Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKIM 426. Etap FREE TAKIM LİSTESİ ***

irem093 (77.0/ / /% )

Yeni kızlar adaylarlistesini alıntılayarak devam edicek. En son liste bildirimi alıntılanacak ve böylece dolarak devam edicek liste. herkes kendi adının kısmını dolduracak. alıntı yaptıktan sonra mesajın baş ve sondaki “QUOTE” yazısı ve [parantez]işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor. Yuzdeleri hesaplamayı unutmayın ben zaten kontrolden geçiricem

sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. En geç saat 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın. Bunu kati bir kural olarak yeniliyorum

Kilo Verme Yüzdesi HesaplamaGeçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır ( yeniler başlangıç kilosundan bugunki kilosunu çıkaracak)
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
Takım Yüzdesi Hesaplama
Takımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür ( yani yüzdelerin aritmetik ortalaması alınmış olur) sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

***14.TAKIM 426. Etap ***

nhtylz. ( 88/ 88/0/0/%0 )
Rengarenknesli ( 77,0/ / / % )
Emirse34 ( 61.8/ / / % )
kitap_asigi ( 63.6/ / 0 /% )
Fairy Tale 123 ( 78///% )

14.Takım Ortalaması:%

Hava istanbulda o kadar sicakki yerimden kalkip hicbirsey yapasim yok bu ara ev isi ve cocuklar disinda birseyler yapmak istiyorum butun gun aylaklik yapmak kitap okumak bidigima ordugum battaniyeyi bitirmek yabanci polisiye duzileei izlemek yada bos bos oturmak gibi

Adet döneminde değilim ki :KK43: düzensiz olduğu için ne zaman olur bilmiyorum da 50 günü geçti rahat... boyle.sis sis devam kilo falan veremeyeceğim galiba ... ooff

haa canım pardon ben yanlış anlamışım ya 2 ay geçti yazmışsın ya ben onu yanlış yazdın 2 gün geçti 2 gündür adetim diyosun sandım da geçiktiğini anlamadım umarım düzenli hale gelir ya ben de azıcık gecikince stres oluyorum böyle kilo falan da verirsin hemen umutsuzluğa kapılmaaa

***14.TAKIM 426. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Denizmrv ( 86 / 85 / 1 / 1.16% ) yaş: 20 Boy: 1.65, baş. Tarihi:4.ağs.2015 , 21.ağs.15 de listede,baş. Kilosu: 87, hedef kilosu: 75, mezun kilosu: 77,4

sum_93_hk ( 85,1///% ) yaş: 22Boy: 1.57,baş. Tarihi: 7.ağs.2015 , 21.ağs.15 de listede ,baş. Kilosu: 85,1, hedef kilosu: 75.mezuniyet kilosu:77

RengarenkNesli RengarenkNesli kaptanım bişey sorucam benim hedefim 75 ya şu an ona ulaştıktan sonra hedefimi daha da aşağılara çekebilirim di mi? benim asıl hedefim 57 çünkü size de söylemiştim ya şimdi yakın hedef olarak 75 sonradan 57ye kadar düşmek istiyorum 75 geldikten sonra da hedefimi 57ye çekebilirim yani di mi?

Kızlar dün yine klasik güzel kahvaltılarımdan yaptım ama öğleden sonra çok takip edemesemde bişeyler yedim bildirim yapamıycam çünkü dediğim gibi ne yediğimi takip edemedim. Mazeretim ise tüm gün kuafördeydim sabahta saçımla uğraştım kınası kesimi fln annemde boyattı baya bi ordaydık saat 8 de bitti işimiz:) şimdi de güzellik merkezindeydik bugünde tırnaklarla uğraştık gerçi benim tırnaklar pek uzun değildi üstanbulda tekrar bi rütuş attırcam :) neyse akşam bildirimimi yaparım şansıma annanem poğaçalar elmalı kuarbiye keteli(yöresel bişey) fln yapmış ama tabiki oturup yemiycem belki birinin tasına bakarım off çok uzun oldu zamanınızı aldım kusura bakmayın :KK66: hadi ben kaçtım :)
oh bakımlar yapılmış, hadi bildirime mutlu gelirsin umarm

Selam kardeş takım nasılsınız yarın tartiniz bol eksii olsun :KK200:
hoş geldin canım sizinde

Menümü yazayım
Sabah normal standart kahvaltımı yaptım
Ara 1 sade kahve ,poaçadan 1 tane yedim ama bir tane si normal 1 poaçanjn yarısı kadar miniciklerdi :)
Öğlen bir kase kabak cacığı
Akşam 1 poaça , 1 tane de elmalı kurabiye
perşembe perşembe kötü denk gelmiş. keşke bu menu bugunun ödül menusu olsaymış. 45dk lesli cezan :(

Bugunku menum

Sabah
Domates salatalik peynir omlet zeytin 2 dilim tb ekmegi

Ogle
2 havuc yarim sogan biraz tavuk biraz corekotu ile salata yaptim

Aksam
Bulgur pilavi tavuk salata ayran

Spor
30 dk dans
Ceza sporu olarak 15 dk dans 100 mekik

Su
2.5 litre
menun guzel dengeli. yelizim sabit bildirim yapmışsın. kuzum menulede guzeldi, acaba sende gıda intöleransımı var bir deneyelimmi bu hafta. bu hafta ekmek hiç yeme bakalım ne olacak hem maya intöleransın varsa anlarız olurmu?
bu menulerle kilo vermemene şaşıyorum çünki. test olur hem

Ben de menumu yazayim

Sabah
Saat 10da 1 tavada yumurta beyaz peynir 2 dilim tam bugday ekmegi domates salatalik ve bir bardak sekersiz yesil cay

Öğlen
Saat 3 bucukta 2-3 kasik sehriye corbasi 5 kasik fasulye yemegi yaninda yogurt ve salata

Ara
Saat 6 bucukta 1 seftali yarim bardak süt

Aksam saat 8de 1 kase domates corbasi yaninda 3-4 kasik kucuk tavuk parcalari ve 4-5 kasik salata

Su 2 litre
Spor tum gun disardaydim saat 11den 3e kadar baya bi yürüdüm ama birazdan ekstradan sporumu da yapicam
Yarin da insallah baya bi eksili cikarimm :) insallah hepimiz oyle cikariz :)
menun guzel denizcim tebrikler

Kızlar karnım çok sis adetim 2 ay geçti yediklerim en fazla 1000 kalori olmasına rağmen 1 gr bile veremiyorum :KK43: açıkçası canım sıkılıyor ve hevesim kaçıyor 5 günde 5 kilo diyeti mi boyle yaptı şişlik mi etkili bilmiyorum ama bu hafta yarim kilo bile zor verdim sanırım :KK43: sabah sinirim bozuldugu için spor falan yapmadım bugün yediklerimi yazayım
Sabah
Kk beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin
Yeşillik, domates

Öğle
2 köfte
Yeşillik
Domates suyu
1 armut

Aksam
1 kase yoğurt çorbası
5 kaşık taze fasulye
Zeytinyağlı salata

Yediklerim çok mu kızlar neden veremedim hic :KK43:
menun çok güzel.
neden veremediğin bence piskolojık kuzum. birkere başarıcağına inanmalısın, ne kadar olur bilmiyorum ama harikayım bu hafta kesin incelicem demelisin yani evrene olumlu mesajlar yollamalısın. hergun tartıya çıkarsan endişen evrende olumsuz yansır. düşünce gücü nü kullanmayı öğren bitanem. yapacağına inan. az sonra senin ve irem için bir olumlama örneği paylaşacağım. beyninize format atmanız için ;)

Ailemle ilgili sorunlarım var annemle özelikle hiç anlaşamıyoruz eskiden beri böyle hep kavga hep rencide edici sözler yoruldum artık
evet sürekli bahsediyordun bi ara ben bu sıkıntıların sürdüğünü bilmiyordum. peki canını sıkan her ne olursa olsun buraya gelip bizimle dertleşmek istemezmisin. az içine kapanık bir kızsız sanırım. seni açmak zor kerpetenle alıyoruz lafları.
hem ne güzel bak ilerde doktor olacaksın, güzel ve kutsal bir mesleğin olacak. kendini telkin et kuzum mutsuzlukla değil mutlulukla

Adet döneminde değilim ki :KK43: düzensiz olduğu için ne zaman olur bilmiyorum da 50 günü geçti rahat... boyle.sis sis devam kilo falan veremeyeceğim galiba ... ooff
sümeyyecim ibrahim saracoğlunun soğan kurunu tarifindeki usulune göre uygulayan 1-2 arkadaş bu kürle adetini düzene sokmuş, hatta kistlerinden kurtulmuştu, hikayesini bulamadım sana ileticektim ama. bir oku araştır dene istersen

Canim benim cogumuza ayni sey oluyo hele ben bi veriyorum bi aliyorum ama yilmiyorum sen de yilma vu hafta 500 gram gider haftaya 1 kilo gider olur oyle seyler sislik yuzunden de olabilir tabi ama yilmak yok
ben senin neden kilo veremediğini çözemedim vallahi yelizim:KK53:

RengarenkNesli RengarenkNesli kaptanım bişey sorucam benim hedefim 75 ya şu an ona ulaştıktan sonra hedefimi daha da aşağılara çekebilirim di mi? benim asıl hedefim 57 çünkü size de söylemiştim ya şimdi yakın hedef olarak 75 sonradan 57ye kadar düşmek istiyorum 75 geldikten sonra da hedefimi 57ye çekebilirim yani di mi?
evet bitanem. yolun uzun ilk hedefine ulaşınca revize isticez merkezden :))))

***14.TAKIM 426. Etap ***

nhtylz. ( 88/ 88/0/0/%0 )
Rengarenknesli ( 77,0/ 76,8/0,2 / %0,26 )
Emirse34 ( 61.8/ / / % )
kitap_asigi ( 63.6/ / 0 /% )
Fairy Tale 123 ( 78///% )

14.Takım Ortalaması:%

***14.TAKIM 426. Etap MESAJ SAYILARI ***

nhtylz. :
Rengarenknesli :35++
Emirse34 :
kitap_asigi :
Fairy Tale 123 :

Denizmrv :
sum_93_hk :
irem093 :

MESAJ SAYILARINI EKSİKSİZ İSTİYORUM.

Guya canim bisey yapmak istemiyordu dimi evi topladim supurdum halilari kaldirdim bidik uyuyunca silicem ocaga yemek koydum makineye camasir attim oh bi sure rahatim amabizim bizdikin disleri cikiyo heralde yine 2 gundur memeye fazla duskun

***14.TAKIM 426. Etap MESAJ SAYILARI ***

nhtylz. :
Rengarenknesli :35++
Emirse34 :
kitap_asigi :
Fairy Tale 123 :25
Denizmrv :

sum_93_hk :
irem093 :

MESAJ SAYILARINI EKSİKSİZ İSTİYORUM.

Back
X