Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ah ah sende mi ya:( bizde ayni derdin kurbaniyiz bazen bu bizi o kadar mutsuz ediyorki anlarsin ne demek istedigimi:( ama ben inaniyorum bu adamla yaslanicam eninde sonunda duzelcek is durumu hicbisey sonsuza dek kotu gitmez
Senin durum birde uzaklik oldugundan daha zor:(

Allah buyuk yavrum ya ne diyeyim

evt cnm gerçekten cok zor ama Allah bir kapı aççak inşallah beklemedeyim geççek bunlar inşallah.siz de inşallah işlerinizi yoluna koyacaksınız.ve dediğin gibi o adamla yaşlancaksın:)

[Acak olacak :)QUOTE=pinkcat87;22423617]evt cnm gerçekten cok zor ama Allah bir kapı aççak inşallah beklemedeyim geççek bunlar inşallah.siz de inşallah işlerinizi yoluna koyacaksınız.ve dediğin gibi o adamla yaşlancaksın:)[/QUOTE]

Olacak olacak:)

hadi ya gelemiyor mu oraya arada gelse görüşsenizzzzz

cnm hem kpss hazırlanıo.bir yerde de çalışmıyo.babasından da para isteyemiyo bu yaştan sonra isteyemem diyo erkekler biz kızlar gibi değil.ben bile utana sıkıla istiyorum istediğim zaman:( onu da anlıyorum ondan zorlamıyorum bu konuda ama cok özlüorm

35 dk platesimi yaptım geldim kızlar çok formdayım şu an :8::8::8::8:
süpersin arkadaşımmm

süperrrr kilo verenleri tebrik ediyorummm
Emoşu ayrıca tebrik ederimm
valla çok sürmeyecek senin kilo verme maceran süpersinnn
süpersin fıstıgımmm

teşekkürler fıstıgımm
ayy evet emoşş tebriklerrrrrrrr
süpersin emoşşşşşşşşşşşş
ay canım ya
emoşunuz kurban olsun size en azından yarısı..

Kizlar selam nasilsiniz ben yine disardayim sevgilimin bb sinden girdim bu tel benim icin ffazla teknolojik menumu yazicam amma velakin maviye boyayamicam bu seferlik idare edin olur mu:)

09:00 2 dilim uno denge light arasi beyaz peynir salata
Ara yok
12:30 bir kase mercimek corbaa yagsiz limonlu salata 1 porsiyon iskenderin sadece doneri ve tereyag koydurmadim
Ara yok
Aksam yok eee telafi lazinm
Simdide nargile ve sekersiz cay iciyorum

afiyet olsun kuşumm
ya canım benim erkek arkadaşım izmirde yazdan beri görüşemedk çok özledim yeni yıl olcak yanımda değil.mutlu olamıyorum hiçbir zaman onsuz.tam gülecekken gülüşlerim dudağımda soluveriyor.çok özledimmm yaaa:(

ay canım dayanamam sana..olsun sevip özlemek güzeldir...

2 y.k kadar boza içtim şimdi annemler vardı da çok mu oldu acaba kaloriside fazlaymış yeni araştırdım..

bugün ne giysem finali başladı sanki çok önemli bir olaymış gibi bir abartıyorlar bir abartıyorlar sormayın:52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
Back
X