Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Doktoruna sordun mu canim egzersiz yapabilir miyim diye bende Allah izin verirse ikinci hamileligimde hamile platesi yapmak istiyorum kolay dogum ve esneklik icin kolay gelsin canim yorma kendini yavas yavaş yapyok balim biliyon ben cok az yiyemiyorum 1000 1100 kalori aliyom bazen 900 kusurlerde kaliyo genelde düşmüyorum 1000 in altina

Hosgeldin kuzuuumm az yiyceeesiinnn

Kuzuuum bebeğin için çok üzüldüm pekmez türü şeyler mi yesen süt olsun diye acaba listeye geri mi dönuyosun şimdi doğru anladım

Hasta msn kuzum nolii sana

yok değilim benim sevdicek uzman ya geçen arkadaşı şehit oldu 8,5 aylık hamile eşi vardi eşine demiş oğluma benim adımı koyun diye sonra şehit oldu Şimdide gelmiş bana kötü rüyalar görüyorum ölcem ben diyo Zaten üzülüyorum iyice içimi dağlıyo

Kuzuuum bebeğin için çok üzüldüm pekmez türü şeyler mi yesen süt olsun diye acaba listeye geri mi dönuyosun şimdi doğru anladım
Evet bir dönüyorum pir dönüyorum inşallah yok ya pekmez falan hiç bişey kar etmiyor bana kilo kar kalıyor normal şartlarda bnm emzirdiğini için kilo vermem bile lazımdı sabit kaldım yiyimde kilo olsun demekten hergun yürüyüş yapmazsan alirdim bile şükürler olsun 4. Ayı bitiricez ayın 2 sinde

Ramazan gelmeden 65 den aşağı olmam lazım ki ramazanda 60 lari göreyim hos ben ramazanda 50 li rakamları görmek istiyordum ama bu ay kısmet olmadı :/

Haberlerde izlemiştim canım adını harun koy demiş eşine..nişanlın için de zor ama etkileniyolar tabiki psikolojileri çok farklı..onların haklarını nasıl ödüycez..sen destek ol hep iyi düşünün iyi olsun tez zamanda kavuşun inşallah..

Yaaa Rabbim mekanını cennet eylesin üzüldüm demesin o da öyle şeyler dua et bol bol sende kuzum korkutmasın seni

TM canım yeni giriş yapcam sana şimdi şu an ki kilonu hedef kilonu yaz bana pazartesi not alayım kuralları biliyosun zaten tekrarlamaya gerek yok :) hadi bakalım başarılar :)

Selam kızlar..
Kahvaltımı yaptım birazdan spora gidicem..hala regl olmadım tahlil de yaptım hamilelik yok bekliycem artık ilaç içmek istemiyorum..
Kuzumm biraz daha bekle madem olmadı baslarsin ilaçlara sagligin etkilenicekse eğer

Evet Harun adi Allah sevdiklerine sabir versin Ben iyi düşünmeye çalışıyorum her zaman yanındayım zaten zor ikimiz içinde ama o böyle yaptıkça ben daha kötü oluyorum dayanamıyorum

TM canım yeni giriş yapcam sana şimdi şu an ki kilonu hedef kilonu yaz bana pazartesi not alayım kuralları biliyosun zaten tekrarlamaya gerek yok :) hadi bakalım başarılar :)
Evet 69.1 şu an ki kilom 68.1 nisan ayı hedefim 55 en son hedefim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…