Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

fasılalı açlık yapabilene çok sağlıklı bir seçim. dediğim gibi bu konulara hakimim ama bana göre bişi değil ben aç ve susuz kalamıyorum oruç bile tutamıyorum biliyorsun.

ok 1kg veremiyene cezamız ne olsun ? :KK3:

hoşgeldin canım. beraber azimle veririz kilolarımızı merak etme kimler verdi gitti buralardan :)
Susuz zaten kalmiyosyn kaptanim gunde en az 2 litre su iciyosun bide kademeli biraktigin icin alisiliabilir yani ben denicem bakalim

fasılalı açlık yapabilene çok sağlıklı bir seçim. dediğim gibi bu konulara hakimim ama bana göre bişi değil ben aç ve susuz kalamıyorum oruç bile tutamıyorum biliyorsun.

ok 1kg veremiyene cezamız ne olsun ? :KK3:

hoşgeldin canım. beraber azimle veririz kilolarımızı merak etme kimler verdi gitti buralardan :)
Bilemedim ne olsun ki

iremcim, bak hep diyorum hayat paylaşınca güzel ve çekilir. anlatmak istersen her zaman dinleriz. ben 1.5 yıldır ne derdi olan insanlar gördüm, paylaştık hafifledik kk da.

aferim denizime
bidahaki ay sırada senide koyyorum ovakit :KK66:

menun guzel baklavayı affettik hadi 1 taneymiş

menu guzel

sence fazlaysa 100 mekik çekersin guveniyorum sana :KK66:

taze fındık bişi yapmaz ama evet tatlıyı abartmışsın 1mil lesli yada 30dk yurume spora ek cezan :KK66:

iremcim zeze_84 zeze_84 yeliz boş liste yayınlar az sonra cuma dahil doldurmaya başlarsın okey :KK66:

oyy banum ne mutlu sana başarısı daim olsun darısı benim başıma benim kız busene 7. sınıf oldu az kaldı okul derdimizin başlamasına

neymiş o bakimm

Tmmdır kaptanım ben de sıraya girerim tabi :)
Kaptanım bugün adet oldum da baya sancım var ya sabahtan beri çıkamadım yataktan akşama iyi olursa bugün yapıcam cezamı yapamazsam da yarın yapsam olur mu? benim ilk bikaç gün çok sancılı geçiyo da :(

merhaba 14. takım nasılsınız? ben tee eskiden 6. takımda şimdilerde 8. takımda ilerde belki burda :) gezeğen bir ton tonum. çok diyet yaptım. başardığım zamanlar oldu ama yemek yemeyi sevdiğim için uzun süre koruyamadım. şimdi 103 kiloyla yeniden yarışmalardayım. sizler nasılsınız. sağlıklı beslen güzel görün projeleriniz nasıl gidiyor. vaktim oldukça sizede uğramaya çalışırım. görüşürüz.

Bizler de çok iyiyiz çok teşekkür ederiz :) umarım hedefinize ulaşırsınız sık sık da buraya uğrarsınıız :)

Aslinda tek ogun beslenebilirmiyim bende bilmiyorum ama en azindan 2 ogune dusurmeyi dusunuyorum

şimdiden kolay gelsiiin :) umarım faydalı olur senin için :) bu arada ben de mesela nerdeyse iki öğün yiyo gibi oluyorum bazen böyle geç saate kalınca öğle yemeği akşam yemiyorum o da fayda ediyo bence gerçekten bugün de onun gibi bişey oldu öğlen yemeğimi 6da yedim resmen ee artık akşam bişey yemeye gerek yok bol bol su içicem bi de içebilirsem yeşil çay :)

Bugunku nenum

Sabah
Domates salatalik peynir omlet zeytin

Ara
2 gunkurusu kayisi
1 bardak tarcinli sut

Ogle
Salata
Ayran

Ara
1 armut
1 maden suyu

Aksam
Patlican oturtma
Yogurt

Ara
2 top dondurma

Spor
Yok

Su
2 litre

ben de yazayım menümü bu arada cezamı bugün yaptım kaptanım :) annem sağolsun akşam yürüyüşe çıkalım dedi benim de sancım yoktu fazla 1 buçuk saat kadar yürüdük :)

Sabah
saat 11de 1 tavada yumurta peynir 2 yeşil zeytin 1 sade poğaça sağolsun babam almış ben de ekmek yerine bugün öyle yaptım zaten çok büyük değildi yanında da domates salatalık ve 1 bardak yeşil çay

Ara ve Öğlen
saat 4te biraz karpuz ve üzüm
saat 6da 1 kase domates çorbası 1 biber dolması 3-4 kaşık tavuk ve salata

sonra saat 7den 9a çeyrek kalaya kadar yürüyüş yaptık işte eve gelmeden markete falan uğradık yürüyüş dönüşü çok da iyi oldu bugün yağmura da yakalanmadık açılmış oldum ben de :) yürüyüşten dönünce de 1 bardak tarçınlı süt içtim hepsi bu :) spor olarak yürüyüş dışında bişey yapamadım bugün zaten misafir falan geldi saat 3le 6 arasında o yüzden yemek de yiyemedim biraz geçe kaldı öğlen yemeğim akşamla birleşmiş oldu su da 2 litre içtim şimdiden herkese iyi geceler ağrı kesici alıp uyumayı düşünüyorum bakalım

bu arada dünki tatlı kaçamağım da iyi denk gelmiş tam adet öncesi olmuş o yüzden bugün canım çok tatlı çikolata falan çekmedi çekse de ben karşı koydum biraz :)) markette binbir çeşit tatlıyı pastayı çikolatayı görünce insan hakim olamıyo kendine bi an ama canım şöyle bi çekti geçti :))

Hayırlı geceler arkadaşlar :) bugün sabahtan konyaya gezmeye gittik daha yeni eve gelebildim menümü paylaşmak isterdim ama hiç iç acıcı değil. Etli etmek poğaça, börekle gün geçirdim yarin ertesi gün diyeti yapacağım hemen

Menumude yazayim
Sabah kardesimi yolculamak icin gec yaptim kahvaltimi
Kalkinca 2 br su v 1 br kefir
10 gibi yumurta.oeynir.zeytin.domates salatalik 1/4 simit biraz fistik
17 gibi 1 buyuk kase yarmali yogurt corbasi
3 kare bitter
Sonrasinda temizlik yaptim ev bikdigin dandini ve pislenmis ti baya yoruldum esim yardim etti herzamanki gibi allah razi olsun. Zaten baslamadan arayip pazarlik ettim :KK48:

20 gibi turlu bulgur ve salata
21 de komsumla cardakta kahve icip 1 saat suda sohbet spor yaptık. Gun kapandi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese iyi pazarlar :KK66:

Dün eşimin halaları gittikten sonra bizde kendimizi arkadaş sahildeyiz hadi gelin diyince 22:00de sokağa attık :KK48:
Gece 00:30 gibi ancak eve girince uğramaya fırsatım olmadı ama cidden iyi geldi çünkü evlerin içi daha beter yanıyordu sanki sıcaktan :KK53:

Birde dün nasıl becerdiysem eşimin halası gelmeden 5 dakika önce yemek pişmiş mi diye bakayım derken dudağımı yaktım :KK57: resmen dudağımın tam ortası şerit halinde yanıp su tuttu :KK57::KK57::KK57::KK57:
Çok fazla oynatmayınca sıkıntı yok ama hem kabardı hemde su topladı o_O
Sabah sabahda nereden aklıma geldiyse Türkan Şoray kuralları aklıma geldi :KK70::KK70::KK70::KK70: Artık geçene kadar evde Türkan Şoray kuralları geçerli olacak :KK70::KK70::KK70::KK70:
Küçük kuşum dünden beri deli oldu tabi çünkü normalde günde en az 50 kere öptürür kendini :KK48:
Eşimde yaw sen nasıl becerdin o işi dedi ama açıklaması bile mümkün değil :KK48:

Bugün için pek bir planımız yoktu aslında sadece mutfak alışverişine gidiceğiz büyük ihtimalle :KK66:
Eşimin halası eşime mutfak dolabını sökmeye gelirmisin demişti ( yeni dolap almış onuda takacak eve teslim edildiğinde ) ama eşim bakarız dedi yani eğer canı isterse onuda halledeceğiz olmadı artık o pazartesiye kalacak ama acıkcası benim bugün olması daha işime gelir en azından hafta içi bir yere çıkmayı düşünmüyorum ki şöyle sıkı yönetim ilan edeyim kendime ve kızıma :KK48:

Dün eşimin halaları gittikten sonra bizde kendimizi arkadaş sahildeyiz hadi gelin diyince 22:00de sokağa attık :KK48:
Gece 00:30 gibi ancak eve girince uğramaya fırsatım olmadı ama cidden iyi geldi çünkü evlerin içi daha beter yanıyordu sanki sıcaktan :KK53:

Birde dün nasıl becerdiysem eşimin halası gelmeden 5 dakika önce yemek pişmiş mi diye bakayım derken dudağımı yaktım :KK57: resmen dudağımın tam ortası şerit halinde yanıp su tuttu :KK57::KK57::KK57::KK57:
Sabah sabahda nereden aklıma geldiyse Türkan Şoray kuralları aklıma geldi :KK70::KK70::KK70::KK70: Artık geçene kadar evde Türkan Şoray kuralları geçerli olacak :KK70::KK70::KK70::KK70:
Küçük kuşum dünden beri deli oldu tabi çünkü normalde günde en az 50 kere öptürür kendini :KK48:
Eşimde yaw sen nasıl becerdin o işi dedi ama açıklaması bile mümkün değil :KK48:

Bugün için pek bir planımız yoktu aslında sadece mutfak alışverişine gidiceğiz büyük ihtimalle :KK66:
Eşimin halası eşime mutfak dolabını sökmeye gelirmisin demişti ( yeni dolap almış onuda takacak eve teslim edildiğinde ) ama eşim bakarız dedi yani eğer canı isterse onuda halledeceğiz olmadı artık o pazartesiye kalacak ama acıkcası benim bugün olması daha işime gelir en azından hafta içi bir yere çıkmayı düşünmüyorum ki şöyle sıkı yönetim ilan edeyim kendime ve kızıma :KK48:
Gecmis olsun oynakbasim nasil aciyordur simdi o yanik

pazar pazar kimseler gelmemiş bakıyorumda
bende sabaha karşı ağrılı bir regl oldum sanırım dun akşam havuza girmenın ceremesini çektim. şimdi geçti sukur ama belim fena ağrıyor. eşimle metroyagittik o kadar soğuktu kı içerisi dondum, sıcaktan girince. somon aldık ilkkez pişiricem ve yicem bakalım sevecekmiyim. e neyse hadi hoşçakalın bakalım gene gelirim

Sabah sabahda nereden aklıma geldiyse Türkan Şoray kuralları aklıma geldi :KK70::KK70::KK70: Artık geçene kadar evde Türkan Şoray kuralları geçerli olacak :KK70::KK70::KK70:
Eşimde yaw sen nasıl becerdin o işi dedi ama açıklaması bile mümkün değil

ahahah banum ya nasıl becerdin cidden:KK70: allah iyiliğini versin :KK70: e turkan sultan oldun durduk yere hadi bakalım :KK48:

Herkese Merhaba!
Ben 1.62 boyunda 70.7 kiloda 26 yaşında bir kızım. Aslında liseye kadar hep zayıf ya da normal kiloda bir çocuktum. Liseden itibaren ders çalışma temposu, buluğ çağı depresyonları derken giderek kilo aldım. Lise 1.sınıfta örneğin aynı boyda 55 kilo iken geçen seneler boyunca biraz biraz derken bi ara 75 kiloya kadar çıktım. Sonra epey bir kilo verdim. Sonrasında kişisel yaşamımdaki inişler çıkışlar derken bir baktım ki yine tek zevkim yemek yemek haline gelmiş. Kilomdan dolayı olduğumdan büyük görünüyorum. Ve ne yazık ki en güzel çağlarım kilolarım yüzünden özgüvensiz, kendini beğenmeyerek geçiyor. Ne kadar şişman olursam olayım kenndimi beğenmeme lüksüm olmamalı aslında ama içten gelen bir düşünce veya hisse karşı koymak da oldukça zor oluyor. Bugün oturup kalkarken ne kadar yorulduğumu, vücudumun kendi ağırlığını taşırken yorulduğunu farkettim. Kendi kendime bunu yapmaya hakkım olmamalı. Daha sağlıklı olmak, kendime iyi bakmak adına artık bu yola çıkmak istiyorum. Bakımsızlık, özensizlik bir alışkanlık halini almış ben de özellikle son bir senedir. Buna dur demenin vakti geldi. Artık sağlıklı beslenerek, pilates ve yürüyüş yaparak bolca su içerek ve pozitif düşünerek hayatımda olumlu değişiklikler yapmak istiyorum. Senelerdir hayal ettiğim birşeyi başarmak istiyorum.ZAYIFLAMAK, SAĞLIKLI YAŞAMAK...! Birlikten kuvvet doğar! Güç verip, güç alabileceğim grup arkadaşlarım olsun istiyorum. Hanginiz beni aranızda görmek istersiniz? Bana destek olmak ve kendimce size destek olmamı?
yeni yuvan burası esencim. 14. takıma hoşgeldin. sağlık, enerji diyince akansular durdu bende, e takımdada yer var 1 kişilik. bugun pazar tenhadır ama yarın görüşürüz bende çocuklarımın yanına kaçayım :KK25:. ben takım kaptanı neslihan bu arada ;)

Back
X