Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim bende
Bugün nedense kendimi biraz tuhaf hissettim sanırım kan şekerim düştü

Öğlende eşimde Tvye dalınca nasıl halsiz kaldıysam uyuya kalmışım

Sanırım birazda iki haftanın yorgunluğu çıktı

Akşam üzere ailecek kendimizi dışarı attık hem çıkmışken cuma sabahı doktorun yazdığı gözlükleri sipariş edelim dedik

Küçük kuşum daha evvel kırmızı gözlüğünü kayıp etmişti ve şansımıza aynısından vardı

Çok sevindi kuşum hatta orada beni öpüp durdu Anneciğim çok teşekkür ederim diye

Sanırım iki üç güne yapılmış olur gözlüklerimiz

tabi benimde düzenli takmam gerekiyor bundan sonra ( normalde sadece kitap okurken takıyordum hatta o zamanda takınca eşime her yeri HD kalitesinde görüyorum diye dalga geçiyordum ama bundan sonra mecbur takacağım

)
Alışverişimizide yaptıktan sonra eve gelip yemek faslı ardından çay faslı derken ancak fırsatım oldu gelmek için
Yarında Allahın izniyle sabah erkenden kalkıp güne çok daha enerjik başlamak istiyorum

Spor olarak da artık Yoga yapmayı deneyeceğim belki onun daha çok faydası olur malum kendimi zorlayınca artı görüyorum nedense

birde biraz daha protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim

tabi yine iki öğün
Çok sağ olun kızlar şükür şu anda çok daha iyi

Kendi kendine su toplayan yer patlayınca ağrı sızı kalmadı şükür

dün akşam hatta daha tazeyken yarası dışarı çıkarken çok dikkatli bir şekilde ruj sürdüm hem görünmesin hemde belki biraz nemlenir diye cidden iyi geldi sanırım :) Ufak kuzuda artık yan yan da olsa onu öpebildiğimden biraz sakinledi

sırnaşık cimcimeyi nası öpmeye alıştırdıysam devamlı o beni öpüp durdu sen öpemezsen ben öperim diye