahahahahhaha ban yicem simdinasıl teklifler bunlar D :
komikmiAgahahhajajakakahahhahahah
oluyomusss ben bilmiyim nasıl olacak birimiz wcye banyoya falan gırınce kımse odadan dısarı cıkmıcak veya halka açık yapacaz artıkyok artıköyle şey mi olurmuşş
menunu begendimmm afiyet ossunnn kuzu :)
Kiz sen usta dedin ya ben isyerindeki ustalar sandim. Olacak is mi kapilar takilmadan nasil oturacaksiniz banyo ve wc nin kapisi var mi bari
oluyomusss ben bilmiyim nasıl olacak birimiz wcye banyoya falan gırınce kımse odadan dısarı cıkmıcak veya halka açık yapacaz artık
ayy olur mu oyle sey celis kapida mi yok argo seyler yazacamda korkirim banlanacam diye Allahtan emojisi var
yok yok hepsını soktuler celık kapı oda kapıları wc banyo
Evet ben en dusukden basladim cunku ben bayadir aktif spor yapmiyorum zaman zaman ip atlama disindahee ben yapiyim onucok etkili ve düzenli gidiyo mola günleri falan var aralarda hareketleri görsel olarak gösteriyo ve anlatıyo ben 3.seviyeden başladım ama sana 1. seviye iyidir kuzum yavas yavas zorlaşıyo çünkü
kib liyeyim mi bana asılıyo diyeHahahahahhaha ban yicem simdi
komikmi
şikayet etsene kuzum hangi firmaysaoluyomusss ben bilmiyim nasıl olacak birimiz wcye banyoya falan gırınce kımse odadan dısarı cıkmıcak veya halka açık yapacaz artık
Erkek uye vaaaar diye baarirmişsinkib liyeyim mi bana asılıyo diye
cok agır değil zaten bu da ama bi hamlik et bölünmesi oluyo illakiEvet ben en dusukden basladim cunku ben bayadir aktif spor yapmiyorum zaman zaman ip atlama disinda
Ben oglumun cinsiyetini 11 arti 5 de ogrwnmistim belli olur yakinda seninkideIs guc mide bulantisi sen napinn kuzumm
Ayyy o ne oyle yaaa delilik nasil yaparlar bunu ne yüzle söylüyorlaroluyomusss ben bilmiyim nasıl olacak birimiz wcye banyoya falan gırınce kımse odadan dısarı cıkmıcak veya halka açık yapacaz artık
imdaaatttErkek uye vaaaar diye baarirmişsin
Ahahhahahaimdaaatttpartiş bizi tokatlıcak bak diyim
Evet o bile zorladi ya sinavi da tam yapamiyorum gibi amacok agır değil zaten bu da ama bi hamlik et bölünmesi oluyo illaki
elimizde taahhüt falan yok neye istinaden sıkayet edicem kii edemem bu yüzden susmak zorundayız aceleye geldı hıc aklıma bıle gelmedı boyle seylerşikayet etsene kuzum hangi firmaysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?