Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti oynakbaşı geldiiiiii

Bugün cidden çok çok iyi bir performans sergiledim ve rahat 4 km yürümüşümdür

Zaten gideceğim yer 1.5 km öte bir yerdeydi eee git gel yaptı bile 3 km

birde orada oradan oraya koşturdum

Şükür hiç sıkıntı yaşamadan kızımın pasaportu için gereken bütün evrakları toparladım hatta resim işinide aradan çıkarıp teslim aldık

SAdece Almanyadan bir tane evrak kaldı onuda artık kardeşimden isteyeceğiz bu gece

Konsolosluktaki bayan şimdilik faksı yada maili de olur pasaportu almaya geldiğinde orginalini getirirsin dedi ( nasılsa o zamana kadar kardeşimde gelecek )
Alışverişimide yapa yapa evime döndüm hatta ben geldiğimde eşim kapı önünde beni bekliyordu

aradi beni işten erken çıktım neredesin alayım seni diye bende temiz bir fırça attım yürü git kapı önünde bekle beni ben yürürüm dedim

Annem bile valla kendini aştın eskiden olsa hemen eşini arar aman gel beni buradan al derdin diyor

Cidden kilolar gittikçe daha bir zevkle yürüyorum ve inşallah dahada kilolar gidince artık tüy gibi hafif olurum
Akşam yemeğimizide yedikten sonra eşimi arkadaşıyla görüşmeye uğurladım bende kendimi buraya attım

Kuzular kapı önünde biraz oynamak istediler ( zaten komşulardan biri devamlı camda onlara bakıyor kendi kızıda yanlarında diye

) bende kafa dinliyorum o bahaneyle