tatlım değerlerin normal evet ama;
b12: 239 çıkmış, aile hekimlerinin genel görüşüne göre normal olabilir, ama dünya sağlık örgütünün ve türkiyedeki birçok profun görüşüne göre başta karatay, dr ahmet aydın vs. birçok prof, sağlıklı bedende metabolizmanın işlevini yerine tam getirmesi için b12 değerimizin 500-800 aralığında olmasını önemle öneriyor. bu bağlamda da b12 iğnesiyle depoların doldurulmasını öneriyorlar. istersen b12 den 1 iğne olsun yaptırıp 500 e çekmeye çalış derim değerini.
işte biz kahvaltıda hem sağlıklı karbonhidrat hem magnezyum hemde b12 yi doğal yollardan almak için çiğ çerez tüketiyoruz. ekmek bunların hepsini birden malesef barındırmıyor hatta pişirildiği için rafine gıda olmuş oluyor.
şimdi mevsimi bol semiz otu tüket bitanem, her mevsim iyi değerlendirmek lazım
açlık insüline bakılmadan direnç hesaplanmaz. baktırsaydın ben sana hesaplıyacaktım ama kısmet olmadı. açlık şekerin normal ama yineliyorum, insüline bakmadan tek başına veri bişi göstermez. sen telaş yapma bir gittiğinde AÇLIK İNSÜLİN değerine baktır okey.
ürik asit zaten idrar rengin koyu ise kendinde gözlemleye bilirsin. muhtemelen hafif kokulu ve koyu renklidir idrarın.
suyu çoğalt ve idrar rengini takip et kokusuz, açıııkkk beyaza yakın bir sarı oldumu tamamdır, idrarından asit fazlalığını göndermişsin demektir. bununda tek çaresi suu ve alkali besin tüketmek. yani çiğ sebze ve salata tuket bolca ama, üstüne hakiki zeytinyağını limonu ev sirkeni dök öylece ye öğünlerinde. ama esas su ya dikkat et iç yıkamayı su çok çabuk yapıp idrarını yanı ürik asit fazlalığını temizlr
B12 YAZILARINDAN BAZILARI ARŞİVİMDEN
http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/osman-muftuoglu_96/b12-beynimizin-sutudur_29451619
http://www.yarimadaninsesi.com/haberdetay.asp?ID=3752
O YAĞ Sana şifa olacak. dur ben sana yağ hakkında bir yazı bulayım arşivden şimdi bulamadım paylaşırım gene

işte bu biz kocaman bir aileyiz
kuzum artık karıştırıyorum ama soracağım sende insülin direnci varmıydı?
burdada yağmur havası var ben yaz yağmurunda ıslanmaya bayılırım, geçen haftalarda yağdı burda havuza girdim çok keyifliydi

oku bitanem ufkumuz açılsın

valla yersiniz çantayı yemeyunnn
daha okumadın demek

sabahki ekmek fazla 1dlm geçme barii , o 1 dlm yerine çiğ çerez önericem ama....
tatlım sanada; sabahki ekmek fazla 1dlm geçme barii , oooo 1 dlm yerine çiğ çerez yemeni önericem. birde akşama meyve bırakmasak çok daha iyi olur

ben kardiyo ( bantta yurume+eliptik bisiklet ve vazgeçilmesim lesli bunlardan karma kardiyo yapıyorum )30dk ve arkasında karın bacak kol 15dk şeklinde uymaya çalışıyorum tatlım

densssssss

serencimmm sabah büskividen başka bişi bulamadınmı tatlım yiyecek aşk olsun. lüütfen çiğ çerez alıp çantana atarmısın
biliyorum canım bol eğlenceler. side geceleri harikadır gençken çok severdim oraları

dönerdönmez kan tahlillerini bir yaptır bitanem, yaptırdınsada bir göreyim neymiş değerlerin