- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.541
Usulsüzlük yicek vergi kaçırma olacak ondan da ceza yicek sonra ben odicem
temamdıırr kuzuumm pazartesi başlıyak ney yapcazkaptinn evet olur o lazım bize anladığım kadarı ile ama halen aklım detoksta yapsam mı diye en azından bir gün yapayım diyorum yulaf ezmesi de aldım fıstık ezmeside yapacam sende yap istersen kaçamakları engeller bence
Ahahaha iyimiskıvırcıkım dedimbnm en iyi bildigim kelime bu
İste buuuuşimdi kızlaaarrrrr bundan sonra her hafta bi analiz yapıcaz ve önümüzdeki hafta izlememiz gerekeen yolu görcez hep beraberr
14. TAKİM 514. ETAP***
06derya(70.6///%)hamilelik nedeniyle bildirimsiz izine ayrıldı
nuffiun(72.8/72,50/0,30/0,42%)
zuzuzuzu1234 (67.2/66.7/0,5/%0,74)
elaalemi( 57.1/0/0/%0)sabit
Marul_Anne(55.8///%)
Alina_ (60.8/59.3/1.5/%2.47)
keptinn( 55.7/55.3/0.4/%0,14)510.etapta bildirimsiz izine ayrıldı yüzdesi 5e bölündü
14. Takım Ortalama:%0,539
listemiz bu şekilde
ve bendeniz keptıınnn bu hafta sıfır ekmek dicem 5ten geri şafak sayıcam cumaya kadar
- @06Derya mız izine ayrıldı uzun süre yok
- @nuffiun canım pazartesi seninle sekerpancarı nın detoksa başlayalım bize bu lazım sanırım hafta sonu normal beslenmeye bak. ne dersin ?
- @zuzuzuzu1234 canım memleketten döndüğünde haberim olsun o zamana kadar menü paylaşımı yapmayabilrsin kısmen izinli sayılırsın ama yediklerine kesnlikle dikkat et
- @elaalemi beybisi gün ortasında pek ugrayamıyosun farkındayım ama uzak kaldıkca takım ruhundan motivasyonundan uzaklaşıyo musun sanki sabitsin bu hafta çünkülüm
- @Marul_Anne canım listeye girdiğin 2. hafta oldu ve sen bildirimde bulunmadın bu biraz sorumsuzluga girmiyo mu? bi mazeretin vardıda ben mi unuttum acaba ?
- @Alina_ kuzum cok cok iyi gidiyosun
seni biraz daha motive etmek için güzel planlarım var
@poncikbirgelincik (60///%)bildirimli izine ayrıldı 508
@ParteMoralll (66///%) sabit izne ayrilmak istiyor 511
izinden önümüzdeki hafta dönecekler listesi bu şekilde sanırımkızlar izine ayrıldıgınız kilolar bu şekilde haftaya cumaya bu kiloda olmanız gerek listeye girebilmeniz için
D deliyarim35
M makyajkolika kızlar aday listesinde olmanıza rağmen geçen hafta ve bu hafta bildirimde bulunmadıgınız için diskalifiye oldunuz umarım istediğiz kiloları verebilirsiniz
ve ben şimdi rakip listesini ayarlıcam kiloları birbirine yakın olanlar kapışsın bu hafta görelim bakalım kimler yenicek
SekerPancarii mikemmelsiiinnnn
herkesleri etiketliyememişim tekrar paylaşayım dedim
@06Derya @nuffiun
zuzuzuzu1234
E elaalemi @Marul_Anne @Alina_ @ParteMoralllponcikbirgelincik SekerPancarii
Hee alistim iki senedir menahahahah hobi olaraktan
Uuu kapışıyoruz he***21.04 bireysel yarışma**
@sarraf 79.3 @nuffiun 72,50
zuzuzuzu1234 66.7 @Alina_ 59.3
E elaalemi 57.1 @Marul_Anne 55.8
kaptinn 55.3 @SekerPancarii52.0
poncikbirgelincik 60 @ParteMoralll 66
başarılar diliyorummmm cuma listeyi tekrar paylaşıcam bütün yarışmacılara bol aç kalmalar ve bol eksilerrr
COK ZOR DİMİİİkaptinn canım yediklerime dikkat ediyorum tatlım yeid gibi yumurta zeytin falan yedim öğlen çorba yoğurt dört köfte ydim akşamda yoğurt flaan yerim sadece spor yapamayacagim yoksa çok dikkat ediyorum bir sürü bisküvi vs var ben yemiyoeum yemicem ne kadar zor dursam da
yes ay eeemmmAhahaha iyimisyuu körly beybii
çinkilim ben yazdımİste buuuumikemmel bi yazii kusursuzzz
Hee alistim iki senedir men2 veriyom 3 aliyom geri veriyom oyun oynuyoh oyle
Yok yok yemiyorum sence iyi mı kilo veriyorum ki acabaCOK ZOR DİMİİİyeme sakın haaa
Ben o hatayi bi kere yaptim 61 e çıktım baktim boyle olmucak kilom cikiyo teker teker kabullendim ömrüm boyunca hep dikkatli yicem karllyes ay eeemmm
çinkilim ben yazdım
ben aldım mı hevesim kaçar sen iyi dayanıyon
Uuu kapışıyoruz hekork menden karlll
ayy spor mu yaptııınn ne giziiilll totom acıdı bnmde oturmaktanVee günlerden bacak kalça
Yaptimm ve kahvemi hakettim kizim da uyyo ohh keyiflerdeyim
Göricizz
bu hafta şeytanın bacagını kırcağiiimmm
Hee sabah sporum harici bide bi gun bacak bi gun karin oyle gidecemayy spor mu yaptııınn ne giziiilll totom acıdı bnmde oturmaktan
bence gayet iyi gidiyosun canımYok yok yemiyorum sence iyi mı kilo veriyorum ki acaba
o ney gızzzz karl kimmişBen o hatayi bi kere yaptim 61 e çıktım baktim boyle olmucak kilom cikiyo teker teker kabullendim ömrüm boyunca hep dikkatli yicem karllsenin adini karll koydum ajahahahahah gabil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?