Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet dun akşam menumu yazamadım telden yazmak sıkıcı hemen rapor edeyimm

kardeşimin kızı henuz 15 aylık, ve tv,dizi bilmemne bilmediğinden henuz bozulmayan metabolizma saatı sayesinde erkenden yatıp sabah 6 da uyanıyor bızdıkım. gune onun, sokaktan gelen köpek sesine anne miyav baba miyav demesiyle bi annesinin suratına bi babasının suratına tokat atmasını izlemekle uyandım :KK70::KK70:bugun sabahta eynen böle uyandım:KK70:. hemen annesine dedimki hazırla bızdıkımı gezmeye götürücem. ablacım gitmez bensiz dedi, öylemiii dedim hemen döndüm eylülüm hadi seni adda götüreyim parka gidelim dememle boynuma atlaması annesinin şaşkın bakışları bir oldu :KK70::KK70:. suyumu kefirimi içtim azda oyalandık saat 7 gelmek uzereyken çıktık bızdıkımla bebek arabasında çay kenarına gezdirip parka götürüp salladım. nasıl mutlu oldu anlatamam surekli konuştu bıcır bıcır :21:
eve dönduk saat 8 di onu annesine teslim edip havuza girip biraz yuzdumm sonra kahvaltı edip işe geldim. bugunde aynen durum buydu bızdıkla gezmece sonra havuz. neyse menum
sabah kalkınca 2 bardak su ve 1 bardak kefir
saat 9,00 da kahvaltı: 2 haşlama yumurta, çiğ ceviz,zeytin peynir domates salatalık
saat 13,00 de türlü ve 4 kaşık pirinç pilav salata
saat 17,00 de ayran ve fındık
saat 19,00 da tarhana çorba+börülce yemei+3 köfte+y.mercimekli bulgur pilav+salata ayran
spor:
sabah 30dk yurume+5dk yuzme
akşamustu 15dk yurume+15dk yuzme
gece 11 de eşimle el ele çay kenarında 45dk yurume:21:
y.çay+atkuyrukçayı+kahve+suyum yine 4lt geçmiştir
Ay benim bidikta 15 aylik bicirik bicirik yerim onu ben
Aksam esim bidigi akdi dans ediyo kizlar da birbirleriyle dans ediyolae ben dw dedim en iyisi ben bi tane daha dogurim bosta kaldim

:KK70:ilahi banummmm demek kocacın yapacak masajııı :KK70: sonra ipin ucu kaçmasın :KK66:

:KK70::KK70::KK70::KK70: YOk yok ben kendimi garantiye alırım :KK70::KK70::KK70::KK70:
Salonda TV izlerken ben halıya yayılıyorum zaten yoksa dediğin gibi ipin ucuda kaçabilir :KK70:
Şimdi işlerime girişeyimde bitince sporumuda yapar sonra olmadı büyük kızada bir posta masaj yaptırırım kendime :KK66: Akşama belki eşimin kuzeni yine bize gelecek o zaman kalır bari en azından bir kere masaj yaptırmış olurum :KK68:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese Günaydınlarrrrrrrr :21:

Sabah 08:00de kalktım bugün ( aslında sabah 05:00de uyandım ama bu saatte ne işin var yat aşağı dedim kendime o yüzden o saate kaldım :KK53: yoksa sabah 06:30 gibi uyanma niyetim vardı )
Kahvaltımı en sağlıklısından yaptım şimdide keyif kahvemi içiyorum :KK68:

Kahve faslından sonra yatak odasına girişip nevresimlerimi değiştirip akşamlıkda yemeğimi ateşe koyup direk spora veriyorum kendimi :21::21::21:
Allahın izniyle cumaya kadar kesinlikle hiç bir kaçamak yapmayacağım :KK66: hatta dün KVde yediklerime karşılık bugün çekebildiğim kadar mekik çekip birde 200 ip atlama yapacağım fazladan :KK71::KK71::KK71::KK71:

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: Genelde öyle olur zaten :KK48:
Eşimin Kuzenide çoğu zaman Annesi söyleyince he he der ama icraate gelince yapmaz sonra eşimin halası hemen bana telefon açar halletsen halletsen sen halledersin diye :KK48: sonra ben söyleyincede çocuk hemen tamam Yengeciğim nasıl istersen der ve eşimin halası hemen söylenir ulen eşşek ben söyledim kaç gündür tınlamadın Yengen diyince hemen tamam diyorsun diye :KK70::KK70::KK70::KK70:
Aynı şey bende var tabi :KK70: Annem senelerdir hep aman kızım abur cubur yeme işte spor yapmaya çalış der ama hiç bir işe yaramaz ama buradaki kızlara söz verince ne kaçamak yapıyorum nede sporumu ihmal etmemeye çalışıyorum ( en azından hayatıma yürüyüş girdi sayenizde ama artık beni iyice terletecek sporlarıda yapıyorum şükür :21: )
Masallah sana bende bidik var o yuzden bi turlu bi duzen otutturamiyorum spor adina

işe yarar en azından yağları parçalar diye biliyorum canım. zaten yaramasa spor merkezlerinde ayakta titreten bi alet var onu kullanmazlardı illa bi faydası vardır yap :KK66:
maşallah sporda yapmışsın gördüm

:KK70:ilahi banummmm demek kocacın yapacak masajııı :KK70: sonra ipin ucu kaçmasın :KK66:

tamam cansucum anlaştık.

bitanem bizde tahmin ettik sen şimdi düğün telaşınla ilgilen düğüne yakında izne ayrılırsın düşünme halettik biz

o suya limon, maydonaz sapı mısır püskülü, kiraz sapı muhabbeti bizdede vardı annem içer ben söylenirdim, şimdi ondan beter oldum :KK70:
ama topraktan yaratılmak demek, ondan gelene muhtacız, onla besleniyoruz anlamını taşıyor aslında, elbette şifaları tartışılmaz dimi

:nazar:En Büyük KK:KK9:

ah kuzum topik topik geziyorum doğrudur :KK70:
benim eski takımda kızlar bana şaşkınnnesli derlerdi bu yuzden :confused: herşey birbirine karışabiliyor. nasıl geçiyor tatil anlat gördüklerini hele:KK75:
Sagolun kaptanim cooook tesekkur ederimm

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]:kk77:-[/TD]
[TD].:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]-:KK62:[/TD]
[TD]:KK62:-[/TD]
[TD]-:kk77:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irem093[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale123[/TD]
[TD]-n:kk77:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirse34[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] denizmrv[/TD]
[TD]:kk77:.[/TD]
[TD].h:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]sum93hk[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD].............[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

Masallah sana bende bidik var o yuzden bi turlu bi duzen otutturamiyorum spor adina

Valla bende dünden beri yine düzenli yapıyorum hatta turboya bağladım desem yeridir :KK70::KK70::KK70::KK70:
Sağ olsun kuzularda her fırsatta baltalama derdinde o_O
Büyük cadı 1 haftadır her sabah arkadaşıyla sabah sporuna parka gidiyordu tabi dün terli terli su içince şimdi yamuldu tutturdu yattığı yerden Anne benle ilgilenmiyecekmisin diye :KK53: Len yatıyorsun ya hadi çorbada yaparım şimdi diyorum yok ufaklığın başından ayrılmıyormuşum onunda baş ucunda oturaymışmışım :KK70:

Neyse size doyum olmaz ben şu bilgisayar başından kalkmazsam akşamı yaparım :KK70:

Guunayyydiiiinnnn
Bugun aksam uzeri kiz kardasim ve annemlerle piknik yapicaz insallah gun icindw ugrayamazsam idare edin bidik uyuyunca menu listesini hazirlarim bide kirpik pogaca yapicam hadi bana kolay gelsin optum hepinizi:KK15:
kolay gelsin yelizim.... o yaptıklarının tadına bakma bile

BAK BEN AKŞAM MİLLET TATLI YEDİ HELE TULUMBA BAYILIRIM, YANINA BİLE yaklaşmadım, sende yaklaşma

Ay benim bidikta 15 aylik bicirik bicirik yerim onu ben
Aksam esim bidigi akdi dans ediyo kizlar da birbirleriyle dans ediyolae ben dw dedim en iyisi ben bi tane daha dogurim bosta kaldim
gözün alıyorsa yap ben 3. yü yapamam valla almıyor gözüm :KK70:

Valla bende dünden beri yine düzenli yapıyorum hatta turboya bağladım desem yeridir :KK70::KK70::KK70:
Sağ olsun kuzularda her fırsatta baltalama derdinde o_O
Büyük cadı 1 haftadır her sabah arkadaşıyla sabah sporuna parka gidiyordu tabi dün terli terli su içince şimdi yamuldu tutturdu yattığı yerden Anne benle ilgilenmiyecekmisin diye :KK53: Len yatıyorsun ya hadi çorbada yaparım şimdi diyorum yok ufaklığın başından ayrılmıyormuşum onunda baş ucunda oturaymışmışım :KK70:

Neyse size doyum olmaz ben şu bilgisayar başından kalkmazsam akşamı yaparım :KK70:
sorma banum benim öykü hala ayaklanamadı, bakıma muhtaç bebek gibi ilgi bekliyor kuzum, elimizden geldiğince ilgileniyoz ama abla işte kıskançlık kaçınılmaz alimi hala kıskanıyor :)

Dunku menumu yazayim

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates

Aksam 4te.
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Marul
Roka

Su: 2 litre
Spor: bol bol yuruyus

Haftasonu menulerimi hatrlamiyorum malesef.
rüveydam bu ara menuler besleyici değil, dikkat et düğünde güçsüz kalırsın bitanem. şu çiğ çerezleri aksatma menunde olsunlar ki enerji verip beslesin seni

kolay gelsin yelizim.... o yaptıklarının tadına bakma bile

BAK BEN AKŞAM MİLLET TATLI YEDİ HELE TULUMBA BAYILIRIM, YANINA BİLE yaklaşmadım, sende yaklaşma

gözün alıyorsa yap ben 3. yü yapamam valla almıyor gözüm :KK70:

sorma banum benim öykü hala ayaklanamadı, bakıma muhtaç bebek gibi ilgi bekliyor kuzum, elimizden geldiğince ilgileniyoz ama abla işte kıskançlık kaçınılmaz alimi hala kıskanıyor :)
Yok kaptan istesemde yapamam baglatyim ben kordonlari bi kazaya daha kurban gitmim diye

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irem093[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale123[/TD]
[TD]-n:kk77:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirse34[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] denizmrv[/TD]
[TD]:kk77:.[/TD]
[TD].h:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]sum93hk[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD].............[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

Koca kız oldu benimki hala ilgi bekliyor :KK53:
Aslında istese her türlü yemeği bile yapar ama bugün koltuğa yattı geldiğinden beri ve inatla birşey yemedi ille bana tarhana çorbası yapsana diye :KK48: neyse işe güçe ara verdim yaptımda şimdi içiyor hatun :KK48:
Bende akşam olunca içerim artık özlemişim valla baya oldu yapmayalı mis gibi koktu :kk77:

diğer topikte bir arkadaşım fincanda yumurta haşladığından bahsetmişti. nette araştırdım ay hemen denemem lazım. tabi paylaşmadan edemedim. hayat paylaşınca güzel

fincanda yumurta nasıl haşlanır, kabuk soyma derdi yok:
http://www.dukandiyetitariflerim.com/2012/05/fincanda-yumurta.html

Aaa bayıldım buna hemen yarın sabah deniyorum bende ;)
Yahu her sabah kahvaltıda değişik ne yesem diye düşünüyorum aynı şeyleri yemekte sıkıyor beni :KK48:

Koca kız oldu benimki hala ilgi bekliyor :KK53:
Aslında istese her türlü yemeği bile yapar ama bugün koltuğa yattı geldiğinden beri ve inatla birşey yemedi ille bana tarhana çorbası yapsana diye :KK48: neyse işe güçe ara verdim yaptımda şimdi içiyor hatun :KK48:
Bende akşam olunca içerim artık özlemişim valla baya oldu yapmayalı mis gibi koktu :kk77:

Aaa bayıldım buna hemen yarın sabah deniyorum bende :KK66:
Yahu her sabah kahvaltıda değişik ne yesem diye düşünüyorum aynı şeyleri yemekte sıkıyor beni :KK48:

Valla ayıptır söylemesi ben de koca kız oldum ama hala anneme sırnaşırım :D anne derim hiç ilgilenmiyosun benle bilmem ne hele hasta olunca ben de aynı böyle olurum anne çok hastayım anne benimle ilgilen bana yemek yap falan :D ayy valla hasta olasım geldi :D neyse bi iki güne regl olurum zaten o zaman derim anne karnım ağrıyo anne bana çay yap :D

Bugün hiç keyfim yok 5 günde verdigim 3 kilodan 1ini geri alarak başladım güne :KK43: canım hiç Birşey yapmak istemiyor :KK43:

Canım ya üzüldüm valla keşke kalıcı olsaydı ya ama demek ki eski düzene dönünce etkiliyo ama sen moralini bozma ya dikkat et yemene sporunu yap bak valla o şekilde verdiğinden çok daha sağlıklı ve kalıcı verirsin emin ol :) ben bugün tartıldım valla 85.5 çıktım yarım kilo gitmiş çok mutlu oldum ya bak spora ara vermiştim 2 gün kendimi kötü hissettim dün akşam sporumu yapınca valla mutlu huzurlu oldum ya tabi yorgun da oldum hemen sızdım gece :D sen de düzenli sporuna devam et kendince bişeyler yap eminim faydası olacaktır :) hem rakamda öyledir belki bi bakarsın yarın düşer gene sen bugün dikkat et yarın düzelir valla bak :)

Bu arada ben de tahlil sonuçlarımı aldım birazdan size göndericem resimlerini ama insulin direncine falan bakmamışlar ya sinir oldum ona ben doktora şey dedim dün ben diyetisyene gitmeye başladım dedim işte kolesterolümü falan istedi ben de tahlil yaptırmak istiyorum dedim o da her şeye bakalım dedi ama onlara falan bakmamış neyse artık haftaya bi devlet hastanesine de gidip tekrardan tahlil yaptırırım belki birazdan da resimleri atıcam buraya :)

Valla ayıptır söylemesi ben de koca kız oldum ama hala anneme sırnaşırım :KK70: anne derim hiç ilgilenmiyosun benle bilmem ne hele hasta olunca ben de aynı böyle olurum anne çok hastayım anne benimle ilgilen bana yemek yap falan :KK70: ayy valla hasta olasım geldi :KK70: neyse bi iki güne regl olurum zaten o zaman derim anne karnım ağrıyo anne bana çay yap :KK70:

Kız aslında bende öyleyimdir hala arada Anneme gidince kucağına yatar beni kedi gibi sevsene derim ama sırf muzurluğuna yaparım :KK48: Benim büyük kız kardeşini birazda kıskandığından yapıyor :KK70:
Bazen diyorum eğer bilerek kendini hasta edersen bakmam sana diye oda bu sefer spordan sonra buz gibi su içmiş ben görmeden dün o yüzden sorup durdu bu kez bakacakmısın diye :KK48: hadi iş zahiyatı sayılır bu seferki tamam bakarım dedim nasıl gülüyor iyi bari diye :KK48:

Kız aslında bende öyleyimdir hala arada Anneme gidince kucağına yatar beni kedi gibi sevsene derim ama sırf muzurluğuna yaparım :KK48: Benim büyük kız kardeşini birazda kıskandığından yapıyor :KK70:
Bazen diyorum eğer bilerek kendini hasta edersen bakmam sana diye oda bu sefer spordan sonra buz gibi su içmiş ben görmeden dün o yüzden sorup durdu bu kez bakacakmısın diye :KK48: hadi iş zahiyatı sayılır bu seferki tamam bakarım dedim nasıl gülüyor iyi bari diye :KK48:

:KK48::KK48::KK48::KK48: ben tek çocuğum valla benim kıskançlık yapacağım kimse de yok :KK48::KK48:

Bugün hiç keyfim yok 5 günde verdigim 3 kilodan 1ini geri alarak başladım güne :KK43: canım hiç Birşey yapmak istemiyor :KK43:
hiç olurmu bitanem. hem hergun tartılma, böyle motivasyon bozukluğu yaşarsın.
bu yo yo diyetlerinin böle sonuçları normal kuzum. zaten burada olma sebebinde sağlıklı kalıcı kilo vermek değilmi hadi toparlan hemen sağlıklı beslenmeye başlıyoruz, kalıcı kilo verip fit kızlar oluyoruz ;)

Valla ayıptır söylemesi ben de koca kız oldum ama hala anneme sırnaşırım :KK70: anne derim hiç ilgilenmiyosun benle bilmem ne hele hasta olunca ben de aynı böyle olurum anne çok hastayım anne benimle ilgilen bana yemek yap falan :KK70: ayy valla hasta olasım geldi :KK70: neyse bi iki güne regl olurum zaten o zaman derim anne karnım ağrıyo anne bana çay yap :KK70:
:KK70::KK70:ilahi deniz, bekarlığın tadini çıkarın bakalım

Canım ya üzüldüm valla keşke kalıcı olsaydı ya ama demek ki eski düzene dönünce etkiliyo ama sen moralini bozma ya dikkat et yemene sporunu yap bak valla o şekilde verdiğinden çok daha sağlıklı ve kalıcı verirsin emin ol :) ben bugün tartıldım valla 85.5 çıktım yarım kilo gitmiş çok mutlu oldum ya bak spora ara vermiştim 2 gün kendimi kötü hissettim dün akşam sporumu yapınca valla mutlu huzurlu oldum ya tabi yorgun da oldum hemen sızdım gece :KK70: sen de düzenli sporuna devam et kendince bişeyler yap eminim faydası olacaktır :) hem rakamda öyledir belki bi bakarsın yarın düşer gene sen bugün dikkat et yarın düzelir valla bak :)
çok guzel ama hergun değil sadece cuma tartılıyoruzzzokiş

Bu arada ben de tahlil sonuçlarımı aldım birazdan size göndericem resimlerini ama insulin direncine falan bakmamışlar ya sinir oldum ona ben doktora şey dedim dün ben diyetisyene gitmeye başladım dedim işte kolesterolümü falan istedi ben de tahlil yaptırmak istiyorum dedim o da her şeye bakalım dedi ama onlara falan bakmamış neyse artık haftaya bi devlet hastanesine de gidip tekrardan tahlil yaptırırım belki birazdan da resimleri atıcam buraya :)
emişnim gereksiz ne varsa bakmışlar gereklilere bakmamışlardır yolla bakalım

:KK48::KK48::KK48::KK48: ben tek çocuğum valla benim kıskançlık yapacağım kimse de yok :KK48::KK48:
bende ablayım hep kıskandım :KK70:

Back
X