Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dünkü menüm :
sabah: bir dilim ekmek peynir bi tane haslanmış yumurta salatalık çay
öğle: karışık ızgara salata bi dilim ekmek ayran
ara bi tane elma
akşam: kabak yemeği ve yogurt yedim
arada oğlumun muzunun yarısını yedim. 3 litre su içtim
spor : anne oğul geizye çıktık evde sıkıldığı için birazda ateşi düşünce parka götürdüm 1 saat dolaştık hafif tempolu yürüyüştü:)

günaydınnnn.
mutluyum
motiveyim
evreni ve tüm varlıkları seviyorum
enerjimden sizede veriyorum
kocaman hemde kocaman GÜNAYDINLARRRRR

Sağ olasın canım :KK66:
Yok kızın pasaportunu yenileyelimde hazırda bulunsun dedik ( 6 senelik veriyorlar nasılsa )
Bir sonraki yaza doğru Görümce İskoçyaya davet etti ama bilet parası maşallah baya pahalı :KK53: eşim yinede gidelim diyor ama kısmet tabi :KK66: Heee kızımda birlikte gidelim ama olmadı beni gönderin diyor :KK48:
Daha çok var ama Allah korusun acil bir durum olursada hazırda bulunsun dedi eşim :KK66: bir ara hatta ortalık karışacak gibi olduğunda çocukları alıp Almanyaya gidersiniz diyordu tabi hayatta işim olmaz sonuçta batan gemiyi ilk önce fareler terk eder ve benim fare olupta Vatanımı terk edecek hiçç niyetim yok :21:
AYNEN ÖYLE. böyle durumlarda atamın nutkunu okuyup vatana sahip çıkmak için elden ne geliyorsa bende yapmaya hazırım.
bende busene gönderemedim seneye kızımı yurtdışı ingilizce dil kampına yollamayı planlıyorum şimdiden para biriktirmem lazım nasıl olacak bilmem :)

Bugün benim doğum günüm. .. tartıldım sonuç 82 :KK43: yarından itibaren hem diyete hem de menü yazmaya başlayacağım inşallah yarın akşam üstü dışarı çıkıcam olduğu kadar telafi etmeye çalışırım artık
:KK200::KK200::KK200: nice yaşların olsun cnm sevdiklerinle. geçmişe bakma önumuze bak okey

İnşallah ablacım çok sağol. Okulum da başladı bu arada
ooo okul başladımı doktorum adayım, hadi hayırlı olsun zihin açıklığı versin allah. ayrıldınmı evden ozaman, anneyle aran bozuktu en son belki ayrılık iyi gelir ha ne dersin. bol bol sevdiğin dostlarınla zaman geçir motiveni al kuzum

herkesee gunaydın canlarım . bu aralar uğrayamadım. benim diş ağrımdan sonra oğluşumun diş çıkarma sancıları basladı. ne menü yazabildim nede buraya gelebildim. .kusuruma bakmayın guzellikler
meraktaydım neslim hoşgeldin iyisiniz umarım
kaçamak yapmadın dımi
bak takım arkadaşında dedesini kaybetmiş yük sende :KK55:
dünkü menüm :
ara bi tane elma
spor : anne oğul geizye çıktık evde sıkıldığı için birazda ateşi düşünce parka götürdüm 1 saat dolaştık hafif tempolu yürüyüştü:)
gunu iyi atlatmışsın :nazar:

benimde sol bacak köküm kasılıyordu kaç gündür, bir süre yurumeye ara verip evde lesli, mel b step filan yapıcam sanırım. işimede geldi aslında havalar serinledi fitnes sezonumu açayım artık :KK48: herşeyden ortaya karışık nesliiii sporlarımı özledim

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum :KK66:

Dün nasıl yorulduysam pestil gibi yatmışım :KK48: Gerçi bugünde yine çok yorulacağım :KK48:
Annemle pazara çıkacağız öğleden sonra :21: ve ben yine bol bol yürümüş olacağım :21:

Uyandığımdan beri kuzuyla uğraşıyorum :KK48: Kokoş prensesim pazara gideceğimizi duyduğundan beri dolabından elbiseleri çıkarıp çıkarıp deniyor ( şu an bir keresinde düğünde giydiği şifon bir elbiseyle dolanıyor ortada :KK70: ) Neymiş pazara giderken çok güzel olması gerekiyormuş :KK48:
Dünde mini bir etek giymişti hatta ablası az aşağı çek onu popişin görünecek diye müdahale edince nasıl kızıyor benim kıyafetime karışamazsın ben uzun sevmiyorum yukarı çekeceğim işte diye :KK70: :KK70::KK70::KK70:
Ablası abin yok ama ben varım benden çekeceğin var dediğinde asıl senin benden çekeceğin var diye birde cevap verdi cadı :KK70::KK70::KK70::KK70: gece eşime anlattım nasıl gülüyor hallerini duyunca :KK48:
Normal tayt thirt giymeyi sevmiyor hatun :KK48: ona bakanlar olunca çok hoşuna gidiyormuş :KK70:

herkesee gunaydın canlarım . bu aralar uğrayamadım. benim diş ağrımdan sonra oğluşumun diş çıkarma sancıları basladı. ne menü yazabildim nede buraya gelebildim. .kusuruma bakmayın guzellikler

Geçmiş olsun kuzucuğa inşallah ağrısız bir şekilde çıkar dişleri ;)

AYNEN ÖYLE. böyle durumlarda atamın nutkunu okuyup vatana sahip çıkmak için elden ne geliyorsa bende yapmaya hazırım.
bende busene gönderemedim seneye kızımı yurtdışı ingilizce dil kampına yollamayı planlıyorum şimdiden para biriktirmem lazım nasıl olacak bilmem :)
:nazar:

İnşallah herşey gönlünce olur küçük prensesin ;) emin ol hem çok faydasını görecek hemde çok güzel bir tecrübe olacak :KK68: Ömür boyu unutamayacağı bir anı :KK66:
Ne yapalım çocuklarımız mutlu olsun varsın biz biraz daha kemerleri sıkmak zorunda kalalım :KK68:
Sen eminim halledersin o işide ;)

kızlar çok motiveyim keyfim yerinde daha ne olsun. hobi bahçemden topladığım sebzelerle sebze suyu içiyorum bu hafta gene işe yaradı :KK55:
20150831_181134.webp

dünkü menüm :
ara bi tane elma
Canim güzel menü maşallah

selam kizlar bugun esim.evde sabahtan bi guzel kahvaltimizi yapip kendimizi bu sicakta sokaklara attik 2.5 saat yurumusuz simdi eve geldik dus alip dinlenicem biraz opuyorum hepinizi sonra gorusuruz

bugunku menum

sabah
omlet peynir zeytin iki isirik borek ceviz yarim incir iki dilim seftali biraz uzum(bu kahvaltiyla hem gozumuz hem karnimizz doydu sabah 9 du)

15. de et doner salata ayran

spor
2 bucuk saat yuruyus

su
2 litre

bu saatten sonra bisey yiyebilecegimi zannetmiyorum

Kaptanım sabah tartıldım 79 çıktım 1 kilo almışım en iyisi sizin detoksu yapayım yada bende araştırır bişeyler yaparım :)
tamam cansum acilen başla. çabuk gelen çabuk gidiyor. cumaya ne gitse kardır, kırmızı takım sabote oldu tüh :KK70: sağlık olsun :KK60:
bugunku menum

sabah
omlet peynir zeytin iki isirik borek ceviz yarim incir iki dilim seftali biraz uzum(bu kahvaltiyla hem gozumuz hem karnimizz doydu sabah 9 du)

15. de et doner salata ayran

spor
2 bucuk saat yuruyus

su
2 litre

bu saatten sonra bisey yiyebilecegimi zannetmiyorum
bu kadarsa menun gayet guzel cnm. acıkırsan akşama, yoğurt ve haşlama yada çiğ sebze filan ye

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ben geldimmmmm :21:

Annemde pazarı altını üstüne getirdik ve tabiki bir sürü şey aldım :KK53: alırken iyidi de eve dönerken 2 km'ye yakın yolu tekrar dolu pazar arabasıyla dönmek cidden beni felaket yordu :KK57:
Sırf patates ve soğan zaten 5 kg :KK48: Birde maşallah bizim yollar hep bayır yukarı bayır aşağı derken resmen şu an bacaklarımı hissetmiyorum ama çok iyi bir ağırlık çalışması oldu gibi :KK70::KK70::KK70::KK70:

Şimdi yorgunluk kahvemi yapıp biraz dinleneyim sonrada artık akşam yemeği faslı olur :KK66:

kızlar çok motiveyim keyfim yerinde daha ne olsun. hobi bahçemden topladığım sebzelerle sebze suyu içiyorum bu hafta gene işe yaradı :KK55:
Eki Görüntüle 1621714

bahçem bu. karalahana olan parsel benim :) :kk77::KK69::KK69: bide ilgilenebilsem neler ekerimde anca bukadar. şimdilik. biber,maydonoz,nane,karalahana,semiz marul.. :KK69:Eki Görüntüle 1621769

Valla harikasın canım keşke benimde ufacıkta olsa müsait bir yerim olsa valla neler yaparım o zaman :KK68::KK68:
Bende bugün pazardan bir sürü sebze aldım ( semizotu, patlıycan, kabak, biber :21: Ayyyy yazında çok seviyorum ben sebzeyi daha doğrusu karışık kızartma gibi yağsız tavada yapıp üzerine domates sosu yapıyorum inanılmaz lezzetli oluyor )

Banum ben dun karisik sebze patates dogradim az yagladim firina verdim fasulye bile koymustum. Sonra sarimsak yogurt uste domates soss nedis olmustu kizartma halt etmisss.

Back
X