- Konu Sahibi Pinarbartu
- #59.801
günaydın kızlarr ffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
günaydın salihacımmmmmmm
günaydınnn kızlarrr kilo bildirimimi yapıyorum 59.400
günaydın ilkoşşş..hadi az kaldıııııı senin=)))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarr ffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
günaydınnn kızlarrr kilo bildirimimi yapıyorum 59.400
bu hafta bitiricen mi ilkoşgünaydınnn kızlarrr kilo bildirimimi yapıyorum 59.400
sabah uyanıp yarım saat pilates 20 dk leslie yaptım.. ya nasıl zorlandım.. eskiden yapamadığım plates hareketlerini yapabildim..
günaydın güzeller
kilom 101
![]()
Kızlar sıkı durun:) bu sabah wc sonrası ve iç çamaşırları ile tam tamınaaaaaaaaa
123,6 kiloyuuuuum yupppiiiiiiiiiiiiiiiiii 5 kere falan çıktım tartıya acaba yanılıyor muyum diye:))))))))
![]()
belime titreşimli zayıflama kemeri taktımdiyetle birlikte belki işe yarar...
aslında bu yarışmada regl olduğun hafta bildirim dışı sayılsak daha güzel olur dimi moralimizde bozulmaz böylece
özgecim tebrik ederimmmm süpersinnn 60 ı gördünnnn darısıdaa 59 aa yetiştin banaa yawssss:))) maşallahh60.8 tam 60 olmasa da enazından yaklaştım![]()
hayatım tebriklerrrrrrrr canımmm çok güzel yaaaa ikinizde yetiştinizzz banaofff o kadar bekledim tuvalete çıkayım belkii 100gr azalırım diye ama yokk olmadı tam 60.0 pehhhhhhhhh
kilo bildirimi
64.3...
pofff sinirim bozulduuuu(((((((59.9 olmak istiyordum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..hala bişey yemedim su bile içmedim belki tuvalete çıkarım 100 gram gider diyeee heheheheh ay sabah sabah ne iğrencim
![]()
yapısal bişi cnm içerden catlıyo dısardan değil işte kremleride alıyoruz ama.
sabah uyanıp yarım saat pilates 20 dk leslie yaptım.. ya nasıl zorlandım.. eskiden yapamadığım plates hareketlerini yapabildim..
günaydın salihacımmmmmmm
günaydın ilkoşşş..hadi az kaldıııııı senin=)))))))))
benimki elektirik akımı vermiyo titreşim sadeceseneler önce annem de almıştı öyle bişi bi solüsyonu vardı onu sürüp takıyordun ben her denememde elektrik çarpılıyordum hehehhee.
bu hafta bitiricen mi ilkoş
bacakların öyle incelmişki yeter kıız...günaydınnnnnn fıstık evet az kaldı amaaaa süründürüyor yawssss emoş oya gibi 3 kg versemdeşak diyeeee ne güzel olur
DD hehe
yaa yok ya başlarda ne güzel veriyordum 1 k,ilo tıkandımvallaaaaaaaaaaaaaaaözgecim tebrik ederimmmm süpersinnn 60 ı gördünnnn darısıdaa 59 aa yetiştin banaa yawssss:))) maşallahh
hayatım tebriklerrrrrrrr canımmm çok güzel yaaaa ikinizde yetiştinizzz banaDDD hehe ben ağırlaştım iice yaaaaaaaa işahımda çok fena bu haftaa ama yinede azda olsa verdim
![]()
:))) kızz çatlak seniii haftayaaa görürsün inş.... okadar yıpratma kendini git kahvaltınıııı yap rahat rahatttt
annem de dün bana demişti tansaşta nivealarda falan %50 indirim var dedi. 1 günlüğüneymiş ayy dedim var kremim gidemem=) git şekerim talan et valla=)kızlarr krem dedinizde bugün migrostaa kremlerde P indirim varmışşşDDDd ben talan etmeye gidecğeim öğlen
![]()
:))))))))))))))))))))))):))) kızz çatlak seniii haftayaaa görürsün inş.... okadar yıpratma kendini git kahvaltınıııı yap rahat rahatttt
benimki elektirik akımı vermiyo titreşim sadeceitiraf edeyim dediğinden de aldım mart ayın da bacağıma bağladım bi salladı beni sonra geri gönderdim
![]()
bacakların öyle incelmişki yeter kıız...![]()