- Konu Sahibi Pinarbartu
- #60.061
Mrb oyacim nasilsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bi acayiplik var.. Öyle kararlı yapıyordumki diyetimi.. Şimdi herşey uçtu gittidayanamdım ıhlamur kaynattım kendime ve yanında da 2 kk kadar en diyetinden lora benzeyen peynirimle birkaç tane zeytin yiyeceğim. bunu yapmam lazım çünkü ondan 5 dk evvel neredeyse agzıma kocaman bir gofret sokuyordum. son anda çıkarttım ve yerine koydum
regl im de gecikti 1-2 gn kadar belki ondandır bu durum.
hoşgeldin ilkin pazar sessizliği var takımdaben geldim kızlar nasılsınız pisicik ve oya:) sizleri görüyorum
Mrb oyacim nasilsin
ben geldim kızlar nasılsınız pisicik ve oya:) sizleri görüyorum
bende bi acayiplik var.. Öyle kararlı yapıyordumki diyetimi.. Şimdi herşey uçtu gitti
pazar ve yeni yıl ertesi sessizliği diyebiliriz:)hoşgeldin ilkin pazar sessizliği var takımda
nolmus canım özgeyeÖzgecim foruma girmesende faceden atarsın demi mesaj.. Çok merak ettim inşallah önemli birşey yoktur
elimde ıhlamurum yeme krizim gecsin ve en az ziyanla kurtulayım diye bekliyorum canım sen nasılsın
merhaba güzellerr
![]()
aynen ya.. Regl den iştahım açıldı.. Moralimi bozuyor bu durumiçimdeki yeme canavarı ıyı ben fena degılım:) sen nasılsın tatlım
pazar ve yeni yıl ertesi sessizliği diyebiliriz:)
nolmus canım özgeye
hmm anladın cnm ben de idare eder işte kuzenlerde brz fazla cozuttuk sanırım![]()
hoşgeldin emine.. Yeni yıla yiyerek girenler yandı:)yılbaşı gecesini nasıl geçirdiniz kızlar..hasar varmı
hoşgeldin emine.. Yeni yıla yiyerek girenler yandı:)
ben dün dışardaydım..
sabah kahvaltımdan başlayan..
ögle yemegimi dışarda(kebap çeşitleri ile dolu koca bi sini..
akşam çerezleri,kurabiye ve bisküvileri bol..
bide üstüne koca bi dilim yaşpasta ve gazoz gece saat 11 son ..
koca bi faciaydı...
ama bugün gayet güzel.