Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Sabah beri uğramaya fırsatım olmadı malum doğum günümüz vardı :KK68:
Eşim dün gelirken domatesde getirmiş ( orada hem daha uygundu geçen sefer hemde cidden köylülerden direk alıyorsun :KK66: ) 10 kg kadar getirmiş kışlık hazırlıyayım diye ( daha evvel 16 kgdan yapmıştım ama ben yokken yada canları istediğinde hazırını kullanmak kolaylarına gelmiş tekrar yapacaklarına :KK48: 5 kavanozu halletmişlerdi daha kış girmeden oda takviye olur diye kapmış gelmiş ) tabi yolda ısınmaya başlamış bende hemen sabah sabah hazır 07:00de uyanında onlara giriştim herkes uyurken :KK66:

Kahvaltıdan sonrada temizliğe giriştik ve tabi hazır eşimide yakalamışken salonun tülünü ve camınıda aradan çıkardım ( tülü selvi boylu ben asamıyorumda :KK70: ) tam işler bitti duşumu alıp kuzuyu hazırladım, oturalı daha 10 dakika olmuştu eşim KVyle geldi :KK53: üzerinede Annemle kızkardeşim ve eşimin halası :KK66:
BOl sohbet ettik tabi çocuklarda fırsattan istifağde evi alt üst ettiler :KK57:
Neyseki gitmeden kızkardeşim biraz yardımcı olduda kızın odasını toparladık iyice :KK66:
Misafirlerim 23:00de gittiler hatta eşim en son Annesini de bırakana kadar bende bulaşık faslını hallettim :21: evim şu an bile bal dök yala :KK48: yarına bir tek 5 parça ütüm ve bir posta çamaşırım var halledilecek :21:

Baya yoruldum, kızım pastasındanda yedim tabiki ama kesinlikle dengeledim o yüzden vicdanen rahatım :KK66:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ;

Sabah ( 10:00 gibi )
1 dilim sucuk ( göz hakkı :KK48: )
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
domates, salatalık
2 fincan çay

ara; 14:00
Şekersiz nescafe

Akşam; 16:30 ( pasta yiyeceğimi göz önünde bulundurup hem az hemde erken yemek istedim )
2 yumurtalı omlet
1 tabak marul salatası
1 kase cacık

gece;
3 şekersiz çay
1 incecik dilim meyveli pasta :21: cidden herkesten daha inceydi benimkisi :KK48:

Bol limonlu su içtim hemen arkasından :KK48:
Bu arada sabah beri 2.5 litre su içtim ve inşallah yarın sabah yine güzel bir rakam görürüm :21:

Fazla geç olmadan da kendimi yatağa atayım malum erken kalkan yol alır :21:

:KK37::KK73:***14.TAKIM EYLÜL AYI HEDEF LİSTESİ ***:KK73::KK37:

nhtylz. ( 87------------>85
Rengarenknesli ( 76,4----------->74
kitap_asigi( 64,4--------->
Fairy Tale 123 ( 78-------->
denizmrv 82,8 --------->79

bengiisuu ( 76.4--------->74
Nillhan( 99,6--------->97,5
nice15 ( 65.2 --------->63
Zekikadin ( 101,50--------->
cocolate ( 63,2 --------->
oynakbaşı banu ( 103.7--------->101
YENİBİRBEN --------->85,2

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :21:
İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksili bir hafta olur :KK68:

Dün gerçekten çok güzel geçti :KK66: Bu arada uzun zamandan sonra beni gören kuzen Yengeeeee çok zayıflamışsın dedi :21::21::21: hatta eşimin halasıda kız 1 ay öncesiyle fark var baya dedi ( ki Akçaya gittiğimde 2 - 3 kg fazlaydım şimdiki halimle :KK48: )
Nasıl mutlu oldum anlatamam :KK66:
Tabi benim büyük kızı gördüklerinde anam senin daha çok fark var gibi diyip verdiler çoşkuyu kızıma :KK48:

Artık o gazla bu hafta çok daha dikkatli oluruz Ana kız :21::21::21::21:

Kahvaltımıda ettim şükür en sağlıklısından :KK66: artık akşam yemeğine kadar bol limonlu su ve en fazla 2 nescafe içerim ( birini 1 saat sonra içerim zaten :KK48: Annemlede bir araya gelirsek belki parka bir kahve daha içeriz :KK48: )
Öğleden sonrada belki parka çıkarız kuşumla ( daha gözünü açar açmaz Anneciğim bugün bir yere gidermiyiz mesela park gibi dedi :KK48: )

Günaydın canlarimmm :KK68: herkese güzel bir hafta diliyorum:KK15: bol sulu bol sporlu bol sevgili bol mutluluklu bol huzurlu bol gelen kıyafetli :KK19:
(Az yemeli az kaçamakli) :KK5:
Bir hafta olsun herkeseeeee :KK76:

Günaydın canlarim . Dış ağrısı bol bi haftasonu geçirdim. 20 lik disimin zonklamasiyla uyandım. Cumartesi günü doktora gittik acile iğne vurdular hiç tadım yoktu . Zaten bişey yiyemedim ağrıdan . Aman dedim sağlıkla zayıflaYalım

günaydın-mesajları-resimli.webp

RengarenkNesli RengarenkNesli bu nedir anlayamadım temmuz ? sonuçlarımı paylaşıcaz nasıl yapıcaz
kuzum pardon temmuz yazmışım eylul yazıcağıma. görev paylaşımı yaptım. her hafta 2 kişi listenin paylaşım alanına taşınmasından sorumlu, bir aksilik durumunda zaten ben mudahale ediyorum yapıyorum. sizinde paylaşım alanındaki işleri bilip öğrenmeniz için bir görev sadece hemen düzelticem şimdi :KK73:
Günaydın canlarim . Dış ağrısı bol bi haftasonu geçirdim. 20 lik disimin zonklamasiyla uyandım. Cumartesi günü doktora gittik acile iğne vurdular hiç tadım yoktu . Zaten bişey yiyemedim ağrıdan . Aman dedim sağlıkla zayıflaYalım
geçmiş olsun neslimm. 20 likten bende çok çektim, hele biri çene kemiğine saplanmıştı 1 saatlik operasyonla çektirmiştim, ağzım gözüm yarılmıştı. çektircekmisin peki sende

ay canim cokgecmid.olsn bilirim o agriyi cok fenadir.cektirmeden kurtulamazsin ben cok sukur 4 unude cektirdim

gunaydin
oynakbasi gibi bende super bi kahvalti yaptim aksama kadar bisey yemesem yeridir oglen anca ayran falan icerim heralde
oynakbasim kizini. dogum gunu kutlu olsun saglikli bi omru olsun insallah

Sağ olasın canım ;) Rabbim evlatlarımızın hepsine sağlıklı ve hayırlı ömürler nasip etsin inşallah....Aminnn
Şükür dünüde atlattım hatta pastayı bile kıtı kıtına yettirdik :KK48: kızıma iyiki bitti kiz dedim oda eve yaa yoksa aklım onda kalırdı dedi :KK70:

Bende yine sabah güzel yediğimden şu an hiç açıkmıyacak gibi hissediyorum :KK48: öğlen zaten yemiyorum ancak akşam oda erken saatte ;)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Sabah beri uğramaya fırsatım olmadı malum doğum günümüz vardı :KK68:
Eşim dün gelirken domatesde getirmiş ( orada hem daha uygundu geçen sefer hemde cidden köylülerden direk alıyorsun :KK66: ) 10 kg kadar getirmiş kışlık hazırlıyayım diye ( daha evvel 16 kgdan yapmıştım ama ben yokken yada canları istediğinde hazırını kullanmak kolaylarına gelmiş tekrar yapacaklarına :KK48: 5 kavanozu halletmişlerdi daha kış girmeden oda takviye olur diye kapmış gelmiş ) tabi yolda ısınmaya başlamış bende hemen sabah sabah hazır 07:00de uyanında onlara giriştim herkes uyurken :KK66:

Kahvaltıdan sonrada temizliğe giriştik ve tabi hazır eşimide yakalamışken salonun tülünü ve camınıda aradan çıkardım ( tülü selvi boylu ben asamıyorumda :KK70: ) tam işler bitti duşumu alıp kuzuyu hazırladım, oturalı daha 10 dakika olmuştu eşim KVyle geldi :KK53: üzerinede Annemle kızkardeşim ve eşimin halası :KK66:
BOl sohbet ettik tabi çocuklarda fırsattan istifağde evi alt üst ettiler :KK57:
Neyseki gitmeden kızkardeşim biraz yardımcı olduda kızın odasını toparladık iyice :KK66:
Misafirlerim 23:00de gittiler hatta eşim en son Annesini de bırakana kadar bende bulaşık faslını hallettim :21: evim şu an bile bal dök yala :KK48: yarına bir tek 5 parça ütüm ve bir posta çamaşırım var halledilecek :21:

Baya yoruldum, kızım pastasındanda yedim tabiki ama kesinlikle dengeledim o yüzden vicdanen rahatım :KK66:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ;

Sabah ( 10:00 gibi )
1 dilim sucuk ( göz hakkı :KK48: )
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
domates, salatalık
2 fincan çay

ara; 14:00
Şekersiz nescafe

Akşam; 16:30 ( pasta yiyeceğimi göz önünde bulundurup hem az hemde erken yemek istedim )
2 yumurtalı omlet
1 tabak marul salatası
1 kase cacık

gece;
3 şekersiz çay
1 incecik dilim meyveli pasta :21: cidden herkesten daha inceydi benimkisi :KK48:

Bol limonlu su içtim hemen arkasından :KK48:
Bu arada sabah beri 2.5 litre su içtim ve inşallah yarın sabah yine güzel bir rakam görürüm :21:

Fazla geç olmadan da kendimi yatağa atayım malum erken kalkan yol alır :21:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :21:
İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksili bir hafta olur :KK68:

Dün gerçekten çok güzel geçti :KK66: Bu arada uzun zamandan sonra beni gören kuzen Yengeeeee çok zayıflamışsın dedi :21::21::21: hatta eşimin halasıda kız 1 ay öncesiyle fark var baya dedi ( ki Akçaya gittiğimde 2 - 3 kg fazlaydım şimdiki halimle :KK48: )
Nasıl mutlu oldum anlatamam :KK66:
Tabi benim büyük kızı gördüklerinde anam senin daha çok fark var gibi diyip verdiler çoşkuyu kızıma :KK48:

Artık o gazla bu hafta çok daha dikkatli oluruz Ana kız :21::21::21::21:

Kahvaltımıda ettim şükür en sağlıklısından :KK66: artık akşam yemeğine kadar bol limonlu su ve en fazla 2 nescafe içerim ( birini 1 saat sonra içerim zaten :KK48: Annemlede bir araya gelirsek belki parka bir kahve daha içeriz :KK48: )
Öğleden sonrada belki parka çıkarız kuşumla ( daha gözünü açar açmaz Anneciğim bugün bir yere gidermiyiz mesela park gibi dedi :KK48: )
CANIM. AS. kızının doğum gununu tekrar kutlarım nice yaşları olsun. neyse az hasarla yırtmış gunude
yaw benimde perde filan yıkamam lazım pofffff
Günaydın canlarimmm :KK68: herkese güzel bir hafta diliyorum:KK15: bol sulu bol sporlu bol sevgili bol mutluluklu bol huzurlu bol gelen kıyafetli :KK19:
(Az yemeli az kaçamakli)
Bir hafta olsun herkeseeeee :KK76:
tüm dileklerine katılıyorum bitanem, ne güzel olmuş
:KK5:
kaptanim rica etsem karatay kitabinin linkini tekrar verebilirmisin bide varsa tas devri kitabi linki

hemen veriyom cnm

http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul bunuda facede takip etmeni öneririm ;)

CANIM. AS. kızının doğum gununu tekrar kutlarım nice yaşları olsun. neyse az hasarla yırtmış gunude

Sağ olasın canım ;) bu arada hasarsız atlattım hatta eksi bile gördüm :21::21::21::21:Bayrama 2li rakamları görebilirmiyim bilmiyorum ama böyle devam ederse kesin görürüm :KK68:

Bugunki menüm :)
10.00 Musli süt ceviz tarçın
12.00 bitki cayi
15.00 mantarli tavuk sote yaninda taze biber
17.00 bitki cayi
19.00 yoğurt İçine şeftali doğradım badem ekledim ceviz ekledim
2 lt su
sporda sadece bel ve basen hareketi
:KK3:
:nazar::nazar: harika
bende menumu yazayi

sabah 9 da:patatesli omlet peynir zeytin domates salatalik

ogle 12.30 da:bir kase cacik yarim.armut

aksam 17.30 da:bir kase corba zeytinyagli borulce salata ayran

spor :1 saat yuruyus

su:2 litre
:nazar::nazar:maşallah yelizim harikasın sende

Canim bugün yapabilirsem yapacağım kızımı yeni uyuttum bakalım inşallah bencede birakmayalim yorumları gördün mü yapanlar ilk 5 günde değişimi görmüşler inşallah bizde görürüz
hadi azmini daim olsun. bu hafta telaşımıda atlatayım haftaya size katılıcam du bakalım gaza geldim :)))

Canim 2.5 ay emdi malesef sonra sütun azaldı ve kızım da emmek istemedi
Oğlum 11 ay emmisti benim çocuklar istemiyor zaten sütümde azdı kızıma mama veriyordum
Ayrıca keşke sende baslasaydin birlikte daha gaza gelirdik neyse kısa inşallah başka sporlara canım
çocuklar öyle ya süt azaldımı bırakıyorlar. haftaya katılıyom siz başlayın bakalım :KK49:

Bugün menum

Sabah 10.00 sebzeli omlet salatalık çay

Ara 14.00 dondurma

Aksam 17.00 kısır turşu salatalık çay

spor 4 mil Leslie 45 dakika
36 dakika fitness blender

su 3 litre
:nazar::nazar:maşallah meleklerime beee
:KK46:
Kızlar eşim iş seyahatine gitti bugün 12 gün kalacak o gelene kadar kilo vermem ve incelmem lazım geldiğinde farkı görmeli artık hergün
Leslie 4 mil 45 dakika
Fitness 36 dakika
Jillian 30 dakika yapacağım
Bakalim 12 günde neler değişecek
Ne kadar incelecegim
Beden degisoyormus belki 38 bedene duserim inşallah
eşe süpriz yapalım tabi ya azmin daim olsun sporların :nazar::nazar:
bizim burda havalar sıcak hala fitnes salonumuz var ama klima olmadığından hamam gibi giremiyorum, sanırım 2 haftaya artık hava eser inerim bende hergün eskisi gibi karma sporumu yaparım :KK58:

:KK37::KK73:***14.TAKIM EYLÜL AYI HEDEF LİSTESİ ***:KK73::KK37:

nhtylz. ( 87------------>85
Rengarenknesli ( 76,4----------->74
kitap_asigi( 64,4--------->60
Fairy Tale 123 Fairy Tale 123 ( 78-------->
denizmrv 82,8 --------->79

bengiisuu ( 76.4--------->74
Nillhan( 99,6--------->97,5
nice15 ( 65.2 --------->63
Zekikadin ( 101,50--------->98,4
cocolate ( 63,2 --------->59
oynakbaşı banu ( 103.7--------->101
Yenibirben_84 Yenibirben_84 ( 85,2 --------->

tüm dileklerine katılıyorum bitanem, ne güzel olmuş
:KK5:

hemen veriyom cnm

http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul bunuda facede takip etmeni öneririm :KK66:
tesekkur ederim ben face kullanmiyorum.ama verdiginiz linklerdeki yazilari mutlaka okuyorum

Back
X