Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benim kaçak meleklerim nerdesiniz
cansum dönemedin bi türlü Fairy Tale 123 Fairy Tale 123

kızlar bu arada zekikadın arkadaşımızın dedesi vefat etmiş, bana mesaj bırakmış umarım kısa zamanda döner allah rahmet eylesin

zekikadin zekikadin
Allah rahmet eylesin, Rabbim sabırlar versin, Dedeciğinide cennetine kabul etsin...Aminnnn

Günaydın diyeceğim ama öğle oldu iyi günler diyeyim o zaman ben kahvaltı yaptım cayimi içiyorum keyif yapıyorum evi supurdum kahvaltıdan önce biraz sonraki silecegim inşallah sonra spor yapacağım

Günaydın diyeceğim ama öğle oldu iyi günler diyeyim o zaman ben kahvaltı yaptım cayimi içiyorum keyif yapıyorum evi supurdum kahvaltıdan önce biraz sonraki silecegim inşallah sonra spor yapacağım
oh sefan olsun keyfini sür evde vakit geçirmenin. sporda erkenden yapılıyor maşallah

Çok saolun, dostlar saoğolsun.
yeşil kelebeğim hoşgeldin, daha iyisin umarım

oh sefan olsun keyfini sür evde vakit geçirmenin. sporda erkenden yapılıyor maşallah

yeşil kelebeğim hoşgeldin, daha iyisin umarım
Evet daha iyiyim kaptanım, herşey bizim için. Çok teşekkür ederim desteğini üzerimde hissettim. Bu iyi hissettirdi inan.

Evet daha iyiyim kaptanım, herşey bizim için. Çok teşekkür ederim desteğini üzerimde hissettim. Bu iyi hissettirdi inan.
canım benim herzaman yanındayız arkadaşlarınla. hep derim ya hayat paylaşınca güzel ve anlamlı :KK60:iyi günde kötü günde
aile.webp

ay ben yine cis nobetlerimdeyim bidigin basinda uzun zamandir idrar tahlili vermemiz lazim ama bi turlu alamiyoruz uyuttum sindi torbayi bagladim umarim yapar yoksa lazimlik alacagim uzerine buzdolabi gecirip yaptirCagim son care

ay ben yine cis nobetlerimdeyim bidigin basinda uzun zamandir idrar tahlili vermemiz lazim ama bi turlu alamiyoruz uyuttum sindi torbayi bagladim umarim yapar yoksa lazimlik alacagim uzerine buzdolabi gecirip yaptirCagim son care
bak sen bıdığa :KK70:çişi kıymetli annesi. o yapışan torbalarla kolay alınır ama neden alamadın ki yelizim. olmadı lazımlıkla al artıkın :KK70: vay bıdık vay

dünki menumude yazayım unutmadan
sabah maydanoz kuru+1 brd kefir+1 armut
öğle etli patlıcan yemeği+salatalık
akşam , 1 bardak sebze suyu+etli kuru fasulye+2 kaşık sirez bulgurlu pilav
2 lokmalık kızımın uzumlu kekinden
spor 1 saat yurume+10dk karın bacak

bak sen bıdığa :KK70:çişi kıymetli annesi. o yapışan torbalarla kolay alınır ama neden alamadın ki yelizim. olmadı lazımlıkla al artıkın :KK70: vay bıdık vay
yok kaptanim yapistirtmiyo bile ciglik ciglik bagiriyo su anda bile uyuyo ama huzursuz habire elini torbaya atip duruyo

kelebeklerim, bende ufaktan eve kaçmadan hatırlatayım. herkes takım arkadaşının yakasına yapışsın menusunu sıkı takibe alsın, sporunu yaptırsın. cumaya kim ipi kucaklayacak bakalım :KK49::KK49:

EŞLEŞMELER 429. HAFTA

MAVİ TAKIM --> (nhtylz. -->87 KG & denizmrv--> 82,8 KG)
KIRMIZI TAKIM --> (Rengarenknesli -->76,6 KG & Fairy Tale 123 --> 78 KG)
PEMBE TAKIM -->(bengiisuu --> 76,4 KG & nice15 --> 65,2 KG)

YEŞİL TAKIM -->(Nillhan -->99,6 KG & Zekikadin --> 101,5 KG )

KONUK OYUNCU EŞLEŞMESİ

MOR TAKIM --> (Cocolate -->63,2 KG & oynakbaşı banu--> 103.7 KG)

TURUNCU TAKIM--> (yenibirben_84--> 85,2KG & kitap_asigi-->64,4

Ayy kaptanım dün akşam döndüm yarından itibarende tekrar başlıyorum bugünde dikkat edemedim yarın hayırlısıyla dönerim aranıza özledim sizi :KK66:
Yaaaa bizde ozledik. Sen benim takim arkadasimsin batirdinmi kırmızı takimi yoksa
Hadi dinde konusalim sabah tartil istersen artidaysan hemen 2 gunluk detoks programi vericem yapmassan :KK11: cam haberin olsun:KK48:

Yemegimi firina verdim, yattim salonun ortasina melb nin karin bacak videosuna 3 de olates ekledim 25 dk :KK49::KK49:keyfim yerinde aksamda esimle yururz bi aksilik olmazsa :KK50: degmeyin keyfime

Back
X