- Konu Sahibi Pinarbartu
- #59.861
buzdolabını temizlicem 2 saate anca bitiririm.. akşam yemekten sonra ya leslie yaparım y ada dışarıyürüyüşe çıkarım... gece11 gibi anca gelirim.. hadi görüşürüz mucccccccccckkkkkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azcık kilo verince cozutuyoruz:d telafi yap..akşam salata yoğurtla geçiştir..
dünkü menüm sabah 1 tabak balık öğle yok akşam 1 kase salata biraz yoğurt
ben geldm kızlar napıosunuz
bebeğim ben 15 aralıktan beri diyet yapıyorum. 2 haftada gitmiş. ama sanırım benim vucudum ilk önce bir şoke girdi höyhöyyyt noluyoruz diye:)))
ya bi de ben bugün ögle mamasında abarttım sanırımhd iskendere gittik çorba salata ve iskenderin sadece etlerini yedim üzerine tereyağ falan koydurmadım tabi ama ne bilim çok yemişim dimi
![]()
bugün sabah bişi yemedim öğle hala bişi yemediimçay yapıcam birazdan ıhlamur akşam 1 tabak türlü 1 kase salata daha sonra biraz elma yemeyi planlıyorum
buzdolabını temizlicem 2 saate anca bitiririm.. akşam yemekten sonra ya leslie yaparım y ada dışarıyürüyüşe çıkarım... gece11 gibi anca gelirim.. hadi görüşürüz mucccccccccckkkkkkk
kızlar şuan okuldayım müdürü bekliyoruz ilçeye gitcez bankaya geç gelirim bugün haber vereyim dedim öpüyorum
wuuuuu bir haftada 3 kilo mu muhteşemsin tebrik ederim. tam 101 mi küsürat var mı?
Kızlar sıkı durun:) bu sabah wc sonrası ve iç çamaşırları ile tam tamınaaaaaaaaa
123,6 kiloyuuuuum yupppiiiiiiiiiiiiiiiiii 5 kere falan çıktım tartıya acaba yanılıyor muyum diye:))))))))
![]()
kızlar tebrik ediyorum siziçok güzel kilo vermişsiniz bravoooooooooo
60.8 tam 60 olmasa da enazından yaklaştım![]()
tebrik ederim emoşum süpersinnnn![]()
kilo bildirimi
64.3...
günaydınnn kızlarrr kilo bildirimimi yapıyorum 59.400
:))) hehe bukadarcıktı
bugün sabah bişi yemedim öğle hala bişi yemediimçay yapıcam birazdan ıhlamur akşam 1 tabak türlü 1 kase salata daha sonra biraz elma yemeyi planlıyorum
ya akşam yapmıştım bitmedi bende yemeği çöpe atamıyom.. öğlene kadar bekletmeden sabah erkenden ısıtıp yidimmm:))))))))afiyet olsun canım ama sabah sabah balığı nasıl yeidn kızz içim bir tuhaf olduu![]()
tutmak zorundayım ilkoşamanın hiçbişi yememişssinnDDDd akşama nekadar tutabileceksin kendini merak ediyorum
![]()