- 2 Temmuz 2015
- 424
- 662
- 18
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #116.601
Ayyy yanlış yaptım hemen düzeltiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görev başarıyla tatlandı ellerine sağlık tatlımDüzelttim oldu sanırım :) kolaymış ama bilmeyince insan ... neyse artık tecrübe oldu![]()
Çok teşekkür ederim. Ben psikolojinin bozulma aşamasını çoktan geçtin. Eskiye dayanıyor kaç kez konuştum anlattım her tartışmamızda ben üzülüp yanına gidip konuştum ama nafile değişen hiçbir şey olmadıSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Öğlene doğru kendimi bir sokağa attım akşama kadar
Eşimin çalıştığı şirkete uğrayıp biraz oyalandıktan sonra büyük kuzuyu eve bırakıp parka geçtik direkKuşum çok güzel eğlendi ve akşam 18:00 gibi ancak eve girdik
Tabi öğlende eşimin ablası akşama çaya geleceklerini duyurunca hemen kuşumu yıkayıp biraz evi toparladım ( Allahtan büyük kız eve erken döndüğünde çoğu işi yapmıştı)
Bir saat önce gittiler ve sonra tabi ancak çay bulaşıklarını falan kaldırma faslı derken ancak uğramaya fırsatım oldu
Bu arada yarın sabah yine erkenden sokağa atacağım kendimi
Kızları sabah 08:00de göz doktoruna kontrole götüreceğim ( ilk 3 randevuyu aldık kendimizesağ olsun eşimde gitmişken sende görün dedi gerçi ben gözlüğümü beğenerek aldığım halde takmadım doğru dürüst
astigmat başlangıcı olduğundan ihmal etme diyip durdu bende randevu aldım kendime mecbur
)
Allahtan ilk 3 randevuyu aldık o yüzden büyük ihtimalle yarım saatte işimiz biter ve hemen damlarım yine
Umarım yarında herkes eksi bildirimler yapar
Allah yardımcın olsun canım Rabbim inşallah ikinizin arasındaki gerilimi tez zamanda kaldırır ....Aminnnn
Annen nasıl biri bilmiyorum ama acaba biraraya gelip sakince konuşma şansınız varsa ona en tatlı halinle söylediklerinin seni çok üzdüğünü, onunla aslında yakın olmak istediğini ve bu şekilde ikinizinden hayatı çekilmez hale geldiğini izah etsenOlmadı Annenin sözüne önem verdiği çok sevdiği birini araya soksan ( hani etkisinde kaldığı bir akraba yada arkadaşı varsa
) Hani senin haberin yokmuş gibi Annene yaw Arkadaşım yada ne bileyim Ablacığım çok iyisin hoşsun ama bu şekilde kızını ancak kendinden uzaklaştırırsın, bir sıkıntısı olduğunda ilk sana gelmesi gerekirken hiç birşeyini sana anlatmaz Allah korusun kızcağızın psikolojisi bozulur falan gibi birşeyler söylese belki vicdanından yakalayıp ikna etse sana daha yakın davranması için
Kız valla ben Anneni tanısam ben bile atlardım dur hallederim diye ( eşimin sülalesindekilerde bile kaç kişinin arasını düzeltmişliğim vardır yada kızımın arkadaşlarının Annelerini bile çaktırmadan etkilemişliğim vardır)
Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım sabret ve bol bol dua et eminim düzelecektirüzme tatlı canını
![]()
Anlatırım sıkıntımı tabiki ama sizi sıkmaktan korktum açıkçasıoh bakımlar yapılmış, hadi bildirime mutlu gelirsin umarm
hoş geldin canım sizinde
perşembe perşembe kötü denk gelmiş. keşke bu menu bugunun ödül menusu olsaymış. 45dk lesli cezan
menun guzel dengeli. yelizim sabit bildirim yapmışsın. kuzum menulede guzeldi, acaba sende gıda intöleransımı var bir deneyelimmi bu hafta. bu hafta ekmek hiç yeme bakalım ne olacak hem maya intöleransın varsa anlarız olurmu?
bu menulerle kilo vermemene şaşıyorum çünki. test olur hem
menun guzel denizcim tebrikler
menun çok güzel.
neden veremediğin bence piskolojık kuzum. birkere başarıcağına inanmalısın, ne kadar olur bilmiyorum ama harikayım bu hafta kesin incelicem demelisin yani evrene olumlu mesajlar yollamalısın. hergun tartıya çıkarsan endişen evrende olumsuz yansır. düşünce gücü nü kullanmayı öğren bitanem. yapacağına inan. az sonra senin ve irem için bir olumlama örneği paylaşacağım. beyninize format atmanız için
evet sürekli bahsediyordun bi ara ben bu sıkıntıların sürdüğünü bilmiyordum. peki canını sıkan her ne olursa olsun buraya gelip bizimle dertleşmek istemezmisin. az içine kapanık bir kızsız sanırım. seni açmak zor kerpetenle alıyoruz lafları.
hem ne güzel bak ilerde doktor olacaksın, güzel ve kutsal bir mesleğin olacak. kendini telkin et kuzum mutsuzlukla değil mutlulukla
sümeyyecim ibrahim saracoğlunun soğan kurunu tarifindeki usulune göre uygulayan 1-2 arkadaş bu kürle adetini düzene sokmuş, hatta kistlerinden kurtulmuştu, hikayesini bulamadım sana ileticektim ama. bir oku araştır dene istersen
ben senin neden kilo veremediğini çözemedim vallahi yelizim![]()
Düzelttim oldu sanırım :) kolaymış ama bilmeyince insan ... neyse artık tecrübe oldu![]()
Anlatırım sıkıntımı tabiki ama sizi sıkmaktan korktum açıkçası
Çok teşekkür ederimYa inan ki hepimizin dertleri sıkıntıları oluyo ben aranıza yeni katıldım sayılır ama hemen alıştım yani mesela benim de ailemle dertlerim oluyo başka sıkıntılarım oluyo Allah'a şükür şimdilik iyiyim ama bişey olunca sizinle paylaşmak isterim ben de yani paylaştıkça hafiflersin hem burdan da kopmamış olursun şahsen ben eğer güvenip anlatmak istersen dinlerim ne zaman istersen :)
Hayirli olsun canim kizin icin cok sevindim darisi benimkilere insallah gerci daha cok var ama olsunSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Yine ben geldimmmmmmmmm
Akşam üzere ütülerimide bitirip duş aldıktan sonra Anneme geldim sonrada zaten biraz çocuklarla ilgilen, kuzen ve eşimle sohbet derken ancak uğramaya fırsatım oldu
Bugün inanılmaz mutluyum
Malum TEOG Yerleştirme sonuçları açıklandı ve kızım en çok istediği okullardan birine kabul edilmiş
2.ci tercihine yerleştirilmiş hatta ilkten bir acaba nakil alıp ilk tercihime şansımımı denesem diyordu ( eşimin iş yerine yakın olana ) ama sonra eşim kızım boşver diğer taraf daha iyi üstelik yarın öbür gün patronun işi belli olmaz başka yere taşıyalım şirketi derse sen 4 sene boyunca 2 vesait nasıl yapacaksın hem bunun kışıda var dedide aklına yattı vazgeçti
Bu okul bize çok uzak sayılmaz hatta apartmanda oturan arkadaşıda oraya gidiyor
Hem yabancılık çekmez okula başlayınca hemde birlikte yürüyerek giderler ( yarım saat sürer en fazla oda onlara günlük yürüyüş olur popişleri erir o bahaneyle)
RAbbim inşallah Üniversiteyi kazandığınıda görmeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnn
Bu arada benim dişci yanında çalışma işide yattıacıkcası çok sevindim onada çünkü dişcinin kocası biraz dengesiz biri ve eşinin hesap kitap işlerini yapıyor yani devamlı orada ( son yanında çalışan bayan o adamın sinirlenince ağzına geleni sayıp küfür etmesi yüzünden o muayenehaneden ayrılmıştı onuda bildiğim için hiç istemiyordum ama eşim söylemiş bulunmuştu
neyseki karı koca şimdilik elemana ihtiyaç yok ama olursa döneriz sana demişler görümceme
artık ileride de gel derlerse mecbur deneyeceğim ama eşimede dedim bana küfür etme gafletinde bulunmasın valla ağzıma geleni sayarım bende diye
)
Herşey nasip kısmet belki daha iyi birşeyler beni bulur daha sonra![]()
Hayirli olsun canim kizin icin cok sevindim darisi benimkilere insallah gerci daha cok var ama olsun
Gunaydin kizlar
Bugun kac gundur okudugum bi yazi uzerine yeni bi beslenme bicimine gecmeye calisicam basarili olurum insallah