Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Öğlene doğru kendimi bir sokağa attım akşama kadar

Eşimin çalıştığı şirkete uğrayıp biraz oyalandıktan sonra büyük kuzuyu eve bırakıp parka geçtik direk

Kuşum çok güzel eğlendi ve akşam 18:00 gibi ancak eve girdik

Tabi öğlende eşimin ablası akşama çaya geleceklerini duyurunca hemen kuşumu yıkayıp biraz evi toparladım ( Allahtan büyük kız eve erken döndüğünde çoğu işi yapmıştı

)
Bir saat önce gittiler ve sonra tabi ancak çay bulaşıklarını falan kaldırma faslı derken ancak uğramaya fırsatım oldu
Bu arada yarın sabah yine erkenden sokağa atacağım kendimi

Kızları sabah 08:00de göz doktoruna kontrole götüreceğim ( ilk 3 randevuyu aldık kendimize

sağ olsun eşimde gitmişken sende görün dedi gerçi ben gözlüğümü beğenerek aldığım halde takmadım doğru dürüst

astigmat başlangıcı olduğundan ihmal etme diyip durdu bende randevu aldım kendime mecbur

)
Allahtan ilk 3 randevuyu aldık o yüzden büyük ihtimalle yarım saatte işimiz biter ve hemen damlarım yine

Umarım yarında herkes eksi bildirimler yapar
Ailemle ilgili sorunlarım var annemle özelikle hiç anlaşamıyoruz eskiden beri böyle hep kavga hep rencide edici sözler yoruldum artık
Allah yardımcın olsun canım Rabbim inşallah ikinizin arasındaki gerilimi tez zamanda kaldırır ....Aminnnn
Annen nasıl biri bilmiyorum ama acaba biraraya gelip sakince konuşma şansınız varsa ona en tatlı halinle söylediklerinin seni çok üzdüğünü, onunla aslında yakın olmak istediğini ve bu şekilde ikinizinden hayatı çekilmez hale geldiğini izah etsen

Olmadı Annenin sözüne önem verdiği çok sevdiği birini araya soksan ( hani etkisinde kaldığı bir akraba yada arkadaşı varsa

) Hani senin haberin yokmuş gibi Annene yaw Arkadaşım yada ne bileyim Ablacığım çok iyisin hoşsun ama bu şekilde kızını ancak kendinden uzaklaştırırsın, bir sıkıntısı olduğunda ilk sana gelmesi gerekirken hiç birşeyini sana anlatmaz Allah korusun kızcağızın psikolojisi bozulur falan gibi birşeyler söylese belki vicdanından yakalayıp ikna etse sana daha yakın davranması için
Kız valla ben Anneni tanısam ben bile atlardım dur hallederim diye ( eşimin sülalesindekilerde bile kaç kişinin arasını düzeltmişliğim vardır yada kızımın arkadaşlarının Annelerini bile çaktırmadan etkilemişliğim vardır

)
Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım sabret ve bol bol dua et eminim düzelecektir

üzme tatlı canını