- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #118.021
ay kaptanim ilahi bende endiselenmeye baslamistim bisey mi oldu diyekızlar sabah yanlışlıkla başka topiğe yazmısım bunlarıhemen duzenliyorum listeyi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kaptanim ilahi bende endiselenmeye baslamistim bisey mi oldu diyekızlar sabah yanlışlıkla başka topiğe yazmısım bunlarıhemen duzenliyorum listeyi
![]()
çoook sevindim umarım bizde o günleri görebilirizçok mutluyum meleklerim
haftaya hedefim 74 ü görmek hayırlısıyla, bir ileri artık geri yok savaş açtım direncimeEki Görüntüle 1623512
perşembe mantı yenirmi cansummmm sakın artıyla gelme yakarımmmBugünkü menüm
Sabah(10:00)
Süt
1 haşlama yumurta
Süzme peynir
1 kaşık marmelat
Domates salatalık
Ara (13:00)
Sade dondurma 130 kalori
Öğlen(15:00)
Yoğurt(ceviz,tarçın,pul biber ve çörek otlu)
1 haşlanmış yumurta
Akşam(19:00)
1 porsiyon mantı
Çok az karpuz
menun guzel kuzum, hadi bakalım tam dönersin aramızaSonunda aranıza katılabilir. Menüm
Sabah
1 galeta
Biber
Domates
3 zeytin
Öğle
Kırmızı et
2
1 kaşık patates püresi
Akşam
1 kase yayla çorbası
1 tane karnıyarık
Geçen sene de stajdaydım bu sene de var gelecek sene intörn olacağım inşallah
sporun harika menun guzelIyi akşamlar kızlar
Sabah 12.00 sebzeli omlet yarim domates salatalık zeytin peynir
Ara 15.00 2 paket activia içine musli koydum yedim
Akşam 18.00 fırında patlıcan yoğurt
Su 3.5 litre
Spor 45 dakika Leslie 4 mil
30 dakika jillian
40 mekik
Plank
çok çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim rabbimden kuzumBugün kontrole goturduk iğneleri bitti fakat ateş devam ediyor bakti bogazi aynı duruyor dedi penisilin vuruluyordu penisiline dirençli çıkmış farklı bir antibiyotik verdi 6 tane ıgne olarak hayırlısı bakalım dua edin iyi olsun kuzum inşallah ..Bu yüzden çok giremiyorum her an ateş le uğraşıyorum güneşe koyayım dediğin gibi yaparım teşekkür ederim ...
menu spor dengeli kuzumBugünkü menum
08.00 Musli süt ceviz tarçın
12.00 Yeşilçay
16.00 yeşil fasulye cacık
18.00 bitki cayi
20.00 nesfit süt
2 lt su 30 dk yuruyus
ay kaptanim ilahi bende endiselenmeye baslamistim bisey mi oldu diye
göreceksin tabi fundam güzel günler göreceğiz çocuklar..çoook sevindim umarım bizde o günleri görebiliriz![]()
unuttum inan evden aceleyle çıktım. yarın sabah tartılır yazarım. olur mu .göreceksin tabi fundam güzel günler göreceğiz çocuklar..
sabah keşke tartılsaydın, artı çıkarım diyemi tartılmadın kuzum, p.tesi tartılıp bildirmeni istiyorum okey bana
@kitap_asigi ruveydam tebrikler bitanem harika gitmiş![]()
tamam yarın bildirim bekliyorumunuttum inan evden aceleyle çıktım. yarın sabah tartılır yazarım. olur mu .
bu listede nice15 yok***14.TAKIM 429. Etap ***4 EYLUL
nhtylz. (87/ 86.5/0.5 /0.57 % )
Rengarenknesli ( 76,6/75,9 /0,8 / %1,04 )
Fairy Tale 123 ( 78 / / /% )
denizmrv( 82.8 /82 / 0,8 /%0,97 )
bengiisuu ( 76.4/76.0 / 0.4/ %0.52) Yeni üye baş. Kilosu: 78, hedef kilo: 66, başlgç. Tarihi:18.ağs.
Nillhan( 99,6/ / / % ) yeni üye,baş. baş. Kilosu: 100,7 , hedef kilo: 85, başlgç. Tar.:19.ağs.,
14.Takım Ortalaması:% 0,00
29 nisan 2014 de 359. Etapta izne ayrılmış 62,4kg ile canım bunu öğrendiğimde duzeltemeyı unutmuşum şimdi aklıma geldi. az yanaşsın ayrıldığı kıloya listeye alıcamnice15 neden tekrardan adaylar listesinde kaptanim
tamam kaptanim29 nisan 2014 de 359. Etapta izne ayrılmış 62,4kg ile canım bunu öğrendiğimde duzeltemeyı unutmuşum şimdi aklıma geldi. az yanaşsın ayrıldığı kıloya listeye alıcam![]()