- Konu Sahibi Pinarbartu
- #68.201
kızlarrrr kimseee yokkk=((((((((((((((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar.herkes uyuyor galiba.kimse yok
vayy çok hızlısın yaaaaa..ben yeni kalktım malum geceleri uyumuyoruzzz=((((ben sabah erkenden kalktım.gittim sporumu yaptım.eve geldim yemek yaptım.şimdi de evi toparlayıp okula gitcem.ne hamaratım değil mi
a geçmiş olsun neslii iyilermi şimdi pekiimerhaba sevgili arkadaşlar öncelikle 2 gündür buraya giremedim,çünkü oğlum ve eşim hastalar,küçük oğlum da su çiçeği çıkardı,onlarla ilgilendim ev işleri okul derken vaktim kalmadı,sizler nasılsınız?
a geçmiş olsun neslii iyilermi şimdi pekii
neslihan ilkin ses verin huuuu
neslihancım geçmiş olsun şimdi nasıllar eşin ve oğlun iyidirler inş
Sağol Aslıcım şimdi daha iyiler çok şükür,ikisi de aynı anda hasta olunca eşim de su çiçeği oldum sandım ama değilmiş çok şükür,ateşlendi,üşüdü,midesi bulandı ama şimdi iyi neyseki,sen nasılsın?
Aslı cezalımıyım ben canım eğer öyleysem kimse yokken cezamı çekeyim.
kızlar ben bu hafta artılarda çıkabilirim maalesef,ne güzel 79 u görmüştüm ama sonra ne olduysa bitürlü kendime söz geçiremedim habire yememem gereken şeyleri yedim durdum ama neyseki güzel topiğime girince, spor aşkıyla yanan arkadaşlarımı görünce yeniden aşka geldim inşaallah bozulmaz ama dediğim gibi cumaya kadar toparlayamayabilirim.