Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

osmanlı devleti gibi bizde mi duraklamaya girdik ne hehehhee

hehehe canım ben hızlı vermektende korkuyorum bi taraftan çatlaklarım var bacagımda artarsa diye..birde bu kilo benim 15 yıllık kilom cok normal azar azar gitmesi sadece artmasın her hafta azalsın yeter benim için..bence sen cok ii kilo verdin haksızlık etme kendine

hehehe canım ben hızlı vermektende korkuyorum bi taraftan çatlaklarım var bacagımda artarsa diye..birde bu kilo benim 15 yıllık kilom cok normal azar azar gitmesi sadece artmasın her hafta azalsın yeter benim için..bence sen cok ii kilo verdin haksızlık etme kendine

anladım canım sen de haklısın..ben 8. sınıfta ergenlikte almiştim bi ara o zaman çatlamişti bacaklarım..sonra hamile olunca bunabelimin yanları ve göbeğimin altı da eklendiii ne acııı..ama yapacak bişey yokk.bi de kremlere o kadar para verdim çatlamıyımk diye bi işe yaramadı hehheheh=)))))))

anladım canım sen de haklısın..ben 8. sınıfta ergenlikte almiştim bi ara o zaman çatlamişti bacaklarım..sonra hamile olunca bunabelimin yanları ve göbeğimin altı da eklendiii ne acııı..ama yapacak bişey yokk.bi de kremlere o kadar para verdim çatlamıyımk diye bi işe yaramadı hehheheh=)))))))

yapısal bişi cnm içerden catlıyo dısardan değil işte kremleride alıyoruz ama.

var canım dün yazmıştım sen 4 kilomu aldın bir hafta bile olmadı diye bu durum ödem filan değil bence senin yanlış diyet uygulaman hep dedik sana az yiyorsun diye gün oluyo yeşil çaydan başka bişey yemedin tabi vücut bu duruma alıştı sonra ailen geldi çok fazla yemesen bile birazcık fazla yiyince sonuç bu oldu canım rahatsızlığınında etkisi var ama bana göre büyük pay bilinçsiz diyet yapmanda kendimden biliyorum çünkü ben ne zaman şok diyet yapsam bıraktığımda verdiğimden daha fazlasını geri aldım senin yediklerinde şok diyetlerden bir farkı yoktu amacımız diyetten önce sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek olmalı
ya şok değildiki ben hiç şok olmadım:)))))))))))))) ama ekmeği kesince şok oluyordum :D annem geldiğinde fazla yedim kabul ediyorum..

sabah uyanıp yarım saat pilates 20 dk leslie yaptım.. ya nasıl zorlandım.. eskiden yapamadığım plates hareketlerini yapabildim..

Back
X