Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben sabah erkenden kalktım.gittim sporumu yaptım.eve geldim yemek yaptım.şimdi de evi toparlayıp okula gitcem.ne hamaratım değil mi

offff bugun maratonum başliyor...eksiklerim olduğu için çarşamba perşembe 7-9.30 arası kırsa gitcemm=(((offf akşam akşam ne çekilir yaaaaaaaaaaaaa

merhaba sevgili arkadaşlar öncelikle 2 gündür buraya giremedim,çünkü oğlum ve eşim hastalar,küçük oğlum da su çiçeği çıkardı,onlarla ilgilendim ev işleri okul derken vaktim kalmadı,sizler nasılsınız?

neslihan ilkin ses verin huuuu

neslihancım geçmiş olsun şimdi nasıllar eşin ve oğlun iyidirler inş

Sağol Aslıcım şimdi daha iyiler çok şükür,ikisi de aynı anda hasta olunca eşim de su çiçeği oldum sandım ama değilmiş çok şükür,ateşlendi,üşüdü,midesi bulandı ama şimdi iyi neyseki,sen nasılsın?

kızlar ben bu hafta artılarda çıkabilirim maalesef,ne güzel 79 u görmüştüm ama sonra ne olduysa bitürlü kendime söz geçiremedim habire yememem gereken şeyleri yedim durdum ama neyseki güzel topiğime girince, spor aşkıyla yanan arkadaşlarımı görünce yeniden aşka geldim inşaallah bozulmaz ama dediğim gibi cumaya kadar toparlayamayabilirim.

Son düzenleme:
Sağol Aslıcım şimdi daha iyiler çok şükür,ikisi de aynı anda hasta olunca eşim de su çiçeği oldum sandım ama değilmiş çok şükür,ateşlendi,üşüdü,midesi bulandı ama şimdi iyi neyseki,sen nasılsın?

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
ben iyiiym dün birden net gitti
bugün telekomcular gelip hemen yaptılar
ya internet olmadan hepimiz perişan olduk valla :52:

Aslı cezalımıyım ben canım eğer öyleysem kimse yokken cezamı çekeyim:5::25:.

canım cezaya gerek yok nedenin var
ben sana özelden telimi verem sende ver bana böyle durumlarda mesaj atarsın

kızlar ben bu hafta artılarda çıkabilirim maalesef,ne güzel 79 u görmüştüm ama sonra ne olduysa bitürlü kendime söz geçiremedim habire yememem gereken şeyleri yedim durdum ama neyseki güzel topiğime girince, spor aşkıyla yanan arkadaşlarımı görünce yeniden aşka geldim inşaallah bozulmaz ama dediğim gibi cumaya kadar toparlayamayabilirim.

canım toparlanabilirsin sıkı bir diyet yap 2 gün spora önem ver inş artı çıkmazsın cuma

Back
X