• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pardon sorularini cevaplayim . Ben dedigim gibi 82 84 kilolarindayken bi diyete girdim azimliyimdir bu arada :) iki ayda on kilo verdim hic zorlanmadan ne yaptim mesela o 9 lu form cayindan ictim sabah zaten az yiyorum diye ben öğlen iciyordum ve spor da yapmadim ustelik firsatim olmadigi icin ekmek hic yememistim etimek yiyordum yine iki öğün beslendim . Sabah 2-3 etimek aksan ya hic yada bi tane yemege gore yedim ve 84 lerden 73 e düştüm diyet sonunda. Cok faydasini gördüm tartışmasız tok tuttugunu idddaa edebilirim .. bu arada biseyi daha paylasmak istiyorum. Annem cok bilgili ve cok titiz isinde öyle her ürünü dükkanı da sokmaz satayim die. Yani safranbolunun guzun ablasi :) herkes cok sever inanip guvenerek gelirler vi tane sikilastirici var kizlar anneme kadin gostermis göğüsunu karnindaymis nerdeyse bu kadin bes kutu o kremden kullanmis slikonlu gibi olmus annem dioki etki ettigini biliyorum ama bu kadarına pes dedim dio. Bende emzirdim oglhmu iki sene boyunca gece gündüz göğüs umu tahmin edemezsiniz o krmden kullandı m küçücük kaldi artik dedim yeter. Simdi yavas yavas kendi halini almaya basladi. Hemde cok uygun yani bu 100 tl lik kremlere on basar :):) oyle iste canm ya. Zaten biz aile sirketi gibiyiz dedem 30 yildir bu isi yapio yurt disina bile ürün gonderiyoruz. Burda amacim reklam degil ;) benim hakkimda bilgi sahibi olun istedi m. Bu kadar yeterli :) ;)

Hic zorluk yaşamıyor um canm benim derdim zaten cikoltayla idi onuda asiyorum. :) :) yemiyor um. .deneyebilirsin alisana kadar aksam yemegine kadar iki ara öğün yap meyve ye kalori si düşük lerden :) yani bigün dene derim ben
Anaaa ben de istiyorum o noyu ya da bana özelden bi at ya şu kremin adını şanını ne olur benim en büyük derdim sıkılaşma:(((
Kızlar bygun o ksdar cok yoruldum ki inanın yarına erkn kalkabilirmiyim bılmıyorum
Ayrıca bugun cok zırlndım motivasyona ihtiyacım var herkese motıve olun derkn kmdıme yetısemdm heralde:)))) yada suan yorgunum yha ondan olabılırrrr bnceee
Ya sole 2. El bi koşu bandı bulsam ewe alıp yurucemmm
Bugun üşengeclığim daha baskın nedense yorgunluktan uyutamıtorum yha
Offff ne zaman
zayıflıyacagımmmm
DENİZ ABLA NERDESİİNNN
;((((((
Bacım ben de uzay yürüyüşü aleti ve mekik aleti var satıyım sana istersen ikisi de voit marka ucuza da veririm hangi şehirdeydin sen?

Dükkan safranboluda tatlım. Internet adresinden dedeme de bakabilrsin tontona.. sirtimiz bilgimiz saglam allahin izniyle :) bak veb adresi bu dedemin sadece derman ali baba diye gir simdi adresi kbul etmio site yazsam fetor lu bi adam 70 yasinda :) annemin nosu da besyuzellidort besyuzaltmisbes yirmisekiZ seksenuc .. :)
Kızzzzz nete koymayaydın tel noyu anneciğine sapık felan dadanır sil kız onu:)))
Canım yha aman amn nazar degmezzz inşallaaaaah
Mervecm bugun uzerımden dozer gectı desem abartmam
Bugun kayınvalıdemlere gıttım temzlık yaptım
Anaaaacım cat eltmlerden bıtanesi geldi
Hobaaaaaa annmn erkk kardesı hanımı 2 kızı ve toplam 5 cocugu
İnanmıcksın ama oyyyyy bide bnm annmler üstüne gelmedımı
Sonra bn boooommm bittim yha
Aksam en gec 22;30 da gıttıler
Toplamında
9 tane 12 16 yas arası 4 tane 3 7 yas arası cocuk
Bnmkıyle bırlıkte 3 bebek
5 kadın 6 erkek olmak üzere 11 büyükbas vardı
Neye yanıcamı bılemedım ewı pırıl pırıl yaptım içine ettıler onamı
Buyuk bı bahcemız var oturmak için faln orası copluk oldu topla topla bıtıremdm artuk kayınvalıdem kuzm bn toplarım yarın demesıyle sona erdı
Bulasık makınadı yok dusunsenızeeeeee
Hiçmi kimse yardım etmedı
Kuzıma teyzelerı baktı onlar olmasa tamm yanı
Sporumu zar zor yaptım yapmassam ıhanet olur dıye
Oyyyyy dudagm uçuklamış stresten

Anaaaammm o nee yaaaaaa!!!!!!bi eltin de totosunu kaldırıp yardım etmedimi sana?yuhhh yaniii bi de bebiş var artık bişey demiyorum:(yok kardeşim yok kalabalık aşlenin hangar gibi bi mutfağı ve elinin altında acil durumlar için çağıracağı bi kadın olmalı yoksa dediğin gibi biri muhakkak perte çıkıyo bu tür organizasyonlarda.kız onlar kesin evin yeni temizlendiğini duyup gelmişlerdir öle olur yaa.ooo mis gibi eve gidip çay içelim derler.bizim apartmanda da pert olan benoluyom dediğin gibi kardeşim hiçç mi biriniz bilmez kalkıp bi tabak kaldırmayı.yokkk düşün mutfakta 5 kadınız önümüzde sofra açık pislik içinde.oturma odasına da bütün çocuklar tabak götürmüş tv karşısında yemek,kraker vs yemişler hiiiççç birinin de umurunda dil.k.valide de artık saldı yapmayın etmeyin diyince alınıyo hepsi küçük kızan gibi.neyse elinin ayağının sadakası olsun

Kızlar ben çıkıyorum artık spor yapıyım biraz.yaaa şu zumbanın adresi hangisi bi sürü video çıyo anlamadım ben bi yardımcı olsanız memetali bey:)))herkselere güzel bi hafta diliyorum az kalorili bol sporlu bi hafta;))))

Günaydınlar olsun herkesee!!! Mervecim uzun uzun yazarım belki ama şimdi cepten giriyorum kısa ve öz sorucam:) ben de kansızlık kabızlık var. Bunlar kronik olanları:) bir de zayıflama hedefim var:) tüm bunlara çare olur mu sizin tükkan?:)

Günaydınlar olsun herkesee!!! Mervecim uzun uzun yazarım belki ama şimdi cepten giriyorum kısa ve öz sorucam:) ben de kansızlık kabızlık var. Bunlar kronik olanları:) bir de zayıflama hedefim var:) tüm bunlara çare olur mu sizin tükkan?:)

Selam kızlar :3::3::3::3:

Bakıyorum hafta sonu burayı boş bırakmamışsınız tebrikler. Ben gelemedim üzgünüm. Cumartesi diyetisyene gittim sonrada istanbul bir ucundaki dayıma gittim geç gelince de nete girmeye halim yoktu. Pazar günüde erkek arkadaşım geldi. Onunlaydım yine aynı nedenden ötürü buraya gelemedim. Affınızı rica ediyorum.

Geriye dönük mesajlarınızı okudum;

Menülerde bir kaç tane kaçamak gördüm ama en büyük kaçamağı merve yapmış (zordegil) öncelikle yediğin çikolatalar için bu hafta normal sporunun haricinde 3 mile leslie yapacaksın. Eğer çok gelir dersen 2+2 şeklinde yapabilir iki güne bölebilirsin. Canım motivasyonunu kaybetmişsin. Bunu çok az yemene bağlıyorum.

Şöyle ifade edeyim belli bir seviyenin altında beslenmeye başladığında vücut tepki veriyor. 3ana öğün 3 yada 2 ara öğün yemeliyiz takım kuralı dememizin sebebi bu. Bununla ilgili daha dün arkadaşımla konuştum. sağlıklı yiyeceklerle ne kadar sık yemek yersek o kadar çabuk kilo veririz. Lütfen öğünlerini atlama. Kaçamak en büyük düşmanımız. Kaçamak yapacağını düşündüğünde kocaman bir bardak su iç yeşillik salata domates vs ye. Şuana emeklerimiz boşa gitmesin bu sadece senin için değil hepimiz için geçerlidir.

Kızlar ne olursa olsun lütfen 1000 kalorinin altında beslenmeyin. Günlük aldığınız kalori 1200-1300 kalori olmalı. Yaptığınız ağır sporla düşük kaloriler ilk fırsatta kaçamak yapma eğiliminizi arttırıyor.

Unutmayın bayramda bir sürü kilo vermiş olacağız buna inanın bunun için ne gerekiyorsa yapalım. Gösterelim kendimizi kıskananları çatlatalım... :21::21::21::21::21:

sağol teşekkür ederim. inşallah hep beraber bol bol kilolar vereceğiz
ben bu yeşil çayı bir yıl denedim sagolsun hiç bir faydasını görmedım ya

ebrugül ve mrvyldz hoşgeldiniz. Ben kaptan yardımcısı Eda. Takım kaptanımız Bluedeniz.

Kayıtlara geçmesi açısından aç karnına tartılıp aşağıdakileride bildirir misiniz?
şuanki kilo?
Boy?
Yaş?
Hedef kilo?
Bazal metabolizma hızın(diyet arkadasim.com adresinden yapabilir günlük menülerinin kalorilerini paylaşabilirsin)

Bir de bir alttaki mesajımda belirttiğim takım kurallarını kabul ettiğinize dair mesajınızı bekliyorum.

Seni kendime zimmetliyorum bacım baştan söyliyim.şimdik ben kendimi anlatayım sana.ben de kendimi bildim bileli taaaa ergenlikten beri hep 70-80 arası gidip geldim hiçççç 6lı rakamları görmedim belki 1 -2 kere 3-5 haftalığına.ama bu sefr artık kurtulmak istiyorum yol uzun ve destekleşmek lazım .ilk hedef yılbaşına 70 ağır ağır olacağından yaza kadar da 60 doğum günüme kadar ise 55 7 ağustos doğum günüm ve benim bu süreci düzgün değerlendirmem lazım.şindik bayrama da 78-79 gibi olmam lazım ki en azından eski bi kıyafetimi giyebiliyim.81-82 ile hamile kalmıştım hamilelik kilom kalmadı nerdeyse ama ben artık daha da zayıflamak ve bu yağ paketlerden kurtulmak istiyorum.aile apartmanında oturuyorum ve yemeklerimiz beraber oluyor genelde.görümcem -eltim vs etrafımdaki bütün bayanlar zayıf ve kilo takıntılı eşim de dahil:((((bu ailenin en büyük özelliği bi araya oturunca ilk konu kilo ve kilolu insanların çok yemesi.bana da hep cahil bilmez muamelesi yapılması :(((işte hepsine inat kapak olsun diye ben de hiçççç diyet yaptığımı paylaşmadan kilolarımdan kurtulmak istiyorum 30 yaşındayım ve 31.yaş günümde zayıffff zappzayıffff bı hatun olmama lazım çoookkkk güzelll bi elbise ve yüksek topuklu ayaklkabı hayaliyle kendimi kamçılıyorum kilo çizelgemdeki topuklu pembiş ayakkabınınhikmeti de budur bayanlar:))))
P.tesi itibariyle yine sıkı bi şekilde başlıycam.şimdi sorum şu ki etrafınızla olumsuzluk yaşayınca nasıl bu süreci atlatıyosunuz?ben moralim bozulunca acayip bi canavarla yüzleşiyorum içimdeki yemek yeme canavarıyla:((( sanki yedikçe sinirimi alıyorum çookkkkk kötü i huy ve brn bundan nasıl kurtulurum bilemiyorum:((((
Offf amma yazmışım neyse kafanızı şişirdim.birazdan temizlikçi bayan gelicek ütülerimi halletsin tam 7 makina çamaşır yıkandı bıdığa minik minik yeni takımlar pantolon vs aldım bi sürü ütü var en az 3-4 sepet.tek başıma altından kalkamıyorum bu titiz kocayla.çamaşır asılmazsa laf ediyo benimki malesef:((aslında huyu dil idare eder ama dışarda strese girince bana patlıyor ve ben de çok kırılıyorum kendimi yemeğe veriyorum malesef:((((ben de evi toplayıp yemek yapıyım ancak zaten yetişicem.öğleden sonra da misafirim olabilir.şimdi dünkü kötü menümü paylaşıyım ki bi daha yapmıyım aynı hTaları.

Canım benim 108 kilo belki daha fazla olmamın tek sebebi stres nedeniyle yediğim abur cuburlar oldu. Artık stres yaşadğımda kilomun daha önemli olduğunu düşünerek yemiyorum. Umarım zamanla sende aşarsın. Ama bu bir nevi psikolojik bir durum. Kendini koşullamalısın. Artık sinirlendiğimde derin derin nefes alıyorum. Sinirlenince yemek yemek duygusal eksikliği bastırma yönetimi oluyor. Birşeyler yediğimizde mutlu hissetme eğilimindeyiz. Bu yüzden oldu. Bir daha asla böyle bir hata yapmayacağım. Çünkü zayıf olmak beni daha çok mutlu ediyor artık. Böyle düşünmeye çalış derim...

2013-09-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] kıyma soslu makarna (spagetti bolonez) 1 porsiyon 550
[2] Kepekli Kaşarlı Tost 2 adet 320
Toplam : 870 kal.
Dün bütün gün yediğim buydu ne ara öğün ne bişey hastaneye gittik oğlanın rahatsızlığını gösterdik vs.sonra da alışverişe gittim.kadın gelicek diye çamAşırları yıka as derken hiç giremedim mutfağa ve alışverişmiz de eksikti evde en zararsızları yaptım yemek olarak sabah - öğle 1 er kepekli tost akşam da eşime kıymalı makarna yaptım ondan bi tabak kalorisi az toplamda bununla kilo almam ama veremem de malum o yüzden bugün alışveriş yapıp yarın tekrardan başlıycam sürecime inş size söz veriyorum.her gün paylaşım yapıcam bazen giremiyorum erkenden gece herkes uyuduktan sonra giriyorum ama yine de giriyorum bazen de hiç giremiyorum ama söz veriyorumaksatmıycam burayı inş.artııkkk kurtulallıımmmmm buyağğğlaarrdaaaannnnn:kkk:herkese iyi aArlar ancak gece girerim artık

Menünün hiç ama hiç olmamış sende biliyorsun. eğer senin için sıkıntı yaratmayacaksa (özel sebebinden ötürü böyle dedim) bu hafta günlük sporunu her ne yapıyorsan 10 dk arttırman. Bu da böyle bir ceza olsun. :9: (dediğim gibi yapabiliyorsan)

Gittim son iki haftadır bu yüzden duzenli giremedim
Herşeye baktılar saglamim cok sukur
Stres sinir mutsuzluk sebepli olduğuna karar verdiler depresyon demiyorum ama :D sinir stres sebepli kabul etmiyorum depresyonu

Canım hastaneye gitmiştin geçen hafta gelişme var mı? Tümör vs demelerinin sebebini buldular mı ?

Bugün ki menüm;

Sabah;

2.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Beyaz Ekmek (35 kcal)70 kcal Sil
2.00 x 1 Adet (15gr) Söğütlüçeşme Tam Yağlı Üçgen Peynir (39 kcal)78 kcal Sil

Ara öğün;
1.00 x 100gr Yeşil Üzüm (57 kcal)57 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong) (54 kcal)54 kcal Sil Kızlar şu nescafe çok fena alışkanlık yaptı.. napıcam bilmiyorum içmemem lazım aslında :26:

Öğle; (saat 4-5 arası) yani akşam üstü. geç kaltığım için ögle yemeği ihtiyacı duymadım hic bugün
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Tavuk Sote (190 kcal)190 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Burger King Patates Kızartması (Küçük Boy) (213 kcal)213 kcal Sil
2.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran (76 kcal)152 kcal Sil

(öğlende geç iyiyince akşam sadece elma yiyedim. :8:)
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal Sil

Alınan Kalori Toplamı 869 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)300 kcal Sil

1.buçuk litre su
Birazdan yeşil çayımı yudumlayacağım. :32:
3. mesajım

Patates kızartması olmamış . Maalesef ceza vermek zorundayım. :20:

Günlük sporunun haricinde bir hafta içinde yapman gereken 3 mile leslie yada 1 saatlik yürüyüşün var.

Kızlar herkesn bakış açısı farklı diye t olayina. Fakat ben canan Karatay i dikkate alıyorum. Iki öğün arada bir armut veya elma yada üzüm olsbilir oda canm isterse. Ben böyle zayiflayacagimi düşünüyorum. Ve sabah haşlama yumurta muhakkak yiyorum. Aksam yine guzel bi yemek yogurt salata ee daha ne olsun .. bu arada kizlar bi tüyo vericem size bilenleriniz muhakkak vardır. Ben sabah ac karnina çörek otu yağı içiyorum 6 damla. . Ve cok faydası oluo içtiğim zaman. . Öpüyorum
Karatay diyeti yaptim aylarca seninki yanlış bir karatay diyeti kulaktan dolma bilgiler yerine kitabini anlamasin en once ekmegi kesmelisin ve karatay 3 ogunde yenilebilicegini ama 2 ogun olursa daha iyi olur diyordu sabah 10da kahvalti 5te aksam yemegi diye dusunup bunu diyordu eger erken kalkıyorsan kesinlikle 3 ogun yapmalisin ekmek yerine ceviz findik badem yemelisin

:71: :71: :71:
14. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.

Kolay gelsin kızlar... :34:
PÜSKÜÜT

14.TAKIM KAPTANI : BLUEDENIZ

14.TAKIM KURALLARI:

1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....

3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün :56:ve iki (üç) ara öğün:56: Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ? :7:
Spor : ? :8:

6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....:28::56::16:

7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.
:16:

8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....

9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....

Takım içinde uyulacak kurallarımız:16:

1-herkes kilo çizelgesini yapacak:8:

2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak:55:

örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;

1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı:7:

3-her kaçamak için;
örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:

cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ:8:

B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ:8:

C- 100 *3 MEKİK :8:

İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI :7:

4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak :8:+:7::36: :33::20:

5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek:42:

6- hergün en az 45 dk spor yapılacak:8:yapmama ceza sebebi olacak:52::51:

7- haftada 1 gün spor izni olacak:52:(tercih kişiye özel:16:)

8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak:47:

9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:

10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:

11-herkes menülere yorum yapacak:56:diyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak:46:

12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek:8:
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli:8::46:

hepimize sağlıklı,keyifli ve bol kilo vermeli günler dilerim arkadaşlar:16:

ebrugül ve mrvyldz kabul ediyorum mesajınızdan sonra takımdasınız...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hic zorluk yaşamıyor um canm benim derdim zaten cikoltayla idi onuda asiyorum. :) :) yemiyor um. .deneyebilirsin alisana kadar aksam yemegine kadar iki ara öğün yap meyve ye kalori si düşük lerden :) yani bigün dene derim ben
Kararayda ara ogun yoktur ve meyve sadece sabah yenir karatay yaptigina emin misin

Kızlar menülerin gördüğüm kadarıyla menülerin bildiriminde sıkıntı var.
Bildirim şekli aşağıdaki gibidir. Lütfen biraz daha hassasiyet gösterelim. Sonuçta takım kuralımız bu şekildedir.

1.Günlük menü
2.Alınan toplam kalori miktarı:
3. Spor (eğer spor yapılmadıysa spor yapılmadı diye bildirmenizi rica ediyorum)
4.Günlük içilen su miktarı:
5.Bitki çayı:
6. İlgili menünün gününde yazılan toplam mesaj sayısı:

Kızzzzz nete koymayaydın tel noyu anneciğine sapık felan dadanır sil kız onu:)))

Anaaaammm o nee yaaaaaa!!!!!!bi eltin de totosunu kaldırıp yardım etmedimi sana?yuhhh yaniii bi de bebiş var artık bişey demiyorum:(yok kardeşim yok kalabalık aşlenin hangar gibi bi mutfağı ve elinin altında acil durumlar için çağıracağı bi kadın olmalı yoksa dediğin gibi biri muhakkak perte çıkıyo bu tür organizasyonlarda.kız onlar kesin evin yeni temizlendiğini duyup gelmişlerdir öle olur yaa.ooo mis gibi eve gidip çay içelim derler.bizim apartmanda da pert olan benoluyom dediğin gibi kardeşim hiçç mi biriniz bilmez kalkıp bi tabak kaldırmayı.yokkk düşün mutfakta 5 kadınız önümüzde sofra açık pislik içinde.oturma odasına da bütün çocuklar tabak götürmüş tv karşısında yemek,kraker vs yemişler hiiiççç birinin de umurunda dil.k.valide de artık saldı yapmayın etmeyin diyince alınıyo hepsi küçük kızan gibi.neyse elinin ayağının sadakası olsun

Yok canım bizim musterilerimiz genrlde sehir disindan oluyor zaten. Isimiz bu. :)

Selam kızlar :3::3::3::3:

Bakıyorum hafta sonu burayı boş bırakmamışsınız tebrikler. Ben gelemedim üzgünüm. Cumartesi diyetisyene gittim sonrada istanbul bir ucundaki dayıma gittim geç gelince de nete girmeye halim yoktu. Pazar günüde erkek arkadaşım geldi. Onunlaydım yine aynı nedenden ötürü buraya gelemedim. Affınızı rica ediyorum.

Geriye dönük mesajlarınızı okudum;

Menülerde bir kaç tane kaçamak gördüm ama en büyük kaçamağı merve yapmış (zordegil) öncelikle yediğin çikolatalar için bu hafta normal sporunun haricinde 3 mile leslie yapacaksın. Eğer çok gelir dersen 2+2 şeklinde yapabilir iki güne bölebilirsin. Canım motivasyonunu kaybetmişsin. Bunu çok az yemene bağlıyorum.

Şöyle ifade edeyim belli bir seviyenin altında beslenmeye başladığında vücut tepki veriyor. 3ana öğün 3 yada 2 ara öğün yemeliyiz takım kuralı dememizin sebebi bu. Bununla ilgili daha dün arkadaşımla konuştum. sağlıklı yiyeceklerle ne kadar sık yemek yersek o kadar çabuk kilo veririz. Lütfen öğünlerini atlama. Kaçamak en büyük düşmanımız. Kaçamak yapacağını düşündüğünde kocaman bir bardak su iç yeşillik salata domates vs ye. Şuana emeklerimiz boşa gitmesin bu sadece senin için değil hepimiz için geçerlidir.

Kızlar ne olursa olsun lütfen 1000 kalorinin altında beslenmeyin. Günlük aldığınız kalori 1200-1300 kalori olmalı. Yaptığınız ağır sporla düşük kaloriler ilk fırsatta kaçamak yapma eğiliminizi arttırıyor.

Unutmayın bayramda bir sürü kilo vermiş olacağız buna inanın bunun için ne gerekiyorsa yapalım. Gösterelim kendimizi kıskananları çatlatalım... :21::21::21::21::21:

ebrugül ve mrvyldz hoşgeldiniz. Ben kaptan yardımcısı Eda. Takım kaptanımız Bluedeniz.

Kayıtlara geçmesi açısından aç karnına tartılıp aşağıdakileride bildirir misiniz?
şuanki kilo?
Boy?
Yaş?
Hedef kilo?
Bazal metabolizma hızın(diyet arkadasim.com adresinden yapabilir günlük menülerinin kalorilerini paylaşabilirsin)

Bir de bir alttaki mesajımda belirttiğim takım kurallarını kabul ettiğinize dair mesajınızı bekliyorum.

Canım benim 108 kilo belki daha fazla olmamın tek sebebi stres nedeniyle yediğim abur cuburlar oldu. Artık stres yaşadğımda kilomun daha önemli olduğunu düşünerek yemiyorum. Umarım zamanla sende aşarsın. Ama bu bir nevi psikolojik bir durum. Kendini koşullamalısın. Artık sinirlendiğimde derin derin nefes alıyorum. Sinirlenince yemek yemek duygusal eksikliği bastırma yönetimi oluyor. Birşeyler yediğimizde mutlu hissetme eğilimindeyiz. Bu yüzden oldu. Bir daha asla böyle bir hata yapmayacağım. Çünkü zayıf olmak beni daha çok mutlu ediyor artık. Böyle düşünmeye çalış derim...

Menünün hiç ama hiç olmamış sende biliyorsun. eğer senin için sıkıntı yaratmayacaksa (özel sebebinden ötürü böyle dedim) bu hafta günlük sporunu her ne yapıyorsan 10 dk arttırman. Bu da böyle bir ceza olsun. :9: (dediğim gibi yapabiliyorsan)

Canım hastaneye gitmiştin geçen hafta gelişme var mı? Tümör vs demelerinin sebebini buldular mı ?

Patates kızartması olmamış . Maalesef ceza vermek zorundayım. :20:

Günlük sporunun haricinde bir hafta içinde yapman gereken 3 mile leslie yada 1 saatlik yürüyüşün var.

hossgeldiiin evet bayaa bi muhabbet ettik ilk defa günlk mesajım25i buldu:))

Canim annemi ara hemen. Kizlar bu arada genelde bes kisiden dordunde olan bel fıtığı ... size yuzde doksan dokuz diyorum cunku annem emekliodu benim yur uye mi yodu. Ameliyattan kurtuldu aklinizda olsun. Bu kremi biz yapıyoruz ama. Bu arada duygucum telefonu verdim onceki sayfada var arayabilirsin sende. Öpüyorum

Yaşasın bizi denetleyecek kontrol mekanizması gelmiş ve geldiği gibi de ceza yağmuru başlamış. şimdi daha iyi hissediyorum desem? :) biraz psikopatça ama gerçekten o kültürle büyümüşüz bir kere napalım. ilk okuldayken taaa başlıyoruz ödev- ödev yapılmamışsa ceza sistemine :) neyse şaka bir yana gerçekten güzel bir motivasyon... Eda idi heralde değil mi ismin valkyre? benim daha takıma alınmam için 1 haftam daha var o yüsden hiç benden bahsetmedin di mii? :)

Yaşasın bizi denetleyecek kontrol mekanizması gelmiş ve geldiği gibi de ceza yağmuru başlamış. şimdi daha iyi hissediyorum desem? :) biraz psikopatça ama gerçekten o kültürle büyümüşüz bir kere napalım. ilk okuldayken taaa başlıyoruz ödev- ödev yapılmamışsa ceza sistemine :) neyse şaka bir yana gerçekten güzel bir motivasyon... Eda idi heralde değil mi ismin valkyre? benim daha takıma alınmam için 1 haftam daha var o yüsden hiç benden bahsetmedin di mii? :)

Merhaba ben eda.:3:
"Takıma alınmam için" şeklinde düşünme takımdasın ama listeye girmedin henüz. Hazırlık aşaması olarak düşün. Çünkü liste olayı cidden önemli. Çünkü takım % 30lık performansın altında kaldığında takımdaki herkes bundan zararlı çıkıyor. Yani hepimiz bu hafta bir kilo versek bir arkadaş cuma günü zamanında bildirim yapmasa bir kişide kilo vermek yerine alarak gelirse takım sarı kart alabiliyor. Devamlı olursa kırmızı kart vs. Sonuçta herkes takıma karşı görevlerini yerine getirmeli. Eğer azimli değilsen düzenli paylaşım yapmazsan düzgün kilo vermezsen diskalifiye oluyorsun(senin için değil herhangi biri için söylüyorum) Takım kurallarında ne yazıyorsa o yani:))

ceza konusuna gelirsek ; kızartma ve çikolata aşırı derece göze batıyordu. Hafta sonları aile yemeklerini biraz anlayabiliyorum ama deniz ablanın hiç müsamahası yoktur haberin olsun. Cart diye ceza gelebilir :9:
İlk günlerin olduğu için hemen ceza ile başlamak istemedim. Yakında menülere alışırsın diye düşündüğümden...
Şöyle ki eşin illaki az yemene kızıyorsa kendine güzel bir servis tabağına beyaz peynir 1 kibrit kutusu bol salatalık yeşillik ve domates koy. Bir haşlanmış yumurtan ve zeytinlerin olsun hepsi bir arada olunca kocaman bir tabak oluyor ve kocan az yediğin için keyifsizlenmez. Yani daha bol salata domates vs yesen kocan yine güzel yediğini düşünecek ve keyfi kaçmaz sende daha az zararlı çıkarsın.Benim babamda aynı mantıkta bir pazar kahvaltımız var zaten der. Sucukları iri iri doğrar tereyağı içinde yüzdürür. Bal kaymak çeşit çeşit peynir çeşit çeşit ekmek olur. Yeşil kırmızı biberler domates sosu vs hepsi olur. İnsan baktıkça acıkıyor ama ben artık onlara bakmıyorum kendi tabağımı yapıp masaya oturuyorum. Tam bir hafta 3 gündür kaçamak yapmadım. :16::16::16: Darısı başınıza:16:

pekiii açıklamaların için çok teşekkürler. bir şey daha sormk isterim... sarı kart ve sonrasında kırmızı kart aldığımızda noluyor? konumuz mu kapanıyor sitede? yaptırımlarını bilmiyorum, açıkçası geçen hafta diğer takımlarla da yarışıyor olduğumuz öğrendim :) yani takım içindeki kuralları biliyorum ama takımlararası ve site içi kurallarını bilmiyorum... bir hafta sonra katılmam daha iyi olur çünkü yarına mens dönemim başlıcak hesaplarıma göre... haftaya daha iyi kilo verişim yansır takıma ;)

Kaptan yardımcımız zzzz .. hosgeldin... biz cok iyiyiz birgün kacamak yaptum onuda telafi yaptim sen vermeden cezami verdim ben. Simdi daha iyiyim her acidan..cumayi sabirsizlikla bekliyorum. ..

pekiii açıklamaların için çok teşekkürler. bir şey daha sormk isterim... sarı kart ve sonrasında kırmızı kart aldığımızda noluyor? konumuz mu kapanıyor sitede? yaptırımlarını bilmiyorum, açıkçası geçen hafta diğer takımlarla da yarışıyor olduğumuz öğrendim :) yani takım içindeki kuralları biliyorum ama takımlararası ve site içi kurallarını bilmiyorum... bir hafta sonra katılmam daha iyi olur çünkü yarına mens dönemim başlıcak hesaplarıma göre... haftaya daha iyi kilo verişim yansır takıma ;)

Yanlış bilmiyorsam eğer; 2 kere kırmızı kart alınca takım olarak mezuniyetiniz yapılmıyor. Yani hedef kilonu bulunca ayrılırsın. Mezuniyet karnesi almazsın. Burada bununla ilgili bir yere mezunlar sayfası vardı sanırım. Oraya eklenmiyorsun.
:34:
Edit: onunda linkini buldum. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-40.html

Canım alttaki linkten merak ettiğin herşeyin cevabını bulabilirsin :34:
Yarışma karar defteri
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-15.html

peformans uygulaması
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...mans-uygulamasi-cuma-zayiflama-yarismasi.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X