Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK66:

Öğlene doğru kendimi bir sokağa attım akşama kadar :KK48:
Eşimin çalıştığı şirkete uğrayıp biraz oyalandıktan sonra büyük kuzuyu eve bırakıp parka geçtik direk :KK68: Kuşum çok güzel eğlendi ve akşam 18:00 gibi ancak eve girdik :KK48:
Tabi öğlende eşimin ablası akşama çaya geleceklerini duyurunca hemen kuşumu yıkayıp biraz evi toparladım ( Allahtan büyük kız eve erken döndüğünde çoğu işi yapmıştı :21: )
Bir saat önce gittiler ve sonra tabi ancak çay bulaşıklarını falan kaldırma faslı derken ancak uğramaya fırsatım oldu :KK53:

Bu arada yarın sabah yine erkenden sokağa atacağım kendimi :KK48:
Kızları sabah 08:00de göz doktoruna kontrole götüreceğim ( ilk 3 randevuyu aldık kendimize :KK48: sağ olsun eşimde gitmişken sende görün dedi gerçi ben gözlüğümü beğenerek aldığım halde takmadım doğru dürüst :KK48: astigmat başlangıcı olduğundan ihmal etme diyip durdu bende randevu aldım kendime mecbur :KK48: )
Allahtan ilk 3 randevuyu aldık o yüzden büyük ihtimalle yarım saatte işimiz biter ve hemen damlarım yine :21::21::21::21:

Umarım yarında herkes eksi bildirimler yapar :KK68:

Allah yardımcın olsun canım Rabbim inşallah ikinizin arasındaki gerilimi tez zamanda kaldırır ....Aminnnn
Annen nasıl biri bilmiyorum ama acaba biraraya gelip sakince konuşma şansınız varsa ona en tatlı halinle söylediklerinin seni çok üzdüğünü, onunla aslında yakın olmak istediğini ve bu şekilde ikinizinden hayatı çekilmez hale geldiğini izah etsen :KK64: Olmadı Annenin sözüne önem verdiği çok sevdiği birini araya soksan ( hani etkisinde kaldığı bir akraba yada arkadaşı varsa :KK66: ) Hani senin haberin yokmuş gibi Annene yaw Arkadaşım yada ne bileyim Ablacığım çok iyisin hoşsun ama bu şekilde kızını ancak kendinden uzaklaştırırsın, bir sıkıntısı olduğunda ilk sana gelmesi gerekirken hiç birşeyini sana anlatmaz Allah korusun kızcağızın psikolojisi bozulur falan gibi birşeyler söylese belki vicdanından yakalayıp ikna etse sana daha yakın davranması için :KK66:

Kız valla ben Anneni tanısam ben bile atlardım dur hallederim diye ( eşimin sülalesindekilerde bile kaç kişinin arasını düzeltmişliğim vardır yada kızımın arkadaşlarının Annelerini bile çaktırmadan etkilemişliğim vardır :KK53: )

Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım sabret ve bol bol dua et eminim düzelecektir :KK60: üzme tatlı canını :KK60:
Çok teşekkür ederim. Ben psikolojinin bozulma aşamasını çoktan geçtin. Eskiye dayanıyor kaç kez konuştum anlattım her tartışmamızda ben üzülüp yanına gidip konuştum ama nafile değişen hiçbir şey olmadı

***14.TAKIM 426. Etap FREE TAKIM LİSTESİ ***

irem093 (77.0/ 78.1/ /% )

Yeni kızlar adaylarlistesini alıntılayarak devam edicek. En son liste bildirimi alıntılanacak ve böylece dolarak devam edicek liste. herkes kendi adının kısmını dolduracak. alıntı yaptıktan sonra mesajın baş ve sondaki “QUOTE” yazısı ve [parantez]işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor. Yuzdeleri hesaplamayı unutmayın ben zaten kontrolden geçiricem

sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. En geç saat 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın. Bunu kati bir kural olarak yeniliyorum

Kilo Verme Yüzdesi HesaplamaGeçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır ( yeniler başlangıç kilosundan bugunki kilosunu çıkaracak)
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
Takım Yüzdesi Hesaplama
Takımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür ( yani yüzdelerin aritmetik ortalaması alınmış olur) sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

oh bakımlar yapılmış, hadi bildirime mutlu gelirsin umarm

hoş geldin canım sizinde

perşembe perşembe kötü denk gelmiş. keşke bu menu bugunun ödül menusu olsaymış. 45dk lesli cezan :KK43:

menun guzel dengeli. yelizim sabit bildirim yapmışsın. kuzum menulede guzeldi, acaba sende gıda intöleransımı var bir deneyelimmi bu hafta. bu hafta ekmek hiç yeme bakalım ne olacak hem maya intöleransın varsa anlarız olurmu?
bu menulerle kilo vermemene şaşıyorum çünki. test olur hem

menun guzel denizcim tebrikler

menun çok güzel.
neden veremediğin bence piskolojık kuzum. birkere başarıcağına inanmalısın, ne kadar olur bilmiyorum ama harikayım bu hafta kesin incelicem demelisin yani evrene olumlu mesajlar yollamalısın. hergun tartıya çıkarsan endişen evrende olumsuz yansır. düşünce gücü nü kullanmayı öğren bitanem. yapacağına inan. az sonra senin ve irem için bir olumlama örneği paylaşacağım. beyninize format atmanız için :KK66:

evet sürekli bahsediyordun bi ara ben bu sıkıntıların sürdüğünü bilmiyordum. peki canını sıkan her ne olursa olsun buraya gelip bizimle dertleşmek istemezmisin. az içine kapanık bir kızsız sanırım. seni açmak zor kerpetenle alıyoruz lafları.
hem ne güzel bak ilerde doktor olacaksın, güzel ve kutsal bir mesleğin olacak. kendini telkin et kuzum mutsuzlukla değil mutlulukla

sümeyyecim ibrahim saracoğlunun soğan kurunu tarifindeki usulune göre uygulayan 1-2 arkadaş bu kürle adetini düzene sokmuş, hatta kistlerinden kurtulmuştu, hikayesini bulamadım sana ileticektim ama. bir oku araştır dene istersen

ben senin neden kilo veremediğini çözemedim vallahi yelizim:KK53:
Anlatırım sıkıntımı tabiki ama sizi sıkmaktan korktum açıkçası

Anlatırım sıkıntımı tabiki ama sizi sıkmaktan korktum açıkçası

Ya inan ki hepimizin dertleri sıkıntıları oluyo ben aranıza yeni katıldım sayılır ama hemen alıştım yani mesela benim de ailemle dertlerim oluyo başka sıkıntılarım oluyo Allah'a şükür şimdilik iyiyim ama bişey olunca sizinle paylaşmak isterim ben de yani paylaştıkça hafiflersin hem burdan da kopmamış olursun şahsen ben eğer güvenip anlatmak istersen dinlerim ne zaman istersen :)

Gelmişken ben de menümü yazayım kaçayım :) bu arada ben Karatay'ın kitabını da aldım canlı okumak daha güzel e-kitap halini de bi 50 sayfaya kadar okudum ama burdan devam edicem :)

Sabah
sabah saat 12de 1 tavada yumurta 1 kaşarlı 1 dilim salamlı tost peynir domates salatalık ve 1 bardak şekersiz çay içtim
bugün arkadaşım gelecekti o nedenle onu bekledim o yüzden biraz geçe kaldı kahvaltım

Ara
saat 1de sade Türk kahvesi içtik

Öğlen
saat 5te 3 köfte 1 kase domates çorbası 1 küçük biber dolması ve salata yedim

Ara
saat 6da 1 şekersiz yeşil çay içtik
saat 7de de babam misafir geldi diye tatlı almış valla 1 tanecik baklava yedim hani ödül gibisinden :D yaa kızmayın valla tazecik sıcacık yeni çıkmış fırından ya dayanamadım bi tanecik yedim küçücüktü zaten
2 dilim de elma yedim başka da bişey yemedim

su 2 litre içtim henüz spor yapamadım arkadaşımla ilgilendim zaten yeni gitti ancak geldim buraya da kusura bakmayın spor da yapmaya çalışıcam inşallah herkese iyi geceler

Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
3 kaşık tavuk ciğeri
Bol yeşillik

Öğle
1 çay bardağı.süt
2 küçük.şeftali
5 çiğ fındık

Akşam
Fırında kabak mücver yaptım çok hafif.ve lezzetliydi 1 tabak kadar.yedim :)

Arada küçücük çikolata kaçamaklarim oldu kaptanımiz ceza verirse çekeriz artık :)

Ya ben menume ekleme yapicam unutmusum yazmayi Türk kahvesinin yaninda bi de arkadasimin getirdigi dondurmadan yedim malesef :KK43: magnumun kucuklerinden almis hani paket oluyo ya onlardan yedim bi tane bugun tatliyi cok kacirdim valla ya sanirim adet olucam ondan bugun belim falan agridi yarin olmayi bekliyorum normalde tarihin bugundu ama bakalim hayirlisi ha bi de simdi yukarda gorunce aklima geldi ben de ogleden sonra o tatliyi falan yemeden once 5 taze findik yemistim off kesin ceza alicam ama hakettim ben hakettim neyse cezam cekicem kaptanim bugun çıktım raydan valla :KK43:

Ya inan ki hepimizin dertleri sıkıntıları oluyo ben aranıza yeni katıldım sayılır ama hemen alıştım yani mesela benim de ailemle dertlerim oluyo başka sıkıntılarım oluyo Allah'a şükür şimdilik iyiyim ama bişey olunca sizinle paylaşmak isterim ben de yani paylaştıkça hafiflersin hem burdan da kopmamış olursun şahsen ben eğer güvenip anlatmak istersen dinlerim ne zaman istersen :)
Çok teşekkür ederim

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine ben geldimmmmmmmmm :21:

Akşam üzere ütülerimide bitirip duş aldıktan sonra Anneme geldim sonrada zaten biraz çocuklarla ilgilen, kuzen ve eşimle sohbet derken ancak uğramaya fırsatım oldu :KK66:

Bugün inanılmaz mutluyum :KK68::KK68::KK68::KK68:
Malum TEOG Yerleştirme sonuçları açıklandı ve kızım en çok istediği okullardan birine kabul edilmiş :21::21::21:
2.ci tercihine yerleştirilmiş hatta ilkten bir acaba nakil alıp ilk tercihime şansımımı denesem diyordu ( eşimin iş yerine yakın olana ) ama sonra eşim kızım boşver diğer taraf daha iyi üstelik yarın öbür gün patronun işi belli olmaz başka yere taşıyalım şirketi derse sen 4 sene boyunca 2 vesait nasıl yapacaksın hem bunun kışıda var dedide aklına yattı vazgeçti :KK48:
Bu okul bize çok uzak sayılmaz hatta apartmanda oturan arkadaşıda oraya gidiyor :KK66:
Hem yabancılık çekmez okula başlayınca hemde birlikte yürüyerek giderler ( yarım saat sürer en fazla oda onlara günlük yürüyüş olur popişleri erir o bahaneyle :KK70: ):KK70::KK70:

RAbbim inşallah Üniversiteyi kazandığınıda görmeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnn

Bu arada benim dişci yanında çalışma işide yattı :21: acıkcası çok sevindim onada çünkü dişcinin kocası biraz dengesiz biri ve eşinin hesap kitap işlerini yapıyor yani devamlı orada ( son yanında çalışan bayan o adamın sinirlenince ağzına geleni sayıp küfür etmesi yüzünden o muayenehaneden ayrılmıştı onuda bildiğim için hiç istemiyordum ama eşim söylemiş bulunmuştu :KK53:neyseki karı koca şimdilik elemana ihtiyaç yok ama olursa döneriz sana demişler görümceme :KK48: artık ileride de gel derlerse mecbur deneyeceğim ama eşimede dedim bana küfür etme gafletinde bulunmasın valla ağzıma geleni sayarım bende diye :KK70:)
Herşey nasip kısmet belki daha iyi birşeyler beni bulur daha sonra :21:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine ben geldimmmmmmmmm :21:

Akşam üzere ütülerimide bitirip duş aldıktan sonra Anneme geldim sonrada zaten biraz çocuklarla ilgilen, kuzen ve eşimle sohbet derken ancak uğramaya fırsatım oldu :KK66:

Bugün inanılmaz mutluyum :KK68::KK68::KK68::KK68:
Malum TEOG Yerleştirme sonuçları açıklandı ve kızım en çok istediği okullardan birine kabul edilmiş :21::21::21:
2.ci tercihine yerleştirilmiş hatta ilkten bir acaba nakil alıp ilk tercihime şansımımı denesem diyordu ( eşimin iş yerine yakın olana ) ama sonra eşim kızım boşver diğer taraf daha iyi üstelik yarın öbür gün patronun işi belli olmaz başka yere taşıyalım şirketi derse sen 4 sene boyunca 2 vesait nasıl yapacaksın hem bunun kışıda var dedide aklına yattı vazgeçti :KK48:
Bu okul bize çok uzak sayılmaz hatta apartmanda oturan arkadaşıda oraya gidiyor :KK66:
Hem yabancılık çekmez okula başlayınca hemde birlikte yürüyerek giderler ( yarım saat sürer en fazla oda onlara günlük yürüyüş olur popişleri erir o bahaneyle :KK70: ):KK70::KK70:

RAbbim inşallah Üniversiteyi kazandığınıda görmeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnn

Bu arada benim dişci yanında çalışma işide yattı :21: acıkcası çok sevindim onada çünkü dişcinin kocası biraz dengesiz biri ve eşinin hesap kitap işlerini yapıyor yani devamlı orada ( son yanında çalışan bayan o adamın sinirlenince ağzına geleni sayıp küfür etmesi yüzünden o muayenehaneden ayrılmıştı onuda bildiğim için hiç istemiyordum ama eşim söylemiş bulunmuştu :KK53:neyseki karı koca şimdilik elemana ihtiyaç yok ama olursa döneriz sana demişler görümceme :KK48: artık ileride de gel derlerse mecbur deneyeceğim ama eşimede dedim bana küfür etme gafletinde bulunmasın valla ağzıma geleni sayarım bende diye :KK70:)
Herşey nasip kısmet belki daha iyi birşeyler beni bulur daha sonra :21:
Hayirli olsun canim kizin icin cok sevindim darisi benimkilere insallah gerci daha cok var ama olsun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili ve az kalorili bir haftasonu diliyorum :KK68:

Sabah yine erkenden kuzeni uyandırıp işe yolladık ( maalesef cumartesi günleri 2 haftada bir de olsa çalışması gerekiyormuş :KK53: )
Bugün Anneside 10 günlüğüne Akçaydan geliyor ( kendi evlerini hem badana yaptıracak hemde kuzen tek kalabilmesi için hazırlık yapacakmış :KK66: sıkıntı yok bizde kalsın dedim ama yok boşver koca çocuk tek başına yaşamayı zaten biliyor ben sadece evi hazırlamam lazım dedi sağ olsun :KK66: )
Bu akşam yemeğe bize gelecekler artık gece eve giderlermi yoksa bizde kalıp sabahmı giderler bilmiyorum ama her iki türlüde benim açımdan sıkıntı olmaz :KK66:

Reglm yakınladı sanırım çünkü baya ödem var ( bacaklarım yine davul gibi )
ARtık bol bol su içip ödemi atmaya çalışacağım Allahın izniyle :KK66:

Hayirli olsun canim kizin icin cok sevindim darisi benimkilere insallah gerci daha cok var ama olsun

Allah razı olsun canım :KK68: Rabbim sanada nasip eder inşallah ....Aminnnn
Emin ol seneler çok çabuk geçiyor :KK53: Benim büyük kız ilk doğduğunda ( 2595 gr doğmuştu :KK48: ) yüzüne bakıp Anneme ay Anneciğim bu çok ufak nasıl büyüyecek dediğimde Annem göz açıp kapayıncaya kadar zaman geçiyor hiç anlamadan bir bakmışsın boyun kadar demişti :KK48: içimden yok daha neler nasıl abartıyor diye geçirmiştim ama cidden şu anda boyumu geçti ve baktıkça yaw bumu benden çıkan fare kadar şey diyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ufaklık da aynı daha dün gibi doğduğu ama bu yaz Anaokuluna başlıyacak :KK48:

Gunaydin kizlar
Bugun kac gundur okudugum bi yazi uzerine yeni bi beslenme bicimine gecmeye calisicam basarili olurum insallah

Neymiş o Yelizim valla merak ettim ( kilo verdirecek herşeyi denemeye aç Oynakbaşı :KK70: Anneme bile diyorum valla kuş poku işe yarıyor deseler yukarı bakarak ağzı açık dolanacak hatta o poku aramaya çıkacak kıvamdayım diye
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Kahkahayla gülüyor deli kız diye :KK70:

günaydın güzellerim. sabah kız kardeşim gili yolcu ettim. 1 haftadır alışmıştım minik eylülüme ne zor geldi ayrılması. ama ben hasretlikten bıktımmm yaaa. insan sevdikleriyle bi arada yaşayamadıktan sonra ne anlamı var diyip yiyorum kendimii :110:

Back
X