Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kardeşim aradı şimdiii dişçiye bugün gitmiyormuşuzzz ayy çokk üzüldümmmm:52::52::52::32::32::32::32::32: bugün rötg. çektireyimdeee yarın allah izin verirse gidicezzz:10::10::10::10::10::10:

kızlar menümü yazıyorum bgnü kapattım artık :))
sabah 1 adet poğaca
3 çatal patatesli yumurta
3 adet zeytin
2 fincan çay şekersiz
1çay kaşığı ayva reçeli
ara 1 adet mandalina
öğlen 1 adet biber dolması 2 yk yoğurt ekmek yok
ara 1 dilim peynir 1 dilim kepekli ekmek
akşam 1 kepçe yoğurtlu çorba

fatma yaaa niye gitmiyorsun doktoraaaaaaaaa
canım didim gibi elticeğizimi bekliyom bugün izinliymiş yarın artıkın bakalım şefkatli kolalrına atcem kendimi:))hehe hee
iyiym cnm cok sukur aman baktır naolur nolmaz ihmale gelmez grip gibi bişi değilki
evet canım farkındayım ihmale gelicek bi durum dil kesinlikle
Kızlar merhaba hepinize.
Ben biraz yabancı kaldım sohbetlere kusura kalmayın.
Fatoşum hasta olmuşun geçmiş olsun kuşum..
yaa sağol pamuk hemşirem sence senin teşhisin ne?bana araştırmalarıma göre sistit gibin geliii...
fadikim kuşum senin tahminine de baya şaşırdım yani:)))nerden çıktı kız:)))

bu arada arkidişler demin yazarkene net gitti ardından da şimşekler çakmaya başladı sanırsam hava durumundan dolayı neim gitti...şimcik girdim yazdım yazımı....
bu arada bi değişiklik yapiim didim veeee misafir çağırdım daha doğrusu o zorla kendini davet ettridi:))))neyse hazırlıklarım bitti nihayetinde ve de serbestim:)))şimdi bi giyinip süslenmem kaldı sonra da rahatım:))
ben artıkın çıkıyım dostlar..bu arada menü acayip kabarık bu misafirler ağır misafirler kayınpederin ahbapları...ev ikramla doldu taştı hakkaten:)))nasıl sek sek oynaya oynana kaçcem bilmiyorum:))ii akşamlar herkeşlere:54:

sabah 1 adet poğaca
3 adet zeytin
2 fincan çay şekersiz
1çay kaşığı ayva reçeli
ara 1 adet mandalina

benceeee gözellllllllll

sabah 1 adet poğaca
3 adet zeytin
2 fincan çay şekersiz
1çay kaşığı ayva reçeli
ara 1 adet mandalina

güzel menüüü

bayada konuştum allah allah didim kontrol ittim :)
sorun diil kuzum

yok canım bu sıra yogunum gece yapmıştım dalgınlık

canım didim gibi elticeğizimi bekliyom bugün izinliymiş yarın artıkın bakalım şefkatli kolalrına atcem kendimi:))hehe hee

evet canım farkındayım ihmale gelicek bi durum dil kesinlikle

yaa sağol pamuk hemşirem sence senin teşhisin ne?bana araştırmalarıma göre sistit gibin geliii...
Fadikim kuşum senin tahminine de baya şaşırdım yani:)))nerden çıktı kız:)))

bu arada arkidişler demin yazarkene net gitti ardından da şimşekler çakmaya başladı sanırsam hava durumundan dolayı neim gitti...şimcik girdim yazdım yazımı....
Bu arada bi değişiklik yapiim didim veeee misafir çağırdım daha doğrusu o zorla kendini davet ettridi:))))neyse hazırlıklarım bitti nihayetinde ve de serbestim:)))şimdi bi giyinip süslenmem kaldı sonra da rahatım:))
ben artıkın çıkıyım dostlar..bu arada menü acayip kabarık bu misafirler ağır misafirler kayınpederin ahbapları...ev ikramla doldu taştı hakkaten:)))nasıl sek sek oynaya oynana kaçcem bilmiyorum:))ii akşamlar herkeşlere:54:

büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu..
Bol su iç ama bay yogun demekki.bi idrar yolu antiseptigi falan yazarlar..
Suda eritilip içenler falan oluyo ya..

aaa bu ifadeyi ilk kez gördüm cok tatlııı..tam senlik hemşireeee

affet beni bak ne yolladım sana

:94::94::94::94::94:

Back
X