Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canlarr :80:
herkese cevbımı yazdıım :21:
sınavdan geldim hemen girdim. sınavım da çok şükür iyi geçtiii :21: sağolsun kolay sormuş hocacım :32:
sınavdan sonrada çarşıda bankada falan işim vardı gezdim birazz.canım nasıl simit çektii çikolatalı gofret çektiii :43:
görmeyince unutuyorum ama görünce felaket istiyorum yaa :43:
bir de çocuğun biri karşımda twister açtıı :14: neyseki yediğini görmediim :41: ,
çok uykusuz ve de yorgunum biraz uyucam akşam yine gelirim.
sevgiyle kalın :16:

canım sınavının iyi geçmesine çok sevindimmmm..ayrıca iradeni korumussun çok iyi=)

iyidir nolsun yine nöbetteyim..iyi gidiyor çokşükür..haftaya eşya bakmaya başlıcaz inş.düğün 24 haziranda ama biz daha hiçbişey almadık.sadece beyaz eşyayı aldık..acaba geç kalmış değilizdir dimi:50:biraz endişe başladı gibi bende ufak ufak da:44:
alışverişe başlıyım bi önerilerinize fazlasıyla ihtiyac duyucam buarada haberiniz olaa:34:
beyazeşyayı BOSCH aldık hepsini mesela.iyidir dimi:44:

evet bildiniz:46::46:

hehhehe hiç stres yapma biz de 1 aydan kısa sürede hallettik herşeyi=))))))))))ki benim öyle ceyizim falanda yopktu hani önceden alır ya annelerbenim o da yoktu

ve asıl şahane olana geldik kiiiiiiiiiiiiiiiii sporlarım

16 dk koşu bandı (hız 5)
25 dk bisiklet6 x 20 yarım mekik
3 x 15 makas hareketi
100 x 2 yanları ezme
50 x 3 iç bacak aleti
100 x 2 twister
200 x 2 sopa çevirme
10 dk koşu bandı(hız 5.5)
25 dk bisiklet
3 x 15 yarım mekik(tekrar)
3 x 15 makas (tekrar)

toplamda 1 saat 45 dk spor yaptım

oya harika sporların bayıldımmmmmmmmmmm

:) ısırıgın boyutu dedin de aklıma geldi taa önceden birisi menüsüne 2 çatal patates kızartması yazmıştı.. Biri yorum yapmıştı sanırım ilknurdu "2 çatal dediğin kaç tane mesela ben 2 çatala 15 20 tane patates alabilirim":) :)

hehe evet ilkoş yapmişti benim menüme=))))))))))))))

hazoooşş günaydın :80:
canım gnaydınnn geçmiş yapıyordum görmemeişimmm...
gemişş olsun canıım. dikkat et mideni üşütmüş olabilirsin...

mide üşütmesi değilmiş öyle dedi doktor ama başla ilaçlar verdi bi de iğne yaptı anammmmm nefret ediyorum iğneden zaten=)))))))şu an yine midemde bi ağro var=) dün en az 10 kere kustum su içiyorum onu bile kusuyorum açım aççç hala yemedim bişi korkuyorum kuscam yine diyeee=(

canım gnaydınnn geçmiş yapıyordum görmemeişimmm...

mide üşütmesi değilmiş öyle dedi doktor ama başla ilaçlar verdi bi de iğne yaptı anammmmm nefret ediyorum iğneden zaten=)))))))şu an yine midemde bi ağro var=) dün en az 10 kere kustum su içiyorum onu bile kusuyorum açım aççç hala yemedim bişi korkuyorum kuscam yine diyeee=(

çok geçmiş olsun canım yaa umarım en kısa zamanda iyileşirsinn...

16 dk koşu bandı (hız 5)
3 x 15 makas hareketi
100 x 2 yanları ezme
50 x 3 iç bacak aleti
100 x 2 twister
200 x 2 sopa çevirme
25 dk bisiklet
3 x 15 makas (tekrar)

toplamda 1 saat 45 dk spor yaptım

yuuuuhhh naptın kız sen valla ben yoruldum okurken...tebrik ediyorum canım seni ama her gün böle yüklenme bi gün böle ağır tempo yap bi günde yarısını yapsan yeter zaten bu sporun:52::52:

bugün 3lt su içtim.. şuan rezene+papatya+yeşilçay üçlüsünü demledim.. 5 subardağıda bunu içip uyucam.. Eccük leslie yapsam iyi olur aslında

5 su bardağımı :53::53::53::53:sen varya saliha bizi hiç dinlemiyorsun yeşil çayın 3 bardaktan sonrası sakıncalı diyollar diyorum sana içme bu kadar çok diyorum sabaha kadar işersin bak sonra

16 dk koşu bandı (hız 5)
3 x 15 makas hareketi
100 x 2 yanları ezme
50 x 3 iç bacak aleti
100 x 2 twister
200 x 2 sopa çevirme
25 dk bisiklet
3 x 15 makas (tekrar)