Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay ay canım teşekkür ederimmmmm :)))) bende bende bekliyorum dört gözle hehe mezunyet haftasında süpriz yapıcam inş:)

olsun fıstıkkkk :DDD en pişman oldum ama yapcak bişi yok hehe

ayyycanımmmm yedimmm akşam yemekkkk acıkmışım yawssss:(( makarna salata yedim düzelteeğim menümü

ye canım az ye sık ye özellikle öğününü hiç atlama :)))

kızlar ben şimdiden herkese yepyen, sağlıklı huzurlu dertsiz tasasız bir yıl diliyorum herkesin yeni ve güzel değişiklikler yaşıyacağı bir yıl olacağına inanıyorum
hepinizi çok çok öpüyorum biz bgn arkadaşlarla toplanacaz birazdan çıkacam evden bir daha giremem belki görüşürüz kızlaaaaarrr.....:54::54::54::54::54::54:
:16::16::16::16::16::16:

canım yıl sonu diye anamızı ağlattılar işlerin yoğunluğundan fırsat bulabildikçe girdim akşamlarıda yorgun düşüyorum artık yatıyorum hemen...
yerim s
kıyaamam sanaaa Allah kolaylık verisn hemen dön ama aramıza yawss kaşrılaşamıyoruz şekerrr:( özledik

bak biraz daha acele etseydin kurtarıyordun paçayı ilkoş :))) ama zaten kolyalaştı 7 den sonrası sayılmıyor olan bana oldu senin 100 tane msjlarını sayarken :)))))))))))))
:)))) heheh yerim seni yaaaa epey kızları kızdırdımm o ara:DDDDDD rekor denemeleimde sende olmuştu dimi:DDD
ye canım az ye sık ye özellikle öğününü hiç atlama :)))
pekiiiiii dayanamıyorum zatennn akşam yemeyecektim sözdeeee sanki içimde bir açkurt varmışşşşşş gibi yedim ohh çok güzeldi sabah tartıda güzeldii:DDDD içim rahat
kızlar ben şimdiden herkese yepyen, sağlıklı huzurlu dertsiz tasasız bir yıl diliyorum herkesin yeni ve güzel değişiklikler yaşıyacağı bir yıl olacağına inanıyorum
hepinizi çok çok öpüyorum biz bgn arkadaşlarla toplanacaz birazdan çıkacam evden bir daha giremem belki görüşürüz kızlaaaaarrr.....:54::54::54::54::54::54:
canım canımmmmm teşekkürlerr inş. güzel dileklerin için senin içindeee çok ama çokgüzel birseeee beraberinde güzel bir ömürrr olsunnn

canım biz üniversitede tanıstık 8 aralıkta 5 senemiz doldu:/ o izmirde yasıyo ailesiyle ve kpss ye hazırlanıyo iş için.iş bulsa inş evlencez.çok zor yaaa:( amin canım teşekkür ederim güzel dileklerin için:/
ben de biliyorum imkanı olmadığını ama insan yanında istiyo hep.telde ya da msnde camlardan olmuyo.:(:(:(

oyyy kıyamam inş atanırda bir an önce evlenirsiniz..Hasret güzel bir duygu yinede..kıymetiniz artıyor.

bugün ne giysem finali başladı sanki çok önemli bir olaymış gibi bir abartıyorlar bir abartıyorlar sormayın:52::52::52::52::52:

hehehehe

bencede çok salaklar ya:)

ay bencede

ay bakarsınız bi dahakine biz katılırız kız :21::21:

neden olmasın

anladım canımmm..dayanın biraz daha evet erkek için çok daha zor..ah ahh ne olacak bizim halimizzz. ne zaman atanıcazzz hep sorunnnn.

dualarım sizinle cok zor..inş atanırsınız bir an öncee

hımmm organizasyon var he ne güzelll...sanada iyi yıllar canımm kendine iyi bakkk...

29 aralık msj sayımı

aynalar : işlem tamam..
pisiq : işlem tamam
melekayşe : işlem tamam..
mihrace :işlem tamam..
fatta :izinli
emidaf : işlem tamam
fiyona :işlem tamam..
1.73 : işlem tamam..
hazos :işlem tamam
oyagibi: işlem tamam
pinkcat87: işlem tamam
sergungunser izinli
eline sağlık canımcımm

kızlar menümü dzelteyim tekrar akşam açkurtlar gibiydim:DDDD

kızlarrrrrr bugünkü menümü paylaşayımmmmm

sabah
1 yumurta
1/2 kk peynir
2 çay kaşığı reçel
yarım dilim ekmek

öğlen
iki kase yayla çorbası
1 dilim ekmekk

akşam

1 tabak kadar makarnaa ve salata

ara salep

afiyet olsun canımm

gunaydın kızlarrrrr
yılın son günü çok güzel geçsinnnn..
benim mutfakta gececek :1::1:
aynen canım benimde mutfakta geçecek birazzdan başlıcam hehehe
oyy geçmiş olsun fındığa nazar mı değdi???

ay ne biliyim yaa damla iyi geldi gibi amaaa
oyyy kıyamam inş atanırda bir an önce evlenirsiniz..Hasret güzel bir duygu yinede..kıymetiniz artıyor.

hehehehe

ay bencede

neden olmasın

dualarım sizinle cok zor..inş atanırsınız bir an öncee
umarım atanırızzzzz

geçmiş olsun canım bıdığımıza :(
,
sağol teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiii

29 aralık msj sayımı

emidaf : işlem tamam
sergungunser izinli

30 aralık msj sayımı

emidaf : izinli sanırımmmmm
sergungunser izinli

ellerine sağlık hazal:16::16::16:

aslıcım arada başka diyet grplarının sayfalarını okuyorum

mesela bi grupta kilo bildirimini şu şekilde yapıyorlar

herkes kilo bildirimini alttaki gibi yazıyor

geçen haftaki kilo: 100

bu haftaki kilo:98

toplam verilen kilo:2

haftaya hedef : 96

bi başka grupta ise her hafta kilo bildiriminden sonra grup içinde sıralama yapılıyo

yani verilen kiloya ggöre 1. 2. 3. 4. falan sıralandırılıyorlar

1. 1.73 ( 104,0 / 1 01,0 / 3,0 / 2,88%)
  2. oyagibi (126,0 / 123,6 / 2,4 / 1,90%) yeni üye hedefi 99
  3. faTTa83 ( 71,2 / 70,2 / 1,0 / 1,40%)
  4. fiyona_07 ( 61,6 / 60,8 / 0,8 / 1,30%)
  5. hazos87 ( 60,6 / 60,0 / 0,6 / 0,99%)
  6. aynalar ( 90,0 / 89,7 / 0,3 / 0,33% )
  7. mihracee ( 59,5 / 59,4 / 0,1 / 0,17%)
  8. melekaysee ( 64,4 / 64,3 / 0,1 / 0,16%)
  9. emidaf ( 66,6 / 66,6 / 0,0 / 0,00% )
  10. pinkcat87 ( 64,5 / 66,0 /-0,3 / -0,47%) 232. Etapta izne ayrılmıştı. Kilosu 5’e bölündü.
  11. pisiq ( 71,8 / 73,4 / -1,6 / -2,23%)

şu şekilde takım içi sıralama yapılıyor

biz de bunlardan yapak mı aslııı noluuuuuuuuuuuuur
:3::3::3:

Back
X