- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #118.041
önemli değill. oh ne guzel hızla gelen gitmiş maşallah mantıya ragmenKaptanım eski kiloma dönmüşüm sevindirik oldumbide biraz geç bildirim yaptım kusura bakmayın
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önemli değill. oh ne guzel hızla gelen gitmiş maşallah mantıya ragmenKaptanım eski kiloma dönmüşüm sevindirik oldumbide biraz geç bildirim yaptım kusura bakmayın
![]()
tebrikler canim benimmHah oldu simdi:) bildirim yapıyorum hemen sali gunu 85.800 cikmistim bugun 84.400 um . 1.400 fark
bildirimler bitmedi. sende yarın yapacaksın eşin neslihandı nillhan nikli. artık sen yarın yapınca sonuçlandırcaz kuzum sağlık olsun ama ben takipteyim bugun çıkar listeEşleştirmeler ne oldu, sonuç alınabilindi mi ?
gelmiş ha gayretKizlar mesajlarim gelmiyor
göreceksin tabi fundam güzel günler göreceğiz çocuklar..
sabah keşke tartılsaydın, artı çıkarım diyemi tartılmadın kuzum, p.tesi tartılıp bildirmeni istiyorum okey bana
@kitap_asigi ruveydam tebrikler bitanem harika gitmiş![]()
Canim benim menun süper sporda iyi Tebriklerdunki menumu yazayım unutmadan
sabah maydanoz kuru su
8,00 de peynirli omlet zeytin ceviz
arada sutlu kahve
14,30 da avakadolu salata fındık
ara sutlu kahve
18,30 da dunden kalan sebzeli fırın köfte+salata+ayran
spor: 20dk yuruyup arkasına melb karın bacak yaptım toplam 35dk oldu
gun içi surekli ayakta koşturdum yurudum buda artı oldu bana
Gözün aydın canım benim haklısın susuzluk çok zoray kizin cisini verebildim sonunda insallah temiz cikar bide 2 gundur sularimiz kesikti yani akiyodu ama banyo yapamiyorduk sicak su olmadigi icin cok sukur o da geldi cumanin bereketi oldu cok sukur bin sukur Allah disarida olan multecilere gariplere yardim etsin biz surda 2 gun dayanamadik onlar ne halde kim bilir
bize de gelKızlarr, güzel tartı günleriniz olsun inşaallah. Dünya hali hiç birşeyi planlamamak gerekiyor. Umarım burada amacımıza ulaşırız. Ben aksattım çok şeyi bu sarsıntıda ama tekrar dönüş yaptım hedefime. Tekrar takımdayım. Ayın 11'ine hazırlanıyorum nasipse. Tartılamadım haftaya nasipse kilo bildirimi yaparım. Öpüyorum hepinizi ...
sorma telefonda başka topik açık kalmış saat 8 de guya içim rahat paylaştım diye bi geldim mesajlar yok. baktım telefona dolunay epilasyon topiğine yazmışım hatayla listeleriSagolun kaptanim. Sabah bir iki bakindim liste yoktu. Yapayim diye ugrastim. Kim listeye girecek kim girmeyecek emin olamadim kaldi oylece. Sonra da kayit islemleri icin evden ciktik zaten babamla.
Siz de direnci kirip cok guzel vermissiniz tebrik ederim![]()