- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #116.621
Çok teşekkür ederim. Ben psikolojinin bozulma aşamasını çoktan geçtin. Eskiye dayanıyor kaç kez konuştum anlattım her tartışmamızda ben üzülüp yanına gidip konuştum ama nafile değişen hiçbir şey olmadı
iremcim, bak hep diyorum hayat paylaşınca güzel ve çekilir. anlatmak istersen her zaman dinleriz. ben 1.5 yıldır ne derdi olan insanlar gördüm, paylaştık hafifledik kk da.Anlatırım sıkıntımı tabiki ama sizi sıkmaktan korktum açıkçası
aferim denizimeKaptanım anlattı ben de öğrendim listeye girdikten sonra ben de görev olarak yapabilirim sıram gelince :)
bidahaki ay sırada senide koyyorum ovakit

menun guzel baklavayı affettik hadi 1 taneymişGelmişken ben de menümü yazayım kaçayım :) bu arada ben Karatay'ın kitabını da aldım canlı okumak daha güzel e-kitap halini de bi 50 sayfaya kadar okudum ama burdan devam edicem :)
Sabah
sabah saat 12de 1 tavada yumurta 1 kaşarlı 1 dilim salamlı tost peynir domates salatalık ve 1 bardak şekersiz çay içtim
bugün arkadaşım gelecekti o nedenle onu bekledim o yüzden biraz geçe kaldı kahvaltım
Ara
saat 1de sade Türk kahvesi içtik
Öğlen
saat 5te 3 köfte 1 kase domates çorbası 1 küçük biber dolması ve salata yedim
Ara
saat 6da 1 şekersiz yeşil çay içtik
saat 7de de babam misafir geldi diye tatlı almış valla 1 tanecik baklava yedim hani ödül gibisindenyaa kızmayın valla tazecik sıcacık yeni çıkmış fırından ya dayanamadım bi tanecik yedim küçücüktü zaten
2 dilim de elma yedim başka da bişey yemedim
su 2 litre içtim henüz spor yapamadım arkadaşımla ilgilendim zaten yeni gitti ancak geldim buraya da kusura bakmayın spor da yapmaya çalışıcam inşallah herkese iyi geceler
menu guzelBugunku menum
Sabah
1 tane krep
Beyaz paynir
Ogle
Karpuz peynir
Aksam
Zeytinyagli fasulte
Bulgur pilavi
Ayran
Spor
Yok
Su
2 litre
sence fazlaysa 100 mekik çekersin guveniyorum sanaBugünkü menüm
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
3 kaşık tavuk ciğeri
Bol yeşillik
Öğle
1 çay bardağı.süt
2 küçük.şeftali
5 çiğ fındık
Akşam
Fırında kabak mücver yaptım çok hafif.ve lezzetliydi 1 tabak kadar.yedim :)
Arada küçücük çikolata kaçamaklarim oldu kaptanımiz ceza verirse çekeriz artık :)

taze fındık bişi yapmaz ama evet tatlıyı abartmışsın 1mil lesli yada 30dk yurume spora ek cezanYa ben menume ekleme yapicam unutmusum yazmayi Türk kahvesinin yaninda bi de arkadasimin getirdigi dondurmadan yedim malesefmagnumun kucuklerinden almis hani paket oluyo ya onlardan yedim bi tane bugun tatliyi cok kacirdim valla ya sanirim adet olucam ondan bugun belim falan agridi yarin olmayi bekliyorum normalde tarihin bugundu ama bakalim hayirlisi ha bi de simdi yukarda gorunce aklima geldi ben de ogleden sonra o tatliyi falan yemeden once 5 taze findik yemistim off kesin ceza alicam ama hakettim ben hakettim neyse cezam cekicem kaptanim bugun çıktım raydan valla
![]()

iremcimYarın mı başlıyorum menü listesine

oyy banum ne mutlu sana başarısı daim olsun darısı benim başıma benim kız busene 7. sınıf oldu az kaldı okul derdimizin başlamasınaSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Yine ben geldimmmmmmmmm
Akşam üzere ütülerimide bitirip duş aldıktan sonra Anneme geldim sonrada zaten biraz çocuklarla ilgilen, kuzen ve eşimle sohbet derken ancak uğramaya fırsatım oldu
Bugün inanılmaz mutluyum
Malum TEOG Yerleştirme sonuçları açıklandı ve kızım en çok istediği okullardan birine kabul edilmiş
2.ci tercihine yerleştirilmiş hatta ilkten bir acaba nakil alıp ilk tercihime şansımımı denesem diyordu ( eşimin iş yerine yakın olana ) ama sonra eşim kızım boşver diğer taraf daha iyi üstelik yarın öbür gün patronun işi belli olmaz başka yere taşıyalım şirketi derse sen 4 sene boyunca 2 vesait nasıl yapacaksın hem bunun kışıda var dedide aklına yattı vazgeçti
Bu okul bize çok uzak sayılmaz hatta apartmanda oturan arkadaşıda oraya gidiyor
Hem yabancılık çekmez okula başlayınca hemde birlikte yürüyerek giderler ( yarım saat sürer en fazla oda onlara günlük yürüyüş olur popişleri erir o bahaneyle)
RAbbim inşallah Üniversiteyi kazandığınıda görmeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnn
Bu arada benim dişci yanında çalışma işide yattıacıkcası çok sevindim onada çünkü dişcinin kocası biraz dengesiz biri ve eşinin hesap kitap işlerini yapıyor yani devamlı orada ( son yanında çalışan bayan o adamın sinirlenince ağzına geleni sayıp küfür etmesi yüzünden o muayenehaneden ayrılmıştı onuda bildiğim için hiç istemiyordum ama eşim söylemiş bulunmuştu
neyseki karı koca şimdilik elemana ihtiyaç yok ama olursa döneriz sana demişler görümceme
artık ileride de gel derlerse mecbur deneyeceğim ama eşimede dedim bana küfür etme gafletinde bulunmasın valla ağzıma geleni sayarım bende diye
)
Herşey nasip kısmet belki daha iyi birşeyler beni bulur daha sonra![]()
neymiş o bakimmGunaydin kizlar
Bugun kac gundur okudugum bi yazi uzerine yeni bi beslenme bicimine gecmeye calisicam basarili olurum insallah