- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #116.441
Ay benim bidikta 15 aylik bicirik bicirik yerim onu benevet dun akşam menumu yazamadım telden yazmak sıkıcı hemen rapor edeyimm
kardeşimin kızı henuz 15 aylık, ve tv,dizi bilmemne bilmediğinden henuz bozulmayan metabolizma saatı sayesinde erkenden yatıp sabah 6 da uyanıyor bızdıkım. gune onun, sokaktan gelen köpek sesine anne miyav baba miyav demesiyle bi annesinin suratına bi babasının suratına tokat atmasını izlemekle uyandımbugun sabahta eynen böle uyandım
. hemen annesine dedimki hazırla bızdıkımı gezmeye götürücem. ablacım gitmez bensiz dedi, öylemiii dedim hemen döndüm eylülüm hadi seni adda götüreyim parka gidelim dememle boynuma atlaması annesinin şaşkın bakışları bir oldu
. suyumu kefirimi içtim azda oyalandık saat 7 gelmek uzereyken çıktık bızdıkımla bebek arabasında çay kenarına gezdirip parka götürüp salladım. nasıl mutlu oldu anlatamam surekli konuştu bıcır bıcır
eve dönduk saat 8 di onu annesine teslim edip havuza girip biraz yuzdumm sonra kahvaltı edip işe geldim. bugunde aynen durum buydu bızdıkla gezmece sonra havuz. neyse menum
sabah kalkınca 2 bardak su ve 1 bardak kefir
saat 9,00 da kahvaltı: 2 haşlama yumurta, çiğ ceviz,zeytin peynir domates salatalık
saat 13,00 de türlü ve 4 kaşık pirinç pilav salata
saat 17,00 de ayran ve fındık
saat 19,00 da tarhana çorba+börülce yemei+3 köfte+y.mercimekli bulgur pilav+salata ayran
spor:
sabah 30dk yurume+5dk yuzme
akşamustu 15dk yurume+15dk yuzme
gece 11 de eşimle el ele çay kenarında 45dk yurume
y.çay+atkuyrukçayı+kahve+suyum yine 4lt geçmiştir
Aksam esim bidigi akdi dans ediyo kizlar da birbirleriyle dans ediyolae ben dw dedim en iyisi ben bi tane daha dogurim bosta kaldim