Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

20150811_142039.webp

20150811_142048.webp
20150811_142037.webp

hiç olurmu bitanem. hem hergun tartılma, böyle motivasyon bozukluğu yaşarsın.
bu yo yo diyetlerinin böle sonuçları normal kuzum. zaten burada olma sebebinde sağlıklı kalıcı kilo vermek değilmi hadi toparlan hemen sağlıklı beslenmeye başlıyoruz, kalıcı kilo verip fit kızlar oluyoruz :KK66:

:KK70::KK70:ilahi deniz, bekarlığın tadini çıkarın bakalım

çok guzel ama hergun değil sadece cuma tartılıyoruzzzokiş

emişnim gereksiz ne varsa bakmışlar gereklilere bakmamışlardır yolla bakalım

bende ablayım hep kıskandım :KK70:

ya aslında her gün tartılmıyorum ama haftasonu olan kaçamaklardan sonra merak ettim valla aldım mı kilo diye baktım :KK23: valla bakalım ya siz de bi bakın sonuçlara :) doktor değerlerin normal dedi kolesterolun falan da normal dedi bi tek ürik asitim yüksek çıkmış ona da bol bol meyve ye su tüket dedi bakalım inşallah düzelir o da

Canım ya üzüldüm valla keşke kalıcı olsaydı ya ama demek ki eski düzene dönünce etkiliyo ama sen moralini bozma ya dikkat et yemene sporunu yap bak valla o şekilde verdiğinden çok daha sağlıklı ve kalıcı verirsin emin ol :) ben bugün tartıldım valla 85.5 çıktım yarım kilo gitmiş çok mutlu oldum ya bak spora ara vermiştim 2 gün kendimi kötü hissettim dün akşam sporumu yapınca valla mutlu huzurlu oldum ya tabi yorgun da oldum hemen sızdım gece :KK70: sen de düzenli sporuna devam et kendince bişeyler yap eminim faydası olacaktır :) hem rakamda öyledir belki bi bakarsın yarın düşer gene sen bugün dikkat et yarın düzelir valla bak :)
Canım tesekkur ederim ne güzel moral veriyorsun :) :KK76: dikkat ediyorum tabiki sporum kaldı bugün evde plates yaparım heralde bir de cezam vardı 100 mekik :) :KK71:

ya aslında her gün tartılmıyorum ama haftasonu olan kaçamaklardan sonra merak ettim valla aldım mı kilo diye baktım :KK23: valla bakalım ya siz de bi bakın sonuçlara :) doktor değerlerin normal dedi kolesterolun falan da normal dedi bi tek ürik asitim yüksek çıkmış ona da bol bol meyve ye su tüket dedi bakalım inşallah düzelir o da
Sonuçlarının normal çıkmasına sevindim canım için rahat olsun artik :)

ben pazara ordan eve kaçtım canlar bayyyy :KK55::KK55::KK55: yarında misafir ustune misafirim var :KK70: damadın kardeşi eşi ile, sayfiyede yaşayınca durum bu :KK70::KK68::KK68:
Kolay gelsin kaptanım :) karatayin kitabı bitmek üzere artik ara öğün yemiyorum ve salataya zeytinyağı kullanıyorum ama içimde bir tereddüt var yine ise yarayacak mı diye

Canım tesekkur ederim ne güzel moral veriyorsun :) :KK76: dikkat ediyorum tabiki sporum kaldı bugün evde plates yaparım heralde bir de cezam vardı 100 mekik :) :KK71:

Ne demek canım ya :) tabi ki destek olucaz birbirimize var ya her gün diyorum iyi ki katılmışım buraya yoksa gene önceki denemelerim gibi 3 günde pes ederdim ben burda olunca hep sizi düşünerek yiyorum diyorum arkadaşlarım o kadar uğraşırken ben böyle kendimi bırakamam :) o yüzden çok mutluyum valla iyi ki varsınız hepiniz :) ben de elimden geldiğince destek olmak istiyorum size :)

Sonuçlarının normal çıkmasına sevindim canım için rahat olsun artik :)

Bakalım valla insulin direncimi falan öğrenemedim aslında ama doktor şekerinde bi sorun yok dedi ben de insulin direnci gibi bişey de olmamasını umuyorum :) şimdilik biraz rahatladım ama tek sıkıntı ürik asit şu an onun için de daha çok su içicem artık :)

Kolay gelsin kaptanım :) karatayin kitabı bitmek üzere artik ara öğün yemiyorum ve salataya zeytinyağı kullanıyorum ama içimde bir tereddüt var yine ise yarayacak mı diye

Benden hızlı çıktın valla ben daha başlarındayım ama inşallah okullar açılmadan bitirmeye çalışıcam yoksa o yoğunlukta fırsat bulup da okuyamam

Kızlar bugünkü menüm
Sabah normal kahvaltımı yaptım

Ara
1 sade kahve

Öğlen
Saat 2 gibi fenalaştım banyadoda başım döndü kendimi koltuğa zor attım şekerim düşti heralde gözüm karardı sesler bulanıklaştı annem şeker verdi su içtim karnımda çok ağrıyodu ilaç aldım sunkoydum karnıma fln düzeldim
1 tane gözleme
1 dilim irmik tatlısı

Ara
1 muz

Şuan midem bulanıyo zaten saat de geç oldh bişey yemem. Bugün hiç dikkat edemedim anlıycanız ama bedensel olarak çok kötüydüm :(

İyi akşamlar hanımlaar :) akşam akşam yürüyüş yapalım dedik başımıza gelmeyen kalmadı ya öyle bi yağmura yakalandık ki ya valla çok fenaydı iki gündür annem yürüyüş yapalım akşam dedi dün tam evden çıkıcaktık yağmur başladı yarın çıkarız dedik bugün de annem ben bi de karşı binada bi fıstık var Asya diye :) 1.5 yaşında o kadar tatlı kiii :KK68: anneme de bayılıyo ya akşam olunca annemin işten gelme saati yaklaşınca çıkıyo balkona nuyaay teyyzee diye bağırıp duruyo :KK48: annemle balkondan balkona konuşup duruyolar annem de dedi bugün birlikte parka gidelim anlaştık işte Asya ve annesi hep birlikte parka gidelim dedik bizim eve çok yakın iki tane park var onlardan birine gidelim dedik acayip ıslandık ya bi tane markete sığındık sonra da Asyanın babası geldi arabayla aldı neyse ki geldik eve ben de gelir gelmez duşa attım kendimi ılık duş çok iyi geldi ya :) birazdan da masaj yapıcam sonra da biraz dinlendikten sonra sporumu yapıp uyucam :) menümü de birazdan yazarım :)

Ne demek canım ya :) tabi ki destek olucaz birbirimize var ya her gün diyorum iyi ki katılmışım buraya yoksa gene önceki denemelerim gibi 3 günde pes ederdim ben burda olunca hep sizi düşünerek yiyorum diyorum arkadaşlarım o kadar uğraşırken ben böyle kendimi bırakamam :) o yüzden çok mutluyum valla iyi ki varsınız hepiniz :) ben de elimden geldiğince destek olmak istiyorum size :)
Benn de aynen öyle düşünüyorum canım ya birlikte çok daha güzel oluyor :) bazen ben de birşey yiyecek oluyorum sonra buraya yazacağım diye vazgeçiyorum :)

Bakalım valla insulin direncimi falan öğrenemedim aslında ama doktor şekerinde bi sorun yok dedi ben de insulin direnci gibi bişey de olmamasını umuyorum :) şimdilik biraz rahatladım ama tek sıkıntı ürik asit şu an onun için de daha çok su içicem artık :)
Şeker yoksa sıkıntı olmaz canım merak etme insülin direnci de insulin ve şekerle bi oranlama falan yapıp hesaplanıyor normalse rahat ol sen :)
Kitabı da vakit bulunca okursun ben boşum bu aralar okumayı da seviyorum aradan çıksın dedim :)

Şeker yoksa sıkıntı olmaz canım merak etme insülin direnci de insulin ve şekerle bi oranlama falan yapıp hesaplanıyor normalse rahat ol sen :)
Kitabı da vakit bulunca okursun ben boşum bu aralar okumayı da seviyorum aradan çıksın dedim :)

Sağol canım ya inşallah öyledir :)
İyi yapmışssın tabi ya ne kadar erken okursan o kadar çabuk düzeni oturtursun hem :) ben de okucam inşallah :KK22:

Eveeet bugünki menümm

Sabah
saat 11de kahvaltıdan biraz önce 1 bardak su
sonra kahvaltıda 1 tane tavada yumurta beyaz peynir 2 dilim tam buğday ekmeği ve domates salatalık yedim yanında da 1 bardak şekersiz 9lu çay

Ara
saat 3te sade Türk kahvesi
saat 4te 2 küçük incir ve 5-6 tane kiraz yedim

Öğlen
saat 5te yarım kase şehriye çorbası yanında 5 kaşık kabak yemeği ve yoğurtla salata yedim :) kabak çok güzel olmuştu ya valla daha da yicektim de yoğurdum bitince baktım doydum tmm yeme dedim :D
bu arada iki gündür öğlen yemeklerini çok geç yiyorum farkındayım binevi 2 öğün yapıyorum gibi akşam da öyle atıştırıyorum böylece akşam az yemiş oluyorum :)

Akşam
gene annem gelince saat 7 buçuk gibi 1 dilim somon balığı yedim buğulama gibiydi işte yanında da biraz salata yedim 1-2 kaşık kadar zaten çok acıkmamıştım ama annem balık yapıcam akşam deyince canım çekti ben de yedim birazcık :))

başka da bişey yok belki bi bardak süt içerim dün içememiştim süt bitmiş bugün yürüyüşe çıkınca marketten aldık spor olarak da bi 40 dk kadar yürüyebildik yağmura yakalansak da su da 1.5 litre kadar içtim ama içicem daha erken zaten bi saate kadar da mel b ve bel hareketlerimi yapıcam belki bisiklete de binerim bugün :)
şimdilik herkese iyi akşamlaar :)

Evet hanımlar benim bugünkü menüm :)
Sabah
6 zeytin
Kk beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Dereotu maydanoz tere rokaya limon sıkıp yedim :)

Öğle
1 kase yoğurt içine 2 kaşık müsli
1 şeftali

Akşam
1 kase yayla çorbası
5 kaşık taze fasulye yemeği
1 armut
Bol salata

Ayy var ya sadece yarim saat mel b yapabildim bisiklet misiklet hak getire yani acayip yorulmusum da farkinda degilmisim :D uyucam valla bu arada mel b disinda siz neler yapiyosunuz hanimlar spor olarak yani?

Ayy var ya sadece yarim saat mel b yapabildim bisiklet misiklet hak getire yani acayip yorulmusum da farkinda degilmisim :KK70: uyucam valla bu arada mel b disinda siz neler yapiyosunuz hanimlar spor olarak yani?
Ben daha çok plates yapıyorum arada netten aeorik videosu açıp yapıyorum yarım saat zor dayanıyorum müthiş terletiyor günde 1 saat yürüyüş en güzel ve rahatı :) bazen de canım istemezse müzik açıp dans ediyorum :)

Back
X