- Konu Sahibi Pinarbartu
- #77.581
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
görevimi yerine getirmedim cezalıyım30
görevimi yerine getirmedim cezalıyım30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablacım biraz karbonhidrat agırlıklı olmuş sankim:44:sabah
2 avuç içi kadar fırın böregi
ara
1 badem
ögle
yine 2 adet börek 1 bardak ayran
akşam
1/2 kase yogurt
avuç içi kadar tavugun gögüs eti
3y.k.mantı
valla şimdide form çayı içiyom
1 saat pisiklet bindim.şimdide 30dak egzersiz yapacagım.yarına egzersiz günüydü ama ben nöbette olacagım için gidemeyecegim artıkın kendim bişiler yapacagım.çarşamba perşembe çok iyi olacak inşallah bu hafta 91 görmek istiyom yaaaaaa
hadi geçmiş olsun ablacım.iyi nöbetler şimdi bana,yarın da sana inşallahben çıktım kızlar yarına akşama gelirim nasipse nöbetteyim ben öpüyom hepinizi
şükür kavuşturanahoşgeldin takımın güzelmi güzel,şirinmi şirin,çıtırmı çıtır kaptanı
iyi olmuş bak kitap okumuşun negüzel ama 125 sfdikkat et kısa devre olma sonra senin elektrikler gider
![]()
ablacım biraz karbonhidrat agırlıklı olmuş sankim:44:
ay aşkolsun tuba ne kadan yalakasın yaaaa...hani kaptan ol diye yalvarmaların nerde gizli gizli mesaj atmaların aa ayıp ediyosun şimdide yok çıtır yok güzel yok şirin teessüf ederim bak inanma aslım bu lafları ben dedim bizim kaptanımız zati çıtır şirin güzel dedim süper dedim...![]()
ben çıkıyom kızlar ogluşlara ders çalıştırıyom...aslının durumu için geldiydim zati iyi akşamlar..................![]()
aldanma onlara sen onları yemeyerek cıtır kıtır olacaksın..
canlarr :80:
herkese cevbımı yazdıım
sınavdan geldim hemen girdim. sınavım da çok şükür iyi geçtiiisağolsun kolay sormuş hocacım
sınavdan sonrada çarşıda bankada falan işim vardı gezdim birazz.canım nasıl simit çektii çikolatalı gofret çektiii
görmeyince unutuyorum ama görünce felaket istiyorum yaa
bir de çocuğun biri karşımda twister açtııneyseki yediğini görmediim
,
çok uykusuz ve de yorgunum biraz uyucam akşam yine gelirim.
sevgiyle kalın![]()
hoşgeldin aslım ya sensiz bu takım çekilmiyo ya..kızlkar çok ısrar ettiler aslının yoklugunda kaptan ol diye emme didim aslımın yeri doldurulamaz didim...
çatkasın sen ya başkada bişi demiyom delüüüüay aşkolsun tuba ne kadan yalakasın yaaaa...hani kaptan ol diye yalvarmaların nerde gizli gizli mesaj atmaların aa ayıp ediyosun şimdide yok çıtır yok güzel yok şirin teessüf ederim bak inanma aslım bu lafları ben dedim bizim kaptanımız zati çıtır şirin güzel dedim süper dedim...![]()
aslı yaaa bişey söyle emine ablaya yaaaaben soracagım karbonhidratı aslıya gelince şirin güzel çıtır kaptan bana gelince karbonhidrat abla![]()
hoşgeldin aslım ya sensiz bu takım çekilmiyo ya..kızlkar çok ısrar ettiler aslının yoklugunda kaptan ol diye emme didim aslımın yeri doldurulamaz didim...
Menülerinde bi sadelesme görüyorum.. Haydi bastir oya:):)bugün ki menum
sabah kahve
öglen çorba ve yoğurt
akşam salata
şimdi elma
2 litreden fazla sıvı
ben soracagım karbonhidratı aslıya gelince şirin güzel çıtır kaptan bana gelince karbonhidrat abla![]()
ve asıl şahane olana geldik kiiiiiiiiiiiiiiiii sporlarım
16 dk koşu bandı (hız 5)
25 dk bisiklet6 x 20 yarım mekik
3 x 15 makas hareketi
100 x 2 yanları ezme
50 x 3 iç bacak aleti
100 x 2 twister
200 x 2 sopa çevirme
10 dk koşu bandı(hız 5.5)
25 dk bisiklet
3 x 15 yarım mekik(tekrar)
3 x 15 makas (tekrar)
toplamda 1 saat 45 dk spor yaptım
allahtan elektrikler geldi
bende kendimi kitaba verdim 125. sayfaya geldim
bıraksam kendimi kitabı bitirecemde ama bu günlük yeter
işte ben bu yüzden kitap okumayı sevmiyom
başlayınca bitirmeden duramıyom zevkten çok işkence oluyor sonra bana![]()
sonunda ben geldim![]()
neeeeeeeeeee 125 sayfamı OHAnnesburg demek istiyorum sana
allasen hankı kitap bu yahu