- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #116.461
ben pazara ordan eve kaçtım canlar bayyyy 

yarında misafir ustune misafirim var
damadın kardeşi eşi ile, sayfiyede yaşayınca durum bu 









Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç olurmu bitanem. hem hergun tartılma, böyle motivasyon bozukluğu yaşarsın.
bu yo yo diyetlerinin böle sonuçları normal kuzum. zaten burada olma sebebinde sağlıklı kalıcı kilo vermek değilmi hadi toparlan hemen sağlıklı beslenmeye başlıyoruz, kalıcı kilo verip fit kızlar oluyoruz
ilahi deniz, bekarlığın tadini çıkarın bakalım
çok guzel ama hergun değil sadece cuma tartılıyoruzzzokiş
emişnim gereksiz ne varsa bakmışlar gereklilere bakmamışlardır yolla bakalım
bende ablayım hep kıskandım![]()
Canım tesekkur ederim ne güzel moral veriyorsun :)Canım ya üzüldüm valla keşke kalıcı olsaydı ya ama demek ki eski düzene dönünce etkiliyo ama sen moralini bozma ya dikkat et yemene sporunu yap bak valla o şekilde verdiğinden çok daha sağlıklı ve kalıcı verirsin emin ol :) ben bugün tartıldım valla 85.5 çıktım yarım kilo gitmiş çok mutlu oldum ya bak spora ara vermiştim 2 gün kendimi kötü hissettim dün akşam sporumu yapınca valla mutlu huzurlu oldum ya tabi yorgun da oldum hemen sızdım gecesen de düzenli sporuna devam et kendince bişeyler yap eminim faydası olacaktır :) hem rakamda öyledir belki bi bakarsın yarın düşer gene sen bugün dikkat et yarın düzelir valla bak :)
Sonuçlarının normal çıkmasına sevindim canım için rahat olsun artik :)ya aslında her gün tartılmıyorum ama haftasonu olan kaçamaklardan sonra merak ettim valla aldım mı kilo diye baktımvalla bakalım ya siz de bi bakın sonuçlara :) doktor değerlerin normal dedi kolesterolun falan da normal dedi bi tek ürik asitim yüksek çıkmış ona da bol bol meyve ye su tüket dedi bakalım inşallah düzelir o da
Kolay gelsin kaptanım :) karatayin kitabı bitmek üzere artik ara öğün yemiyorum ve salataya zeytinyağı kullanıyorum ama içimde bir tereddüt var yine ise yarayacak mı diyeben pazara ordan eve kaçtım canlar bayyyyyarında misafir ustune misafirim var
damadın kardeşi eşi ile, sayfiyede yaşayınca durum bu
![]()
Canım tesekkur ederim ne güzel moral veriyorsun :)dikkat ediyorum tabiki sporum kaldı bugün evde plates yaparım heralde bir de cezam vardı 100 mekik :)
![]()
Sonuçlarının normal çıkmasına sevindim canım için rahat olsun artik :)
Kolay gelsin kaptanım :) karatayin kitabı bitmek üzere artik ara öğün yemiyorum ve salataya zeytinyağı kullanıyorum ama içimde bir tereddüt var yine ise yarayacak mı diye
Benn de aynen öyle düşünüyorum canım ya birlikte çok daha güzel oluyor :) bazen ben de birşey yiyecek oluyorum sonra buraya yazacağım diye vazgeçiyorum :)Ne demek canım ya :) tabi ki destek olucaz birbirimize var ya her gün diyorum iyi ki katılmışım buraya yoksa gene önceki denemelerim gibi 3 günde pes ederdim ben burda olunca hep sizi düşünerek yiyorum diyorum arkadaşlarım o kadar uğraşırken ben böyle kendimi bırakamam :) o yüzden çok mutluyum valla iyi ki varsınız hepiniz :) ben de elimden geldiğince destek olmak istiyorum size :)
Şeker yoksa sıkıntı olmaz canım merak etme insülin direnci de insulin ve şekerle bi oranlama falan yapıp hesaplanıyor normalse rahat ol sen :)Bakalım valla insulin direncimi falan öğrenemedim aslında ama doktor şekerinde bi sorun yok dedi ben de insulin direnci gibi bişey de olmamasını umuyorum :) şimdilik biraz rahatladım ama tek sıkıntı ürik asit şu an onun için de daha çok su içicem artık :)
Benn de aynen öyle düşünüyorum canım ya birlikte çok daha güzel oluyor :) bazen ben de birşey yiyecek oluyorum sonra buraya yazacağım diye vazgeçiyorum :)
Şeker yoksa sıkıntı olmaz canım merak etme insülin direnci de insulin ve şekerle bi oranlama falan yapıp hesaplanıyor normalse rahat ol sen :)
Kitabı da vakit bulunca okursun ben boşum bu aralar okumayı da seviyorum aradan çıksın dedim :)
İnşallah okursun canım etkisi oluyor :)Sağol canım ya inşallah öyledir :)
İyi yapmışssın tabi ya ne kadar erken okursan o kadar çabuk düzeni oturtursun hem :) ben de okucam inşallah![]()
Ben daha çok plates yapıyorum arada netten aeorik videosu açıp yapıyorum yarım saat zor dayanıyorum müthiş terletiyor günde 1 saat yürüyüş en güzel ve rahatı :) bazen de canım istemezse müzik açıp dans ediyorum :)Ayy var ya sadece yarim saat mel b yapabildim bisiklet misiklet hak getire yani acayip yorulmusum da farkinda degilmisimuyucam valla bu arada mel b disinda siz neler yapiyosunuz hanimlar spor olarak yani?