Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:16::16::16::16::16::16:
günaydın güzeller
kilom 101
:21::21::21::21::21::21::21::21:

Kızlar sıkı durun:) bu sabah wc sonrası ve iç çamaşırları ile tam tamınaaaaaaaaa

123,6 kiloyuuuuum yupppiiiiiiiiiiiiiiiiii 5 kere falan çıktım tartıya acaba yanılıyor muyum diye:))))))))

:52::52::52::52::52::53::52::52::32::32::32::32::52::52::52:

wawwwwwwwwwwwwwwwwww süpersinizzz fıstıklarrrrrrr ıslık ıslıkkk ıslıkkkkk:)))))):46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:

emoşumm çok güzel bir bildirim olmuşşşşş
oyacım bak korktuğu gibi değillll süpersinnnn tebrik ederimmmmmmm bundan sonra devamı gelirrrrrrr hiç merak etmeeeeeeeeeeee önemli olan direnci kırmaktı:nazar:

60.8 tam 60 olmasa da enazından yaklaştım :52::52::52:
özgecim tebrik ederimmmm süpersinnn 60 ı gördünnnn darısıdaa 59 aa yetiştin banaa yawssss:))) maşallahh
offf o kadar bekledim tuvalete çıkayım belkii 100gr azalırım diye ama yokk olmadı tam 60.0 pehhhhhhhhh
hayatım tebriklerrrrrrrr canımmm çok güzel yaaaa ikinizde yetiştinizzz bana:DDDD hehe ben ağırlaştım iice yaaaaaaaa işahımda çok fena bu haftaa ama yinede azda olsa verdim:D

pofff sinirim bozulduuuu:((((((((59.9 olmak istiyordum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..hala bişey yemedim su bile içmedim belki tuvalete çıkarım 100 gram gider diyeee heheheheh ay sabah sabah ne iğrencim :37::37:

:))) kızz çatlak seniii haftayaaa görürsün inş.... okadar yıpratma kendini git kahvaltınıııı yap rahat rahatttt

seneler önce annem de almıştı öyle bişi bi solüsyonu vardı onu sürüp takıyordun ben her denememde elektrik çarpılıyordum hehehhee.
benimki elektirik akımı vermiyo titreşim sadece:D itiraf edeyim dediğinden de aldım mart ayın da bacağıma bağladım bi salladı beni sonra geri gönderdim:D

özgecim tebrik ederimmmm süpersinnn 60 ı gördünnnn darısıdaa 59 aa yetiştin banaa yawssss:))) maşallahh

hayatım tebriklerrrrrrrr canımmm çok güzel yaaaa ikinizde yetiştinizzz bana:DDDD hehe ben ağırlaştım iice yaaaaaaaa işahımda çok fena bu haftaa ama yinede azda olsa verdim:D
yaa yok ya başlarda ne güzel veriyordum 1 k,ilo tıkandımvallaaaaaaaaaaaaaaa
:))) kızz çatlak seniii haftayaaa görürsün inş.... okadar yıpratma kendini git kahvaltınıııı yap rahat rahatttt

aman yaptım zaten susuzluktan ölecektim yoksa hehehehhe 3 bardak su içtim hehehe.kahvaltımı da ettim zaten=)
kızlarr krem dedinizde bugün migrostaa kremlerde P indirim varmışşş:DDDDd ben talan etmeye gidecğeim öğlen:D
annem de dün bana demişti tansaşta nivealarda falan %50 indirim var dedi. 1 günlüğüneymiş ayy dedim var kremim gidemem=) git şekerim talan et valla=)

Back
X