- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #116.581
Nesliciğimmm bir benim takıma bakarmısın acilinden 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu haftada güzel gitmiş tebrikler denizim. haftaya sümeyyeyle beraber listeye giriyorsunuz. bu hafta liste için yarışacaksınız. işallah bireysel derece ile hızlı giriş yaparsınız hadi bakalım
***14.TAKIM 426. Etap MESAJ SAYILARI ***
nhtylz. :35+
Rengarenknesli :35++
Emirse34 :
kitap_asigi :
Fairy Tale 123 :25
Denizmrv :35+
sum_93_hk :35+
irem093 :
MESAJ SAYILARINI EKSİKSİZ İSTİYORUM.
İnşallah yılmıyorum ama canım sıkılıyor iste bazenCanim benim cogumuza ayni sey oluyo hele ben bi veriyorum bi aliyorum ama yilmiyorum sen de yilma vu hafta 500 gram gider haftaya 1 kilo gider olur oyle seyler sislik yuzunden de olabilir tabi ama yilmak yok
Tamam deneyecegim bir saniye :)Canim paylasim yaparken bastaki parantez ve sondaki ouite yazisini silersen mesajin alinti gibi olmaz musaitsen bi daha yap istersen
Sağolasin canım inşallah hepimiz veririz fazlaları :)haa canım pardon ben yanlış anlamışım ya 2 ay geçti yazmışsın ya ben onu yanlış yazdın 2 gün geçti 2 gündür adetim diyosun sandım da geçiktiğini anlamadım umarım düzenli hale gelir ya ben de azıcık gecikince stres oluyorum böyle kilo falan da verirsin hemen umutsuzluğa kapılmaaa
müşteri gezdirdim geldim banum baktım takıma aday listeside, ana listede okey sorun yok ortalamayı hesaplayıp paylaş kontrole getir bakalım bir burda sonra paylaşıma taşırsınNesliciğimmm bir benim takıma bakarmısın acilinden![]()
hayır tatlım. liste bitip ortalama hesaplanınca, son listeyi alıntılayacaksın /bu cebinde duracakKaptanım bana nasıl yapcağımı anlatmadınız direk kopyala yapıştır mı yapıcam![]()
paylaş canım hazırladım son halini. beklemeye gerek yok anlaştıkmıKaptanım bana nasıl yapcağımı anlatmadınız direk kopyala yapıştır mı yapıcam![]()
Tamam paylaşıyorumpaylaş canım hazırladım son halini. beklemeye gerek yok anlaştıkmı