- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #117.841
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr 

Herkese hayırlı geceler
Sabah beri uğramaya fırsatım olmadı malum doğum günümüz vardı
Eşim dün gelirken domatesde getirmiş ( orada hem daha uygundu geçen sefer hemde cidden köylülerden direk alıyorsun
) 10 kg kadar getirmiş kışlık hazırlıyayım diye ( daha evvel 16 kgdan yapmıştım ama ben yokken yada canları istediğinde hazırını kullanmak kolaylarına gelmiş tekrar yapacaklarına
5 kavanozu halletmişlerdi daha kış girmeden oda takviye olur diye kapmış gelmiş ) tabi yolda ısınmaya başlamış bende hemen sabah sabah hazır 07:00de uyanında onlara giriştim herkes uyurken 
Kahvaltıdan sonrada temizliğe giriştik ve tabi hazır eşimide yakalamışken salonun tülünü ve camınıda aradan çıkardım ( tülü selvi boylu ben asamıyorumda
) tam işler bitti duşumu alıp kuzuyu hazırladım, oturalı daha 10 dakika olmuştu eşim KVyle geldi
üzerinede Annemle kızkardeşim ve eşimin halası 
BOl sohbet ettik tabi çocuklarda fırsattan istifağde evi alt üst ettiler
Neyseki gitmeden kızkardeşim biraz yardımcı olduda kızın odasını toparladık iyice
Misafirlerim 23:00de gittiler hatta eşim en son Annesini de bırakana kadar bende bulaşık faslını hallettim
evim şu an bile bal dök yala
yarına bir tek 5 parça ütüm ve bir posta çamaşırım var halledilecek 
Baya yoruldum, kızım pastasındanda yedim tabiki ama kesinlikle dengeledim o yüzden vicdanen rahatım
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ;
Sabah ( 10:00 gibi )
1 dilim sucuk ( göz hakkı
)
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
domates, salatalık
2 fincan çay
ara; 14:00
Şekersiz nescafe
Akşam; 16:30 ( pasta yiyeceğimi göz önünde bulundurup hem az hemde erken yemek istedim )
2 yumurtalı omlet
1 tabak marul salatası
1 kase cacık
gece;
3 şekersiz çay
1 incecik dilim meyveli pasta
cidden herkesten daha inceydi benimkisi 
Bol limonlu su içtim hemen arkasından
Bu arada sabah beri 2.5 litre su içtim ve inşallah yarın sabah yine güzel bir rakam görürüm
Fazla geç olmadan da kendimi yatağa atayım malum erken kalkan yol alır

Herkese hayırlı geceler

Sabah beri uğramaya fırsatım olmadı malum doğum günümüz vardı

Eşim dün gelirken domatesde getirmiş ( orada hem daha uygundu geçen sefer hemde cidden köylülerden direk alıyorsun

Kahvaltıdan sonrada temizliğe giriştik ve tabi hazır eşimide yakalamışken salonun tülünü ve camınıda aradan çıkardım ( tülü selvi boylu ben asamıyorumda

BOl sohbet ettik tabi çocuklarda fırsattan istifağde evi alt üst ettiler

Neyseki gitmeden kızkardeşim biraz yardımcı olduda kızın odasını toparladık iyice

Misafirlerim 23:00de gittiler hatta eşim en son Annesini de bırakana kadar bende bulaşık faslını hallettim

Baya yoruldum, kızım pastasındanda yedim tabiki ama kesinlikle dengeledim o yüzden vicdanen rahatım

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ;
Sabah ( 10:00 gibi )
1 dilim sucuk ( göz hakkı

1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
domates, salatalık
2 fincan çay
ara; 14:00
Şekersiz nescafe
Akşam; 16:30 ( pasta yiyeceğimi göz önünde bulundurup hem az hemde erken yemek istedim )
2 yumurtalı omlet
1 tabak marul salatası
1 kase cacık
gece;
3 şekersiz çay
1 incecik dilim meyveli pasta

Bol limonlu su içtim hemen arkasından

Bu arada sabah beri 2.5 litre su içtim ve inşallah yarın sabah yine güzel bir rakam görürüm

Fazla geç olmadan da kendimi yatağa atayım malum erken kalkan yol alır