Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum
Dün gece iyiki sebzelerimi pişirmişim sabah okadar iyi geldi ki anlatamam

Mis gibi sebzelerimi ve semizlotu salatamıda yedim ohhh
Dün gece tam yatacakken karşı komşum aradı uyanıksan iki dakika kapıya geleceğim diye

Meğer köyden gelmişde 5 litre taze süt getirmiş bana

tabi gece gece uğraşmak zor gelince dolaba attım ve hemen uyanır uyanmaz sütü ateşe koydum az kaynasında yoğurt yaparım diye

ama maalesef süt kesildi nedense

Üzerindeki yağı aldığımdan mıdır yoksa sabah sağıldığıı ve dolaptada olsa geceye kadar beklediği içinmi bilemedim ama 5 litre sütüde dökmek zorunda kalmak canımı sıktı açıkcası

bende hemen internetten bakıp lor yaptım o kesilen sütle

bakalım nasıl bir tadı olacak

ilk kez yaptım ama zevkliymiş

Şimdide üzerine 5 kgluk suyla ağırlık yaptım ki iyice süzülsün

artık gece dolaba koymadan bakarız nasıl olmuş diye
Banum ben dun karisik sebze patates dogradim az yagladim firina verdim fasulye bile koymustum. Sonra sarimsak yogurt uste domates soss nedis olmustu kizartma halt etmisss.
Afiyet olsun canım

bende biber közledim ( hatta zarlarını da soydum sonradan ) yağsız tavadada patlıycanla kabak pişirdim

akşamlık üzerine domates sosuda yapacağım sarımsaklı ama sabah dayanamadım ve biraz kahvaltı niyetine yedim

soğuk soğuk çok iyi geldi

birde geçenlerde aldığım semizotu baktım duruyormuş ( unuttup dün tekrar tazesini almıştım ) oda bitsin diye semizotu salatası ama cidden iyi geldi sabah sabah

Akşam da belki Annemlere geçeceğim olmadı ona giderken yanımda götürürüm sebzeleri birazda ilave yapar hep birlikte yeriz
Kızlar bugün giremedim kızım çok huysuz hiç uyumadi bugün ya yarın doktor kontrolü var bakalım ne diyecek acaba kulağı iyilesmedi mi ki
Altı da pisik olmuş kıpkırmızı yazık antibiyotikten sanırım onada ağlıyor olabilir
Spor da sadece Leslie yapaboldim