- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.561
güsel yapıyon güseellllHee sabah sporum harici bide bi gun bacak bi gun karin oyle gidecemyapiyoh iste bisiler
Komik dublajlar yapan bi adam seslendirdigi cogu karaktere karll adiyla sesleniyo coh komico ney gızzzz karl kimmiş
ayy senin bi zamanlar tombik oldugunu asla kabullenemicem
Kas yapacam kasgüsel yapıyon güseellllzati inceciksinnn bide sporlan iyicenem daş olacaann
İste haftasonu yicen icinhafta sonu yemedim mi kimseler tutamaz beni
COK KOMİKKomik dublajlar yapan bi adam seslendirdigi cogu karaktere karll adiyla sesleniyo coh komic
Hee bi zamanlar degil ben hep tombikdim kibalik etliydim hep 63 65 kilolarda Dogumdan sonra da 1 bucuk sene de 75 kiloylan gezdim evet karll aci ama gercek kendi çabalarımlan duruyom ben bu kiloda bi koyversem çıkacam büyük hizla biliyom hic komic degel
COK KOMİKiradeene hayranım
İnşallah tatlım sabırla bekliyorum gerçektenbence gayet iyi gidiyosun canımduraksama dönemine kadar istediğin kiloya yaklaşmış olursun
Kas yapacam kaskarnimda mide kismimda iki paklavam var biliyin mi kas cizgim de az belirgin ama accik onlari iyce belirginlestirecem alt karnimda kas cok zor dogumdan sonra baya deforme oldu çünküm ama ora da sıkılaşıyo bacak kasim da vağ söyleme kimsiye ayip olar ses etme sus didim sussaanaaa
yemicemİste haftasonu yicen icinben kazanacum
sen savol varol çiçeeemmmm(eyvallah emojisi)Saolun efendim size layık olmaya çalışıyorum efendim
rabikinizle iddalaşırsanız hırs yapıp daha cok verebilirsn benceİnşallah tatlım sabırla bekliyorum gerçekten
Iyi dusinduniz cnm calismiyorsun bildigim ladariyla en iyisini yapptin istedikten sonra uzatmaya gerek yok bende o yaslarda ikinciyi istiyorum ins bakalim nasipsekAmin canim istiyorduk yasim 30 a dayandi daha da doguramam diye ogluma arkadas olsun dedik gurbetteyiz kimse yok yaninda
Gripte vermeseydim daha cok cikardi kilom o zaman da yedim ama hep cikardim ;Dmimkindir
oohhh 5ay olmş sen kilo almadın ne güzellllbebiş ne alemde kilosu yerinde miymişş
Yazsa nirde osen savol varol çiçeeemmmm(eyvallah emojisi)
rabikinizle iddalaşırsanız hırs yapıp daha cok verebilirsn bence
oohhh miiiss o iyiyse sorun yok hep iyi oluuunnGripte vermeseydim daha cok cikardi kilom o zaman da yedim ama hep cikardim ;D
Bebise doktor iyi diyor burada yaziyorua kilosu doktorda aynisini diyor yaklasik yavrucugima iyi bakiyom aplasiii
hiç bilmiyim bugün kimseler yoohhYazsa nirde o
İnanmam yalan atma boyle degildir
Hafta sonuna hazırlık mı ne :)hiç bilmiyim bugün kimseler yoohh
Sonuc listelerini sen mi hazirlicanyemicembu akşam takımlarnın sıralama listesini hazırlıcam nası yapcem
Eyvallah efendim saolunsen savol varol çiçeeemmmm(eyvallah emojisi)
rabikinizle iddalaşırsanız hırs yapıp daha cok verebilirsn bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?