Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sonunda aranıza katılabilir. Menüm
Sabah
1 galeta
Biber
Domates
3 zeytin

Öğle
Kırmızı et
2
1 kaşık patates püresi

Akşam
1 kase yayla çorbası
1 tane karnıyarık

canım bu yeşil iksir suları emzirirken sakıncalı değil, tam tersine sütün kalitesi de yoğunluğuda artar
günde 1 bardak içmeni öneririm mevsiminde ne bulursan yap iç bence, yarasın bebişine

menulerde sorun yok maşallah. hala neden ateşi var acep :KK23:

1 haftada alışırsın bitanem

güneşin dik olduğu saatte bebeğini 10dk çıplak güneşlendir bitanem, d vitamini üst solunum yollarına iyi gelecektir. guneş banyosundan sonra suyla duş aldır sabun kullanmadan 24 saat geçirsinki emilsin dvit.
d vit damla kullanıyormusun, bence hastalandıklarında kullanmak lazım.

menu dengeli zeynom hoşgeldin. pasta işi nasıl gidiyor, pastacı güzelii :KK60:

ruveydam düğün telaşındandır bitanem güzel günleri düşün, herşey güzel olacak :KK60:

ha öylemii ben başka şehirde okuyorsun sanmıştım :)
ee günlerin nasıl geçiyor bu sene staj olacakmı

antibiyotik pişirmiştir cnm. zeytin yağı, hindistan cevizi yağı çok iyi geliyor bulabilirsen soğuk sıkım eczaneden el altında al hep bulunsun

menunde sadece akşama bıraktığın meyvelere takılıyorum kuzum, gerisi dengeli güzel. sağlık olsun bebğin düzelsin devam edersin spora

:nazar::nazar: başla bitanem hadi bakalım

:nazar::nazar::KK200::KK200: oh şükür kavuşturana :KK60: bak tecrube ettikçe sağlıklı beslenmeye 1 adım daha atacaksın :KK9: sağlıklı karbonhidrat almayı unutma her öğün :KK66:
Geçen sene de stajdaydım bu sene de var gelecek sene intörn olacağım inşallah

selam cnmmm. bu doktorları inan anlamıyorum hemen dayyorar antibiyotiği, sende acemi anne tabii. aslında sorunu bepantenle filan çözerdin, neyse artık sağlık olsun. bende ilk çocukta çokkkkk acemilik çektim, herşeyi öykümle öğrendim, alimde tecrubeliydim hiç ilaç kullanmadım bak 7 yaşına geldi maşallahı var :nazar: allah size kolaylık versin bebelere şifa :KK60:
Sağol canım benim umarım çabuk iyileşir çok huzursuz yavrum ağla ağla dedi kisilacak

canım bu yeşil iksir suları emzirirken sakıncalı değil, tam tersine sütün kalitesi de yoğunluğuda artar
günde 1 bardak içmeni öneririm mevsiminde ne bulursan yap iç bence, yarasın bebişine

güneşin dik olduğu saatte bebeğini 10dk çıplak güneşlendir bitanem, d vitamini üst solunum yollarına iyi gelecektir. guneş banyosundan sonra suyla duş aldır sabun kullanmadan 24 saat geçirsinki emilsin dvit.

ruveydam düğün telaşındandır bitanem güzel günleri düşün, herşey güzel olacak :KK60:

antibiyotik pişirmiştir cnm. zeytin yağı, hindistan cevizi yağı çok iyi geliyor bulabilirsen soğuk sıkım eczaneden el altında al hep bulunsun

menunde sadece akşama bıraktığın meyvelere takılıyorum kuzum, gerisi dengeli güzel. sağlık olsun bebğin düzelsin devam edersin spora

:nazar::nazar::KK200::KK200: oh şükür kavuşturana :KK60: bak tecrube ettikçe sağlıklı beslenmeye 1 adım daha atacaksın :KK9: sağlıklı karbonhidrat almayı unutma her öğün :KK66:
Evet canım bende geç saate meyveyi yemiyorum aslında misafire vardı ayıp olmasın diye kendime de tabak aldım 2 dilimcik yedim artık arada oluyor :((((

Iyi akşamlar kızlar

Sabah 12.00 sebzeli omlet yarim domates salatalık zeytin peynir

Ara 15.00 2 paket activia içine musli koydum yedim

Akşam 18.00 fırında patlıcan yoğurt

Su 3.5 litre

Spor 45 dakika Leslie 4 mil
30 dakika jillian
40 mekik
Plank

Bugün kontrole goturduk iğneleri bitti fakat ateş devam ediyor bakti bogazi aynı duruyor dedi penisilin vuruluyordu penisiline dirençli çıkmış farklı bir antibiyotik verdi 6 tane ıgne olarak hayırlısı bakalım dua edin iyi olsun kuzum inşallah ..Bu yüzden çok giremiyorum her an ateş le uğraşıyorum güneşe koyayım dediğin gibi yaparım teşekkür ederim ...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin inşallahhh.....Aminnnn

Umarım bugün herkes bol eksiler görür :21:

Dün sabah 6da uyandığımdan Annemlerdeyken bile felaket uykum geldi :KK48: eşim, babam ve ufak damat maç izlerken resmen koltukta gözlerim kapandı :KK53:
Daha ilk yarı bitmeden kendimizi eve attık ve anında yattım uyudum :KK48:
Bu ara yoğunluktan yine felaket yoruluyorum hatta küçük kuşumda bizimle aynı yolları yürüdüğü için dün ben uyuduktan sonra bacağım ağrıyor diye gece 2ye kadar ağlamış ( ben o saatte sesine uyandım bir ara hatta bacağını ovuşturdum, kas gevşetici krem falan sürdüm hatta gel benimle yat dedim ama yok inat etti ben babamla salonda yatacağım diye :KK48: adamcağız da hiç ses etmeden hadi gel gidip salonda yatalım o zaman dedi :KK53: şükür şimdi uyandı ve hiç ağrısı kalmamış :KK66: )
Birazda büyüdüğü için kemik ağrısı yaşıyor ( büyük kızda hiç öyle bir sıkıntımız olmadı ama görümcemin oğlundada aynı sorunu daha evvel duyduğumuz için panik yapmadık tabi )

Hemen aklımdayken bende bildirimimi yapayım ;

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 103.7 kg
Bu hafta; 103 kg
Giden; 0.7 kg
YÜzde; % 0.68
Toplam giden; 21.5 kg :21::21::21::21:

Aslında hafta içi daha aşağısını gördüm az da olsa ama bunada şükür :KK68: Artık alıştım 10 kgda bir bünye benim uzun zaman direniyor sonra tekrar ufak ufakda olsa eksileri görüyorum :21: Bayrama kadar inşallah 2li rakamları görürüm diye umuyorum ve sonrada daha kolay gidecek inşallah kilocuklar :KK52:

Bugun kilo paylasimi yok mu? Valla zar zor girdim kusuruma bakmayin bu hafta hic dogru duzgun giremedim int paketim cok az kaldi ders secimiyle ugrastim falan harcadım mecburen haftaya carsamba falan donucem tatilden o zamana kadar gene boyleyim malesef :( bu arada 82ye düştüm gecen hafta 82.8dim 800 gram kaybetmisim yuzden 0.96 sanirim dogru hesapladiysam kilo listesi goremedigim icin yazayim dedim tekrardan giris yapamazsam benim yerime dolduran olabilir mi? Bu haftaki msj sayim da 5 falandir sanirim 35e ulaşamadım bu defa :( herkese hayirli cumalar ve iyi kilo kaybetmeleeeer en kisa zamanda gorusmek uzere

Kızlarr, güzel tartı günleriniz olsun inşaallah. Dünya hali hiç birşeyi planlamamak gerekiyor. Umarım burada amacımıza ulaşırız. Ben aksattım çok şeyi bu sarsıntıda ama tekrar dönüş yaptım hedefime. Tekrar takımdayım. Ayın 11'ine hazırlanıyorum nasipse. Tartılamadım haftaya nasipse kilo bildirimi yaparım. Öpüyorum hepinizi ...

**14.TAKIM 429. Etap ***4 EYLUL

nhtylz. (87/ / / % )
Rengarenknesli ( 76,6/ / / % )
Fairy Tale 123 ( 78 / / /% )
denizmrv( 82.8 / / /% )
bengiisuu ( 76.4/ / / %) Yeni üye baş. Kilosu: 78, hedef kilo: 66, başlgç. Tarihi:18.ağs.

Nillhan( 99,6/ / / % ) yeni üye,baş. baş. Kilosu: 100,7 , hedef kilo: 85, başlgç. Tar.:19.ağs.,

nice15 ( 65.2 / / /% ) yeni üye ,baş. kilosu:68,2 , hedef kilo: 60 , başLgıç tarihi: 20 AGS.

14.Takım Ortalaması:% 0,00

**14.TAKIM 428. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Zekikadin ( 102/101,50/0,5/ %0.49) yeni üye , yaş: 32, boy :150 , baş.kilom:102, hedef kilo: 88, başlgç.tarh. 25 ağs.15. 11. eyl.15 listede,

KONUK OYUNCULARIMIZ
cocolate ( 63,2 / / / % ) misafirimiz
oynakbaşı banu ( 103.7/ / / % ) Misafirimiz
kitap_asigi ( 64.4/ / /% )izindeki üye

Yenibirben_84 ( 85,2 / / / % )misafirimiz boy :160 , baş. kilosu:85,2, yaş: 25, hedef kilo: 55, baş.tarh. 29 ağs.15

Gunaydin melekleim. Dun kuEn suoriz yaptı geldi aksam gelemedim. Tarti yuzunuze gülsün. Simdi santiyeye gidiyorum varinca pc den gorusuruz
kızlar sabah yanlışlıkla başka topiğe yazmısım bunları :KK70:hemen duzenliyorum listeyi:oops:

***14.TAKIM 429. Etap ***4 EYLUL

nhtylz. (87/ / / % )
Rengarenknesli ( 76,6/75,9 /0,8 / %1,04 )

denizmrv( 82.8 /82 / 0,8 /%0,97 )

bengiisuu ( 76.4/ / / %) Yeni üye baş. Kilosu: 78, hedef kilo: 66, başlgç. Tarihi:18.ağs.

Nillhan( 99,6/ / / % ) yeni üye,baş. baş. Kilosu: 100,7 , hedef kilo: 85, başlgç. Tar.:19.ağs.,

nice15 ( 65.2 / / /% ) yeni üye ,baş. kilosu:68,2 , hedef kilo: 60 , başLgıç tarihi: 20 AGS.

***14.TAKIM 428. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Zekikadin ( 101,50// %) yeni üye , yaş: 32, boy :150 , baş.kilom:102, hedef kilo: 88, başlgç.tarh. 25 ağs.15. 11. eyl.15 listede,

KONUK OYUNCULARIMIZ
cocolate ( 63,2 / / / % ) misafirimiz
oynakbaşı banu ( 103.7/103 / 0,7/ %0,68 ) Misafirimiz
kitap_asigi ( 64.4/ / /% )izindeki üye

Yenibirben_84 ( 85,2 / / / % )misafirimiz boy :160 , baş. kilosu:85,2, yaş: 25, hedef kilo: 55, baş.tarh. 29 ağs.15

Son düzenleme:
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin inşallahhh.....Aminnnn

Umarım bugün herkes bol eksiler görür :21:

Dün sabah 6da uyandığımdan Annemlerdeyken bile felaket uykum geldi :KK48: eşim, babam ve ufak damat maç izlerken resmen koltukta gözlerim kapandı :KK53:
Daha ilk yarı bitmeden kendimizi eve attık ve anında yattım uyudum :KK48:
Bu ara yoğunluktan yine felaket yoruluyorum hatta küçük kuşumda bizimle aynı yolları yürüdüğü için dün ben uyuduktan sonra bacağım ağrıyor diye gece 2ye kadar ağlamış ( ben o saatte sesine uyandım bir ara hatta bacağını ovuşturdum, kas gevşetici krem falan sürdüm hatta gel benimle yat dedim ama yok inat etti ben babamla salonda yatacağım diye :KK48: adamcağız da hiç ses etmeden hadi gel gidip salonda yatalım o zaman dedi :KK53: şükür şimdi uyandı ve hiç ağrısı kalmamış :KK66: )
Birazda büyüdüğü için kemik ağrısı yaşıyor ( büyük kızda hiç öyle bir sıkıntımız olmadı ama görümcemin oğlundada aynı sorunu daha evvel duyduğumuz için panik yapmadık tabi )

Hemen aklımdayken bende bildirimimi yapayım ;

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 103.7 kg
Bu hafta; 103 kg
Giden; 0.7 kg
YÜzde; % 0.68
Toplam giden; 21.5 kg :21::21::21::21:

Aslında hafta içi daha aşağısını gördüm az da olsa ama bunada şükür Artık alıştım 10 kgda bir bünye benim uzun zaman direniyor sonra tekrar ufak ufakda olsa eksileri görüyorum Bayrama kadar inşallah 2li rakamları görürüm diye umuyorum ve sonrada daha kolay gidecek inşallah kilocuklar
tebrikler banum bende anca geldim 0,8kg da benden gitmiş :KK68:

Bugun kilo paylasimi yok mu? Valla zar zor girdim kusuruma bakmayin bu hafta hic dogru duzgun giremedim int paketim cok az kaldi ders secimiyle ugrastim falan harcadım mecburen haftaya carsamba falan donucem tatilden o zamana kadar gene boyleyim malesef :KK43: bu arada 82ye düştüm gecen hafta 82.8dim 800 gram kaybetmisim yuzden 0.96 sanirim dogru hesapladiysam kilo listesi goremedigim icin yazayim dedim tekrardan giris yapamazsam benim yerime dolduran olabilir mi? Bu haftaki msj sayim da 5 falandir sanirim 35e ulaşamadım bu defa :KK43: herkese hayirli cumalar ve iyi kilo kaybetmeleeeer en kisa zamanda gorusmek uzere
:21:denizim aksaklık oldu başka topige yazmışım sabah :KK52: şimdi ben ekledim seni tebrikler bitanem

Kızlarr, güzel tartı günleriniz olsun inşaallah. Dünya hali hiç birşeyi planlamamak gerekiyor. Umarım burada amacımıza ulaşırız. Ben aksattım çok şeyi bu sarsıntıda ama tekrar dönüş yaptım hedefime. Tekrar takımdayım. Ayın 11'ine hazırlanıyorum nasipse. Tartılamadım haftaya nasipse kilo bildirimi yaparım. Öpüyorum hepinizi ...
azmin daim olsun toparlanmana sevindim canımm

çok mutluyum meleklerim
:KK73::KK73::KK49::KK49::KK49: haftaya hedefim 74 ü görmek hayırlısıyla, bir ileri artık geri yok savaş açtım direncime
20150904_074907.webp

**14.TAKIM 429. Etap ***4 EYLUL

nhtylz. (87/ 86.5/0.5 /0.57 % )
Rengarenknesli ( 76,6/75,9 /0,8 / %1,04 )

denizmrv( 82.8 /82 / 0,8 /%0,97 )

Back
X