Selam kızlar

Bakıyorum hafta sonu burayı boş bırakmamışsınız tebrikler. Ben gelemedim üzgünüm. Cumartesi diyetisyene gittim sonrada istanbul bir ucundaki dayıma gittim geç gelince de nete girmeye halim yoktu. Pazar günüde erkek arkadaşım geldi. Onunlaydım yine aynı nedenden ötürü buraya gelemedim. Affınızı rica ediyorum.
Geriye dönük mesajlarınızı okudum;
Menülerde bir kaç tane kaçamak gördüm ama en büyük kaçamağı merve yapmış (zordegil) öncelikle yediğin çikolatalar için bu hafta normal sporunun haricinde 3 mile leslie yapacaksın. Eğer çok gelir dersen 2+2 şeklinde yapabilir iki güne bölebilirsin. Canım motivasyonunu kaybetmişsin. Bunu çok az yemene bağlıyorum.
Şöyle ifade edeyim belli bir seviyenin altında beslenmeye başladığında vücut tepki veriyor. 3ana öğün 3 yada 2 ara öğün yemeliyiz takım kuralı dememizin sebebi bu. Bununla ilgili daha dün arkadaşımla konuştum. sağlıklı yiyeceklerle ne kadar sık yemek yersek o kadar çabuk kilo veririz. Lütfen öğünlerini atlama. Kaçamak en büyük düşmanımız. Kaçamak yapacağını düşündüğünde kocaman bir bardak su iç yeşillik salata domates vs ye. Şuana emeklerimiz boşa gitmesin bu sadece senin için değil hepimiz için geçerlidir.
Kızlar ne olursa olsun lütfen 1000 kalorinin altında beslenmeyin. Günlük aldığınız kalori 1200-1300 kalori olmalı. Yaptığınız ağır sporla düşük kaloriler ilk fırsatta kaçamak yapma eğiliminizi arttırıyor.
Unutmayın bayramda bir sürü kilo vermiş olacağız buna inanın bunun için ne gerekiyorsa yapalım. Gösterelim kendimizi kıskananları çatlatalım...

ebrugül ve mrvyldz hoşgeldiniz. Ben kaptan yardımcısı Eda. Takım kaptanımız Bluedeniz.
Kayıtlara geçmesi açısından aç karnına tartılıp aşağıdakileride bildirir misiniz?
şuanki kilo?
Boy?
Yaş?
Hedef kilo?
Bazal metabolizma hızın(diyet arkadasim.com adresinden yapabilir günlük menülerinin kalorilerini paylaşabilirsin)
Bir de bir alttaki mesajımda belirttiğim takım kurallarını kabul ettiğinize dair mesajınızı bekliyorum.
Canım benim 108 kilo belki daha fazla olmamın tek sebebi stres nedeniyle yediğim abur cuburlar oldu. Artık stres yaşadğımda kilomun daha önemli olduğunu düşünerek yemiyorum. Umarım zamanla sende aşarsın. Ama bu bir nevi psikolojik bir durum. Kendini koşullamalısın. Artık sinirlendiğimde derin derin nefes alıyorum. Sinirlenince yemek yemek duygusal eksikliği bastırma yönetimi oluyor. Birşeyler yediğimizde mutlu hissetme eğilimindeyiz. Bu yüzden oldu. Bir daha asla böyle bir hata yapmayacağım. Çünkü zayıf olmak beni daha çok mutlu ediyor artık. Böyle düşünmeye çalış derim...
Menünün hiç ama hiç olmamış sende biliyorsun. eğer senin için sıkıntı yaratmayacaksa (özel sebebinden ötürü böyle dedim) bu hafta günlük sporunu her ne yapıyorsan 10 dk arttırman. Bu da böyle bir ceza olsun.

(dediğim gibi yapabiliyorsan)
Canım hastaneye gitmiştin geçen hafta gelişme var mı? Tümör vs demelerinin sebebini buldular mı ?
Patates kızartması olmamış . Maalesef ceza vermek zorundayım.
Günlük sporunun haricinde bir hafta içinde yapman gereken 3 mile leslie yada 1 saatlik yürüyüşün var.