- Konu Sahibi Pinarbartu
- #57.881
merhaba canım öyle oluyo bu sıralar görüşemiyoz
merhaba kızlarr
canım geçmiş olsunnnnnnn:94:
teşekkürrrr ederim canım sağollll yanlızz böyle hemşireyede cann feda canımmm ne diimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım öyle oluyo bu sıralar görüşemiyoz
merhaba kızlarr
canım geçmiş olsunnnnnnn:94:
canım ya şu dişlerden kurtulamadın gitti
korkma korkma
wallaa canım yaa bugün başlıyoruz işte bakalımm inş.. çok acımazz iğneee yaparkenn:18::18::18::18::18::18:
wallaa canım yaa bugün başlıyoruz işte bakalımm inş.. çok acımazz iğneee yaparkenn:18::18::18::18::18::18:
kardeşim aradı şimdiii dişçiye bugün gitmiyormuşuzzz ayy çokk üzüldümmmmbugün rötg. çektireyimdeee yarın allah izin verirse gidicezzz
![]()
özge naber canımm nasılsın defnoşş nasıl![]()
kardeşim aradı şimdiii dişçiye bugün gitmiyormuşuzzz ayy çokk üzüldümmmmBugün rötg. çektireyimdeee yarın allah izin verirse gidicezzz
![]()
agrıyı çektigine değmez canım ..
merhaba kızlarr
merthaba canım nasılsın nasıl gidiyo nöbet
gelemde bana bir iğne vursana![]()
canım sen bi igneyle iyileşmezsin
uzun süreli tedavi edem seni..
özel ilgi ve sevgimle..........:94::94::94::94::94::94::94::94::94::94:
Ay ayşem affet beniiiiiiiiii
canım didim gibi elticeğizimi bekliyom bugün izinliymiş yarın artıkın bakalım şefkatli kolalrına atcem kendimi:))hehe heefatma yaaa niye gitmiyorsun doktoraaaaaaaaa
evet canım farkındayım ihmale gelicek bi durum dil kesinlikleiyiym cnm cok sukur aman baktır naolur nolmaz ihmale gelmez grip gibi bişi değilki
yaa sağol pamuk hemşirem sence senin teşhisin ne?bana araştırmalarıma göre sistit gibin geliii...Kızlar merhaba hepinize.
Ben biraz yabancı kaldım sohbetlere kusura kalmayın.
Fatoşum hasta olmuşun geçmiş olsun kuşum..
canım sen bi igneyle iyileşmezsin
uzun süreli tedavi edem seni..
özel ilgi ve sevgimle..........:94::94::94::94::94::94::94::94::94::94:
o yazın dogurdu cocugunu 40 ı cıktımı hatırlamıyorum.bişi buluyop atıyo arabaya şakkıdı şakkıdı geizyodu :)hala ole 1 seneyi gecti..çok sıkılıyo evde :)
kızlar menümü yazıyorum bgnü kapattım artık :))
sabah 1 adet poğaca
3 çatal patatesli yumurta
3 adet zeytin
2 fincan çay şekersiz
1çay kaşığı ayva reçeli
ara 1 adet mandalina
öğlen 1 adet biber dolması 2 yk yoğurt ekmek yok
ara 1 dilim peynir 1 dilim kepekli ekmek
akşam 1 kepçe yoğurtlu çorba
kızlar menümü yazıyorum bgnü kapattım artık :))
sabah 1 adet poğaca
3 çatal patatesli yumurta
3 adet zeytin
2 fincan çay şekersiz
1çay kaşığı ayva reçeli
ara 1 adet mandalina
öğlen 1 adet biber dolması 2 yk yoğurt ekmek yok
ara 1 dilim peynir 1 dilim kepekli ekmek
akşam 1 kepçe yoğurtlu çorba
bayada konuştum allah allah didim kontrol ittim :)
sorun diil kuzum
canım didim gibi elticeğizimi bekliyom bugün izinliymiş yarın artıkın bakalım şefkatli kolalrına atcem kendimi:))hehe hee
evet canım farkındayım ihmale gelicek bi durum dil kesinlikle
yaa sağol pamuk hemşirem sence senin teşhisin ne?bana araştırmalarıma göre sistit gibin geliii...
Fadikim kuşum senin tahminine de baya şaşırdım yani:)))nerden çıktı kız:)))
bu arada arkidişler demin yazarkene net gitti ardından da şimşekler çakmaya başladı sanırsam hava durumundan dolayı neim gitti...şimcik girdim yazdım yazımı....
Bu arada bi değişiklik yapiim didim veeee misafir çağırdım daha doğrusu o zorla kendini davet ettridi:))))neyse hazırlıklarım bitti nihayetinde ve de serbestim:)))şimdi bi giyinip süslenmem kaldı sonra da rahatım:))
ben artıkın çıkıyım dostlar..bu arada menü acayip kabarık bu misafirler ağır misafirler kayınpederin ahbapları...ev ikramla doldu taştı hakkaten:)))nasıl sek sek oynaya oynana kaçcem bilmiyorum:))ii akşamlar herkeşlere![]()
aaa bu ifadeyi ilk kez gördüm cok tatlııı..tam senlik hemşireeee