Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Maşallah Erkencisin ya :) ben daha yeni kahvaltı yaptım
oy kuzum bu saate yatılırmı. metabolizma saatin çalışmıyormu senin :KK70:
ne yedin bakalım ben bugun iştahsızım az bişi yiyebildim. akşamda misafirlere çardakta mangal yapıcaz, havuza giricez iştahım akşama artmasa bari :KK48:

Kızlar dün yine klasik güzel kahvaltılarımdan yaptım ama öğleden sonra çok takip edemesemde bişeyler yedim bildirim yapamıycam çünkü dediğim gibi ne yediğimi takip edemedim. Mazeretim ise tüm gün kuafördeydim sabahta saçımla uğraştım kınası kesimi fln annemde boyattı baya bi ordaydık saat 8 de bitti işimiz:) şimdi de güzellik merkezindeydik bugünde tırnaklarla uğraştık gerçi benim tırnaklar pek uzun değildi üstanbulda tekrar bi rütuş attırcam :) neyse akşam bildirimimi yaparım şansıma annanem poğaçalar elmalı kuarbiye keteli(yöresel bişey) fln yapmış ama tabiki oturup yemiycem belki birinin tasına bakarım off çok uzun oldu zamanınızı aldım kusura bakmayın ;) hadi ben kaçtım :)

Menümü yazayım
Sabah normal standart kahvaltımı yaptım
Ara 1 sade kahve ,poaçadan 1 tane yedim ama bir tane si normal 1 poaçanjn yarısı kadar miniciklerdi :)
Öğlen bir kase kabak cacığı
Akşam 1 poaça , 1 tane de elmalı kurabiye

Bugunku menum

Sabah
Domates salatalik peynir omlet zeytin 2 dilim tb ekmegi

Ogle
2 havuc yarim sogan biraz tavuk biraz corekotu ile salata yaptim

Aksam
Bulgur pilavi tavuk salata ayran

Spor
30 dk dans
Ceza sporu olarak 15 dk dans 100 mekik

Su
2.5 litre

Ben de menumu yazayim

Sabah
Saat 10da 1 tavada yumurta beyaz peynir 2 dilim tam bugday ekmegi domates salatalik ve bir bardak sekersiz yesil cay

Öğlen
Saat 3 bucukta 2-3 kasik sehriye corbasi 5 kasik fasulye yemegi yaninda yogurt ve salata

Ara
Saat 6 bucukta 1 seftali yarim bardak süt

Aksam saat 8de 1 kase domates corbasi yaninda 3-4 kasik kucuk tavuk parcalari ve 4-5 kasik salata

Su 2 litre
Spor tum gun disardaydim saat 11den 3e kadar baya bi yürüdüm ama birazdan ekstradan sporumu da yapicam
Yarin da insallah baya bi eksili cikarimm :) insallah hepimiz oyle cikariz :)

Kızlar karnım çok sis adetim 2 ay geçti yediklerim en fazla 1000 kalori olmasına rağmen 1 gr bile veremiyorum :( açıkçası canım sıkılıyor ve hevesim kaçıyor 5 günde 5 kilo diyeti mi boyle yaptı şişlik mi etkili bilmiyorum ama bu hafta yarim kilo bile zor verdim sanırım :( sabah sinirim bozuldugu için spor falan yapmadım bugün yediklerimi yazayım
Sabah
Kk beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin
Yeşillik, domates

Öğle
2 köfte
Yeşillik
Domates suyu
1 armut

Aksam
1 kase yoğurt çorbası
5 kaşık taze fasulye
Zeytinyağlı salata

Yediklerim çok mu kızlar neden veremedim hic :(

Kızlar karnım çok sis adetim 2 ay geçti yediklerim en fazla 1000 kalori olmasına rağmen 1 gr bile veremiyorum :KK43: açıkçası canım sıkılıyor ve hevesim kaçıyor 5 günde 5 kilo diyeti mi boyle yaptı şişlik mi etkili bilmiyorum ama bu hafta yarim kilo bile zor verdim sanırım :KK43: sabah sinirim bozuldugu için spor falan yapmadım bugün yediklerimi yazayım
Sabah
Kk beyaz peynir
4 zeytin
Yeşillik, domates

Öğle
2 köfte
Yeşillik
Domates suyu
1 armut

Aksam
1 kase yoğurt çorbası
5 kaşık taze fasulye
Zeytinyağlı salata

Yediklerim çok mu kızlar neden veremedim hic :KK43:

Canim bence adetten dolayi oyledir cunku mesela kendimden ornek veriyim ben adet donemindeyken mutlaka oldugum kilodan 1 kilo yuksek gozukuyorum ya ödem falan toplaniyo vucutta o da siskinlik yapiyo bence ondandir sakin bozma moralini bak gecicek bu gunler bu hafta veremesen haftaya verirsin sen yeter ki vazgecme kendine guven :) haftaya ben de adet olucam valla bakalim ben de boyle olacak miyim bence yediklerin de fazla degil yani bugunki menunden bahsediyorum onceki gunleri cok hatirlamiyorum su an ama bence fazla kacirdigin bisey yok yani mesela ben de adet doneminde degil ama sonrasinda ya da oncesinde acayip istahli oluyorum surekli canim tatli cikolata falan cekiyo ama simdilik bisey yok hadi hayırlısı :D sen de oyle fazla tatlidir cikolatadir kacirmamissin bence sorun yok yani adet doneminde oldugun icin boyledir merak etme sen adetin bittiginde duzelir eminim ki

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK66:

Öğlene doğru kendimi bir sokağa attım akşama kadar :KK48:
Eşimin çalıştığı şirkete uğrayıp biraz oyalandıktan sonra büyük kuzuyu eve bırakıp parka geçtik direk :KK68: Kuşum çok güzel eğlendi ve akşam 18:00 gibi ancak eve girdik :KK48:
Tabi öğlende eşimin ablası akşama çaya geleceklerini duyurunca hemen kuşumu yıkayıp biraz evi toparladım ( Allahtan büyük kız eve erken döndüğünde çoğu işi yapmıştı :21: )
Bir saat önce gittiler ve sonra tabi ancak çay bulaşıklarını falan kaldırma faslı derken ancak uğramaya fırsatım oldu :KK53:

Bu arada yarın sabah yine erkenden sokağa atacağım kendimi :KK48:
Kızları sabah 08:00de göz doktoruna kontrole götüreceğim ( ilk 3 randevuyu aldık kendimize :KK48: sağ olsun eşimde gitmişken sende görün dedi gerçi ben gözlüğümü beğenerek aldığım halde takmadım doğru dürüst :KK48: astigmat başlangıcı olduğundan ihmal etme diyip durdu bende randevu aldım kendime mecbur :KK48: )
Allahtan ilk 3 randevuyu aldık o yüzden büyük ihtimalle yarım saatte işimiz biter ve hemen damlarım yine :21::21::21::21:

Umarım yarında herkes eksi bildirimler yapar :KK68:

Ailemle ilgili sorunlarım var annemle özelikle hiç anlaşamıyoruz eskiden beri böyle hep kavga hep rencide edici sözler yoruldum artık

Allah yardımcın olsun canım Rabbim inşallah ikinizin arasındaki gerilimi tez zamanda kaldırır ....Aminnnn
Annen nasıl biri bilmiyorum ama acaba biraraya gelip sakince konuşma şansınız varsa ona en tatlı halinle söylediklerinin seni çok üzdüğünü, onunla aslında yakın olmak istediğini ve bu şekilde ikinizinden hayatı çekilmez hale geldiğini izah etsen :KK64: Olmadı Annenin sözüne önem verdiği çok sevdiği birini araya soksan ( hani etkisinde kaldığı bir akraba yada arkadaşı varsa :KK66: ) Hani senin haberin yokmuş gibi Annene yaw Arkadaşım yada ne bileyim Ablacığım çok iyisin hoşsun ama bu şekilde kızını ancak kendinden uzaklaştırırsın, bir sıkıntısı olduğunda ilk sana gelmesi gerekirken hiç birşeyini sana anlatmaz Allah korusun kızcağızın psikolojisi bozulur falan gibi birşeyler söylese belki vicdanından yakalayıp ikna etse sana daha yakın davranması için ;)

Kız valla ben Anneni tanısam ben bile atlardım dur hallederim diye ( eşimin sülalesindekilerde bile kaç kişinin arasını düzeltmişliğim vardır yada kızımın arkadaşlarının Annelerini bile çaktırmadan etkilemişliğim vardır :KK53: )

Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım sabret ve bol bol dua et eminim düzelecektir :KK60: üzme tatlı canını :KK60:

Canim bence adetten dolayi oyledir cunku mesela kendimden ornek veriyim ben adet donemindeyken mutlaka oldugum kilodan 1 kilo yuksek gozukuyorum ya ödem falan toplaniyo vucutta o da siskinlik yapiyo bence ondandir sakin bozma moralini bak gecicek bu gunler bu hafta veremesen haftaya verirsin sen yeter ki vazgecme kendine guven :) haftaya ben de adet olucam valla bakalim ben de boyle olacak miyim bence yediklerin de fazla degil yani bugunki menunden bahsediyorum onceki gunleri cok hatirlamiyorum su an ama bence fazla kacirdigin bisey yok yani mesela ben de adet doneminde degil ama sonrasinda ya da oncesinde acayip istahli oluyorum surekli canim tatli cikolata falan cekiyo ama simdilik bisey yok hadi hayırlısı :KK70: sen de oyle fazla tatlidir cikolatadir kacirmamissin bence sorun yok yani adet doneminde oldugun icin boyledir merak etme sen adetin bittiginde duzelir eminim ki
Adet döneminde değilim ki :( düzensiz olduğu için ne zaman olur bilmiyorum da 50 günü geçti rahat... boyle.sis sis devam kilo falan veremeyeceğim galiba ... ooff

Kızlar karnım çok sis adetim 2 ay geçti yediklerim en fazla 1000 kalori olmasına rağmen 1 gr bile veremiyorum :KK43: açıkçası canım sıkılıyor ve hevesim kaçıyor 5 günde 5 kilo diyeti mi boyle yaptı şişlik mi etkili bilmiyorum ama bu hafta yarim kilo bile zor verdim sanırım :KK43: sabah sinirim bozuldugu için spor falan yapmadım bugün yediklerimi yazayım
Sabah
Kk beyaz peynir
4 zeytin
Yeşillik, domates

Öğle
2 köfte
Yeşillik
Domates suyu
1 armut

Aksam
1 kase yoğurt çorbası
5 kaşık taze fasulye
Zeytinyağlı salata

Yediklerim çok mu kızlar neden veremedim hic :KK43:
Canim benim cogumuza ayni sey oluyo hele ben bi veriyorum bi aliyorum ama yilmiyorum sen de yilma vu hafta 500 gram gider haftaya 1 kilo gider olur oyle seyler sislik yuzunden de olabilir tabi ama yilmak yok

***14.TAKIM 426. Etap ***

nhtylz. ( 88/ ///% )
Rengarenknesli ( 77,0/ / / % )
Emirse34 ( 61.8/ / / % )
kitap_asigi ( 63.6/ / 0 /% )
Fairy Tale 123 ( 78///% )

14.Takım Ortalaması:%

***14.TAKIM 426. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Denizmrv ( 86 / // % ) yaş: 20 Boy: 1.65, baş. Tarihi:4.ağs.2015 , 21.ağs.15 de listede,baş. Kilosu: 87, hedef kilosu: 75, mezun kilosu: 77,4

sum_93_hk ( 85,1///% ) yaş: 22Boy: 1.57,baş. Tarihi: 7.ağs.2015 , 21.ağs.15 de listede ,baş. Kilosu: 85,1, hedef kilosu: 75.mezuniyet kilosu:77

Back
X