- Konu Sahibi Pinarbartu
- #59.781
offf o kadar bekledim tuvalete çıkayım belkii 100gr azalırım diye ama yokk olmadı tam 60.0 pehhhhhhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sıkı durun:) bu sabah wc sonrası ve iç çamaşırları ile tam tamınaaaaaaaaa
123,6 kiloyuuuuum yupppiiiiiiiiiiiiiiiiii 5 kere falan çıktım tartıya acaba yanılıyor muyum diye:))))))))
![]()
60.8 tam 60 olmasa da enazından yaklaştım![]()
offf o kadar bekledim tuvalete çıkayım belkii 100gr azalırım diye ama yokk olmadı tam 60.0 pehhhhhhhhh
hehehe cok farkediyo bende canım ya bende cıkamadım sabah![]()
kilo bildirimi
64.3...
pofff sinirim bozulduuuu(((((((59.9 olmak istiyordum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..hala bişey yemedim su bile içmedim belki tuvalete çıkarım 100 gram gider diyeee heheheheh ay sabah sabah ne iğrencim
![]()
osmanlı devleti gibi bizde mi duraklamaya girdik ne hehehhee
hehehe canım ben hızlı vermektende korkuyorum bi taraftan çatlaklarım var bacagımda artarsa diye..birde bu kilo benim 15 yıllık kilom cok normal azar azar gitmesi sadece artmasın her hafta azalsın yeter benim için..bence sen cok ii kilo verdin haksızlık etme kendine
anladım canım sen de haklısın..ben 8. sınıfta ergenlikte almiştim bi ara o zaman çatlamişti bacaklarım..sonra hamile olunca bunabelimin yanları ve göbeğimin altı da eklendiii ne acııı..ama yapacak bişey yokk.bi de kremlere o kadar para verdim çatlamıyımk diye bi işe yaramadı hehheheh=)))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))osmanlı devleti gibi bizde mi duraklamaya girdik ne hehehhee
emine tebrikler.. mikemmelgünaydın güzeller kilom 101
![]()
çok güzel yediklerinle doğru orantılı ii kilo verdin.. tebriklerKızlar sıkı durun:) bu sabah wc sonrası ve iç çamaşırları ile tam tamınaaaaaaaaa 123,6 kiloyuuuuum yupppiiiiiiiiiiiiiiiiii 5 kere falan çıktım tartıya acaba yanılıyor muyum diye:))))))))![]()
ya şok değildiki ben hiç şok olmadım:)))))))))))))) ama ekmeği kesince şok oluyordumvar canım dün yazmıştım sen 4 kilomu aldın bir hafta bile olmadı diye bu durum ödem filan değil bence senin yanlış diyet uygulaman hep dedik sana az yiyorsun diye gün oluyo yeşil çaydan başka bişey yemedin tabi vücut bu duruma alıştı sonra ailen geldi çok fazla yemesen bile birazcık fazla yiyince sonuç bu oldu canım rahatsızlığınında etkisi var ama bana göre büyük pay bilinçsiz diyet yapmanda kendimden biliyorum çünkü ben ne zaman şok diyet yapsam bıraktığımda verdiğimden daha fazlasını geri aldım senin yediklerinde şok diyetlerden bir farkı yoktu amacımız diyetten önce sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek olmalı