Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir zeytin omlet 10 badem 3 ceviz

Ogle
Bir tabak patlican oturtma
Bir sise maden suyu

Ara
Bir armut

Aksam
Bir kase yogurtlu corba
Bir tabak zeytinyagli fasulye
Ayran

Ara
Dondurma

Spor
1 saat yuruyus

Su
2 litre

pazar pazar kimseler gelmemiş bakıyorumda
bende sabaha karşı ağrılı bir regl oldum sanırım dun akşam havuza girmenın ceremesini çektim. şimdi geçti sukur ama belim fena ağrıyor. eşimle metroyagittik o kadar soğuktu kı içerisi dondum, sıcaktan girince. somon aldık ilkkez pişiricem ve yicem bakalım sevecekmiyim. e neyse hadi hoşçakalın bakalım gene gelirim

Ya aynen ben de gelemedim bugün hiç dün regl oldum ben de ilk 2-3 gün çok sancılı oluyo tüm gün yataktan çıkamadım bugün ya çok fenaydım ancak kendime geldim yeni yeni sancım durdu spor da yapamadım doğru düzgün sancım tekrarlamazsa yapmaya çalışıcam bakalım

Hoşbuldum:) O zaman kolay gelsin size çocuklar için :) Yarın görüşmek üzere:KK5:

Merhabalar hoş geldiiiiin aramıza :) yazdıklarını okudum resmen duygularıma tercüman olmuşsun ben de uzun süredir kendime gelmeye çalışıyordum ve sonunda sağlıklı beslenmeye başladım diyebilirim :) umarım hep birlikte hayallerimize kavuşuruz :)

Ben de menümü yazıp kaçayım haftasonları zaten çok aktif olamıyoruz yarın umarım neşeli ve aktif bir haftaya başlarız :)

Sabah
saat 9da 2 dilim tam buğday ekmeği peynir 1 tavada yumurta domates ve salatalık ve 1 bardak şekersiz çay

Ara
saat 1de üzüm ve 1 kase semizotlu yoğurt

Öğlen
saat 2de 1 kase erişte çorbası ve 4 kaşık patlıcan yemeği yanında yoğurt

Akşam

saat 7de 1 kase erişte çorbası 4 kaşık semizotu yemeği yanında yoğurt ve 4 parça kadar tavuk

saat 9da 1 şekersiz yeşil çay

su da 1.5 litre kadar içebildim günüm biraz uyuyarak geçtiği için spor da pek yapamadım malum regl sancısından yataktan pek çıkamadım söylediğim gibi bakalım yarın inşallah doğru düzgün spor yapıcam :)) şimdiden herkese iyi geceler yarın görüşürüüz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim bende :KK53:

Bugün nedense kendimi biraz tuhaf hissettim sanırım kan şekerim düştü o_O Öğlende eşimde Tvye dalınca nasıl halsiz kaldıysam uyuya kalmışım :KK53: Sanırım birazda iki haftanın yorgunluğu çıktı :KK53:
Akşam üzere ailecek kendimizi dışarı attık hem çıkmışken cuma sabahı doktorun yazdığı gözlükleri sipariş edelim dedik :KK66: Küçük kuşum daha evvel kırmızı gözlüğünü kayıp etmişti ve şansımıza aynısından vardı :KK48:
Çok sevindi kuşum hatta orada beni öpüp durdu Anneciğim çok teşekkür ederim diye :KK48:
Sanırım iki üç güne yapılmış olur gözlüklerimiz :KK48: tabi benimde düzenli takmam gerekiyor bundan sonra ( normalde sadece kitap okurken takıyordum hatta o zamanda takınca eşime her yeri HD kalitesinde görüyorum diye dalga geçiyordum ama bundan sonra mecbur takacağım :KK53: )

Alışverişimizide yaptıktan sonra eve gelip yemek faslı ardından çay faslı derken ancak fırsatım oldu gelmek için :KK66:

Yarında Allahın izniyle sabah erkenden kalkıp güne çok daha enerjik başlamak istiyorum :KK68: Spor olarak da artık Yoga yapmayı deneyeceğim belki onun daha çok faydası olur malum kendimi zorlayınca artı görüyorum nedense o_O birde biraz daha protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim :KK66: tabi yine iki öğün :21:

Gecmis olsun oynakbasim nasil aciyordur simdi o yanik

ahahah banum ya nasıl becerdin cidden:KK70: allah iyiliğini versin :KK70: e turkan sultan oldun durduk yere hadi bakalım :KK48:

Çok sağ olun kızlar şükür şu anda çok daha iyi ;)
Kendi kendine su toplayan yer patlayınca ağrı sızı kalmadı şükür ;) dün akşam hatta daha tazeyken yarası dışarı çıkarken çok dikkatli bir şekilde ruj sürdüm hem görünmesin hemde belki biraz nemlenir diye cidden iyi geldi sanırım :) Ufak kuzuda artık yan yan da olsa onu öpebildiğimden biraz sakinledi :KK70: sırnaşık cimcimeyi nası öpmeye alıştırdıysam devamlı o beni öpüp durdu sen öpemezsen ben öperim diye :KK70:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim bende :KK53:

Bugün nedense kendimi biraz tuhaf hissettim sanırım kan şekerim düştü o_O Öğlende eşimde Tvye dalınca nasıl halsiz kaldıysam uyuya kalmışım :KK53: Sanırım birazda iki haftanın yorgunluğu çıktı :KK53:
Akşam üzere ailecek kendimizi dışarı attık hem çıkmışken cuma sabahı doktorun yazdığı gözlükleri sipariş edelim dedik :KK66: Küçük kuşum daha evvel kırmızı gözlüğünü kayıp etmişti ve şansımıza aynısından vardı :KK48:
Çok sevindi kuşum hatta orada beni öpüp durdu Anneciğim çok teşekkür ederim diye :KK48:
Sanırım iki üç güne yapılmış olur gözlüklerimiz :KK48: tabi benimde düzenli takmam gerekiyor bundan sonra ( normalde sadece kitap okurken takıyordum hatta o zamanda takınca eşime her yeri HD kalitesinde görüyorum diye dalga geçiyordum ama bundan sonra mecbur takacağım :KK53: )

Alışverişimizide yaptıktan sonra eve gelip yemek faslı ardından çay faslı derken ancak fırsatım oldu gelmek için :KK66:

Yarında Allahın izniyle sabah erkenden kalkıp güne çok daha enerjik başlamak istiyorum :KK68: Spor olarak da artık Yoga yapmayı deneyeceğim belki onun daha çok faydası olur malum kendimi zorlayınca artı görüyorum nedense o_O birde biraz daha protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim :KK66: tabi yine iki öğün :21:

Çok sağ olun kızlar şükür şu anda çok daha iyi :KK66:
Kendi kendine su toplayan yer patlayınca ağrı sızı kalmadı şükür :KK66: dün akşam hatta daha tazeyken yarası dışarı çıkarken çok dikkatli bir şekilde ruj sürdüm hem görünmesin hemde belki biraz nemlenir diye cidden iyi geldi sanırım :) Ufak kuzuda artık yan yan da olsa onu öpebildiğimden biraz sakinledi :KK70: sırnaşık cimcimeyi nası öpmeye alıştırdıysam devamlı o beni öpüp durdu sen öpemezsen ben öperim diye :KK70:

Ya ben de yazicaktim unuttum valla cok gecmis olsun :) kuzusunuz da ne tatli ya masallah :))

Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar... sanırım bir ay yani okul açılana kadar hem yoğun olacağım hem de diyete çok sadık kalamayacağım o yüzden burayı meşgul etmeyim diye düşündüm. Hepinize çok tesekkur ederim gerçekten güzel bir çalışma herkes birbirine destek oluyor.. sizi tanıdığıma sevindim kendinize iyi bakin bol eksili günler diliyorum :)

Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar... sanırım bir ay yani okul açılana kadar hem yoğun olacağım hem de diyete çok sadık kalamayacağım o yüzden burayı meşgul etmeyim diye düşündüm. Hepinize çok tesekkur ederim gerçekten güzel bir çalışma herkes birbirine destek oluyor.. sizi tanıdığıma sevindim kendinize iyi bakin bol eksili günler diliyorum :)

Yaaa nasil yani ayriliyo musun aramizdaaan :KK43:

Gunaydin kizlar
Herkese iyi haftalar bugun anneme gidiyorum bi gece kalip yarin aksama donerim insallah
Kaptanim pek ugrayamazsam kusuruma bakma annemlerin orda internet pek duzgun cekmiyor ama her firsat buldugumda ugramaya calisicam gutmedende ugrarim yine

Selamün Aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum :KK68:

Bu sabah şükür erkenden ve dinç bir şekilde uyandım :21: Allahın izniyle kaçamaksız güzel bir haftaya başladım ve aynı şekilde de devam edeceğim :KK66:
Kendime gelmek için şekersiz kahvemi yaptım ve daha sonrada güzelce kahvaltımıda edeceğim :KK66:

Evin işlerini de bitirdikten sonra öğlende küçük kuşumu Çocuk parkına götüreceğim hem banada yürüyüş olmuş olur :21:

Ya ben de yazicaktim unuttum valla cok gecmis olsun :) kuzusunuz da ne tatli ya masallah :))

Allah razı olsun canım şükür baya iyileşti inşallah iz falanda kalmaz ( o konuda hafif takıntılıyım da :KK48: )
Küçük kuşum cidden çok alemdir :KK48: birşeye ikna etmek istediğinde dudağını büzüp etkilendinmi diye sorar :KK70: etkilendim diyene kadarda devam eder sonrada heh tamam o zaman istediğimi yapıcaksın dimi der :KK70:

Selamün Aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum :KK68:

Bu sabah şükür erkenden ve dinç bir şekilde uyandım :21: Allahın izniyle kaçamaksız güzel bir haftaya başladım ve aynı şekilde de devam edeceğim :KK66:
Kendime gelmek için şekersiz kahvemi yaptım ve daha sonrada güzelce kahvaltımıda edeceğim :KK66:

Evin işlerini de bitirdikten sonra öğlende küçük kuşumu Çocuk parkına götüreceğim hem banada yürüyüş olmuş olur :21:

Allah razı olsun canım şükür baya iyileşti inşallah iz falanda kalmaz ( o konuda hafif takıntılıyım da :KK48: )
Küçük kuşum cidden çok alemdir :KK48: birşeye ikna etmek istediğinde dudağını büzüp etkilendinmi diye sorar :KK70: etkilendim diyene kadarda devam eder sonrada heh tamam o zaman istediğimi yapıcaksın dimi der :KK70:
Senin bu kucuk kuzuyu iyice mincirmak lazim ya her anlatisinda daha bi depresiyorum

Bilemedim ne olsun ki

Valla ben de varım kaptanımm :)
ok ozaman. iddaqyı kaybeden, 1 ay listeyi paylaşım alanına taşıyacak. 3 kişiysek iddada, sonuncu olan yapacak bu işi anlaştıkmı ;)

Selam.kizlar
Kendime nasil bir kotuluk yapiyormusum sagliksiz karbonhidrat yiyerek iki gundur agzima surmuyorum kendimi hafiflemis hissediyorum midemdeki o sislik rahatsizlik hissi yok insallah boyle devam edebilirim
ya yelizim, işlenmiş karbonhidrat böle bişi. bak bundan sonra uzak dur, sonra bir dene bir gun ye ekmeği, aradaki farkı göreceksin seni rahatsız edecek birdaha yiyemiyeceksin

Hoşbuldum:) O zaman kolay gelsin size çocuklar için :) Yarın görüşmek üzere:KK5:
esencim canım hoğgeldin. dun alel acele davet edip kaçtım. enerjine bayıldım bizede nasıp olsun dedim. senden harika bir takım arkadaşı oalcak eminim ben

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin

Merhabalar hoş geldiiiiin aramıza :) yazdıklarını okudum resmen duygularıma tercüman olmuşsun ben de uzun süredir kendime gelmeye çalışıyordum ve sonunda sağlıklı beslenmeye başladım diyebilirim :) umarım hep birlikte hayallerimize kavuşuruz :)
vallahi öyle özellikle sağlık demesi beni aldı götürdü. bizim sloğanımızda neydi biz diyet yapmıyoruz "sağlıklı yaşıyoruz hastalıklardan ve kilodan kurtuluyoruz"
sloganımıza tercumanda olmuş esencim ;)

en azından listeye girmeden karar vermen en doğrusu olmuş karar verince gelirsin gene madem öle işlerin kolay gelsin bitanem. tanıdığımıza sevindik :KK3::KK15:

Günaydıın :)
Birkaç gündür yoktum istanbula dönme telaşı 1 günde zaten yolda geçti ama bugüne bomba gibi başlıyorum tatile bu pazar çıkıcam Allahın izniyle sideye gidicez o yüzden bu bir haftada 1-2 kilo versem süper olur neyse herkese yeniden merhaba :KK54:
sende gel berime bakalım :KK48: alanyaya 30dk orası. side çok güzeldir, bol gez eğlen ama bizi ihmal etme oldumu 35 mesajı tamamlamanı istiyorum

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irem093[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale123[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirse34[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] denizmrv[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].h[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]sum93hk[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD].............[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

I irem093

iremcim listeyi dolduralım bu gun
birde emirse ve sum93 ü çıkaralım listeden. kitap cm izinde onuda çıkaralım.
esenitir arkadaşımız yeni katıldı dun onuda listeye ekleyelim oldumu

dunki menumude yazayım
sabah kalkınca 2 bardak su
kahvaltıda peynirli yumurta, biberli domates sos,zeytin,fıstık badem, 1 dilim reçelli kızarmış ekmek
öğle 4 kare bitter kahve
akşam, fırında somon balık ve salata
4 petibör busküvi çay

spor: 1 saat komşumla çay kenarında yurume ;)

Kuşumu yıkıyayım da hazırlanıp kendimizi sokağa atalım :KK66:
Park dönüşüde hemen akşam yemeğimizi yeriz ( saat 17:30 gibi en geç ) sonrada eşimin halasına gidiceğiz mutfak dolabı sökmek için :KK53:

ARtık gece dönünce yazarım tekrar inşallah :KK68:

Kendinize iyi bakın
Kaçamak yapmayın :KK20:
Veeee bol bol su için ( mümkünse limonlu :KK68: )

Back
X