Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah nedense sıkıntı vardı nette bir türlü giremedim

şükür şimdi düzeldi

Sabah yine 06:00da uyandım :) artık saat kurmama bile gerek yok 1 haftadır hep anı saatte hortluyorum

Tabi çok iyi oluyor en azından günün tadını çıkarıyorum

kendime de vakit ayırabiliyorum
Aslında bugün sadece evime ve kendime vakit ayıracaktım ama sağ olsun Annem sabah sabah aradı ille kızı almaya gittiğinde gel dönüşte kahve içelim diye

bende hazır karbonhidrat günümken giderken Simit alayım diye düşündüm

yanına domates salatalık mis gibi öğün

akşamlıkta yine sahlep ve az çikolata tabi bitter yerim
Kalan bir kaç işimide bitirip kuşumu almak için hazırlanayım öğleden sonra gelince damlarım yine

Bu arada unuttu sanmayın o sporda bugün yapılacak

söz ağızdan çıktı bir kere
Umarım her gün dahada fazla eksi görürüz hepimiz tartıda
Ne güzel banucum hić bozmadan ilerliyorsun inşallah bol eksi getirir sana menun

Aminnn inşallah canım

inşallah hepimiz bol bol eksiler görürüz her hafta
banum maşallah çok istikrarlısın kuzum yakında 89 u da görürsün sen bitanem
İnşallah canım

artık her geçen hafta daha aşağıları bildirmek okadar zevkli oluyor ki 89uda görürüm daha aşağısını diye düşünüyorum
Selam kizzlar pazar menümü yazmaya geldim
Biraz geç oldu çok yoğundum bugün. Birde apartmanın önünde yavru kedi buldum onunla ilgilendim baya .arabanın motoruna giriyor.korktum eve getirdim orda ölürse diye. balkona koydum havada soğuk. Eve de alamıyorum yıkanması lazım. Baya onu düşündüm napsam etsem diye .bir kutu hazırladım sokağa bıraktım. İnşallah birsey olmaz.cok tatlı birsey di minicik turuncu. Evladım gibi hissettim.yarin napayım kızlar annesi yok sefkate ilgiye muhtaç faceden paylassamda isteyen birinemi versem
Ayyy kıyamam ben ona

keşke bende sokaktan bir hayvanı sahiplenebilsem ama maalesef benim küçük kuzunun bünyesi alerjik hani bir iki günde pek etkilenmez ama düzenli olunca hemen başlıyor öksürmelere

eşimde sağ olsun hem o yüzden hemde evde hayvana günah eziyet olur diye izin vermiyor :)
Ne güzel bir gecede olsa onu soğuktan kurtardın inşallah onu sahiplenecek birinide bulursunda için rahat eder

Biz eve alamasakta apartmandaki bazı komşularla düzenli olarak birşeyler veriyoruz kediciklere ( gerçi komşular daha da fazla veriyor

)
Soğuktan korunmaları içinde ufak kulübe gibi birşey yapmış bir komşuda

hatta içine eski battaniye tarzı birşeyler koymuş yağmur geçirmesin diye de hatta poşetlemiş iyice