- Konu Sahibi Pinarbartu
- #59.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa yok ya başlarda ne güzel veriyordum 1 k,ilo tıkandımvallaaaaaaaaaaaaaaa
aman yaptım zaten susuzluktan ölecektim yoksa hehehehhe 3 bardak su içtim hehehe.kahvaltımı da ettim zaten=)
annem de dün bana demişti tansaşta nivealarda falan %50 indirim var dedi. 1 günlüğüneymiş ayy dedim var kremim gidemem=) git şekerim talan et valla=)
:))) heehe amaçok mutluluk veriyorrr salihacımmm:))) bacaklarım gitmesin dahaaaa aslında gidecek biryerde kalmadııı yeni hedefte belirlemeyecğeim o yüzden ay foto çekeyim size kızlarbugün
hazalcımmmmm çok üyklenme kendineee bir veriyoruz bir duruyoruzzzz almıyoruzzz yaaaa o da güzell vucut güç topluyorrrrr kızma kendineeee haksızlıkta yapmaaaa baka gayet güzel vermişssin canımmmm
D ben gideyimmm senin yeirnede alayım hehe:))) bebek yağı alacağım
DDDD
el yüz kremi alacğaım![]()
kilo bildirimini en son saat kaçta yapıyorduk
1 saatim var12 ye kadar sanırım canım..niye ki sende benim gibi bekliyormusun=) tuvalet falann ayben dayanamadım valla=)
1 saatim varevet canım bekliyorum aslında sabah bi kere çıktım ama belki bidaha giderimlavaboya
![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/image...rkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gifhehehhe ay ikimizin de kafa aynı işliyor heeee..ben pes ettim=)
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))bakayım ama bende gidersem bi daha tartılcama am 3 bardak su içtim fazla çıkarım heralde=)
ya şu gülücükbu neymişki açılmıyo hata veriyorr
çek kız valla..fıstık gibisin valla
verdim de ne bilyimmm.eski pantolonlarımı giymek bile bi mutluluk benim için her ne kadar belimi çok sıksa da=)))))))al bakalım...ya bende çok seviyorum bebek yağını duştan sonra kızınkinden kullanıyorum hehehehe süper oluyor=)ya ben aldım 1 ay önce göz çevresi ve yüz kremi dedim başlıyım artık yaşlanıvermiyim bi de dedim ama toplasan 10 kere sürmüşümdürrr.çok üşengeçim krem sürme konusunda=)
1 saatim varevet canım bekliyorum aslında sabah bi kere çıktım ama belki bidaha giderimlavaboya
![]()
hehhehehehehehehe napak öyleyisshahahah alemsiniz kızlar yaaa![]()
fıstık olan sensin cnaımcımm
canım bebek yağı cilde zarar vermiyormuş o yüzdenn alayım dedim:)
göz için ana muhteşem bir tavsiye vereyiimm
ayva çekirdeklerinii bir kaseye koyyy atmaaaa
damacanadan birazcık 1 ayvaya 1 yk kaşığı suy koyy 3-4 saat beklesinnn peltesi çıkıyorr cnaımmmm onu yatmadan önce gözçevrene sür sür peeling okadar güzel kii
ben geçn ayva tatlısı yaptım çekirdeklerini bir kasede topladım üzeirnide streçledim akşamları yatmadan önce sürüyorum![]()
fıstık olan sensin cnaımcımm
canım bebek yağı cilde zarar vermiyormuş o yüzdenn alayım dedim:)
göz için ana muhteşem bir tavsiye vereyiimm
ayva çekirdeklerinii bir kaseye koyyy atmaaaa
damacanadan birazcık 1 ayvaya 1 yk kaşığı suy koyy 3-4 saat beklesinnn peltesi çıkıyorr cnaımmmm onu yatmadan önce gözçevrene sür sür peeling okadar güzel kii
ben geçn ayva tatlısı yaptım çekirdeklerini bir kasede topladım üzeirnide streçledim akşamları yatmadan önce sürüyorum![]()
güzeller güzeli fıstık arkadaşım benim![]()