Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o ney gızzzz karl kimmiş
ayy senin bi zamanlar tombik oldugunu asla kabullenemicem
Komik dublajlar yapan bi adam seslendirdigi cogu karaktere karll adiyla sesleniyo coh komic
Hee bi zamanlar degil ben hep tombikdim ki balik etliydim hep 63 65 kilolarda Dogumdan sonra da 1 bucuk sene de 75 kiloylan gezdim evet karll aci ama gercek kendi çabalarımlan duruyom ben bu kilodabi koyversem çıkacam büyük hizla biliyomhic komic degel

güsel yapıyon güseellll zati inceciksinnn bide sporlan iyicenem daş olacaann
Kas yapacam kas karnimda mide kismimda iki paklavam var biliyin mi kas cizgim de az belirgin ama accikonlari iyce belirginlestirecemalt karnimda kas cok zor dogumdan sonra baya deforme oldu çünküm ama ora da sıkılaşıyo bacak kasim da vağ söyleme kimsiyeayip olar ses etmesus didimsussaanaaa

COK KOMİK iradeene hayranım

demem tm MAŞALLAHHH bnm göbek aha böyle

Amin canim istiyorduk yasim 30 a dayandi daha da doguramam diye ogluma arkadas olsun dedik gurbetteyiz kimse yok yaninda
Iyi dusinduniz cnm calismiyorsun bildigim ladariyla en iyisini yapptin istedikten sonra uzatmaya gerek yok bende o yaslarda ikinciyi istiyorum ins bakalim nasipsek

mimkindir

oohhh 5ay olmş sen kilo almadın ne güzellll bebiş ne alemde kilosu yerinde miymişş
Gripte vermeseydim daha cok cikardi kilom o zaman da yedim ama hep cikardim ;D
Bebise doktor iyi diyor burada yaziyorua kilosu doktorda aynisini diyor yaklasik yavrucugima iyi bakiyom aplasiii

Gripte vermeseydim daha cok cikardi kilom o zaman da yedim ama hep cikardim ;D
Bebise doktor iyi diyor burada yaziyorua kilosu doktorda aynisini diyor yaklasik yavrucugima iyi bakiyom aplasiii
oohhh miiiss o iyiyse sorun yok hep iyi oluuunna-kalmış şurda 5 ay en fazla kaç kilo alabilirsin bu giddişle 80lere çıkmadna dogurcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…