Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bilmem ki nasılım... yine de iyi hissediyorumm.. sen naasısn
ben de iyiyim canım sağol,tabikii anne-baban ve senden başka daha kıymetli kimse yoktur hayatta bunu unutma ve sürekli kendine hatırlat canım kimse için,kimsenin yaptıkları için kendini üzmemeye çalış.

kızlar kızlar gelem mi yanagızdan öpem mi :54::54::54::54:
gel gel öppp:))

dünkü menüm

sabah
1 pişi
2 tk kuşburnu ezmesi

öğle
1 tabak salata
1 kase çorba

akşam
2 kase çorba
güzel bir menü ancak akşam bari sebze yeseymişsin daha iyi olurdu

afiyet olsun güzel menüüüüüüüüüü meyve var et var sebze var ve ölçülüüü

ha haha çok hoş kendine torpilmi geçiyon yaniiiii

teşekkürler canıummmm
toparlamaya çalışıyorum kendimi ama yarına yetişmeyeceği kesin,yaa torpil değilde Emine dün saatin hiç farkında değildim bi baktım kii 00.03 yazıyo :18::18::18::50:

ben de iyiyim canım sağol,tabikii anne-baban ve senden başka daha kıymetli kimse yoktur hayatta bunu unutma ve sürekli kendine hatırlat canım kimse için,kimsenin yaptıkları için kendini üzmemeye çalış.

onları siliyorum yavaş yavaş hatırlamamaya gayret ediyorum.. kendim için en iyisi bu :17:

güzel bir menü ancak akşam bari sebze yeseymişsin daha iyi olurdu
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

süpersin emoşum tbbbbbbbb
:16::16::16: evet sporlar bitti..sabaha hazırım artık bakam tartı sabah ne diyecek bu hafta cumartesi pazar hariç diger 4 günüm gayet güzeldi.bu hafta sonuç alırmıyım sabaha görürüz....
ya ben yazmaya üşendiğim için fazla çeşit yemiyorum:9::9:
:9::9::9::9: ay ben hiç üşenmiyom bazen kendimi kaybediyommm

toparlamaya çalışıyorum kendimi ama yarına yetişmeyeceği kesin,yaa torpil değilde Emine dün saatin hiç farkında değildim bi baktım kii 00.03 yazıyo :18::18::18::50:

bu hafta olmazsa haftaya cumaya valla hafta çabuk geçiveriyooo

başım dönüyo midem bulaıyo sinüzitim tuttu:((((

canım ev ararken üşüttün herhalde geçmiş olsunnnnnn

kızlar yarın okul yok ilçeye gitcez zümre var toplandıdan dönünce listeyi hazırlarım
herkes 12 ye kadar kilosunun bildirilse sevinirim :54:

Back
X