Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menumu yazayimmm
Sabah:1 haslanmus yumurta beyazi sekersiz cay
ogle:1 buyuk bardak ayran
aksam:3 tombik kofte 3 minik biber tursu yagsiz dukan ekmek ile..
bu arada @ParteMoralll dukan yapiosan harika bi ekmk tarifi var elimde 10 dk pisio 5 yk pinar sut tozu ve 1 yumurta sipsak firina 180 drc de hazr calirisz unsz kepekdiz bnm bugun kepegim olmadigi icin boyle yaptim 3 yk sut tozu+1 yk kepek+1 yumurta+1 yk yogurt ilede harika bir ekmk oluo..
Suttozu kullanmadim daha..
9yk karisim bir yumurta yogurt sut hooop firina uc gunlk mukemmel bir ekmek oluyo..:)

Kızlar çıkıyorum ben eve erken gitcem. Ayakta hala duramıyorum. Hafta sonu da sınavım var uğramazsam anlayın ki derin uykulardayım.
Bugünki menümü yazıp gideyim.

Sabah
1 portakal 1 elma

Öğle
Ton balıklı salata

Akşam
Fırında köfte
Cacık

Ara
Meyve yerim ama hangisi olur bilemedim.

spor yok tabi ki. yok yok ya da var yatmaca sporu:D

1453477569191-2145737385.webp @SekerPancari71 canim söyledigin cember bumu.nasil kullanabilirim

ayyy yediklerim mideme coktu yapisti sankiiii keske yemeseydim sanirim bide sucluluk duygusuuuuu:( psikolojim bozulduuu:(

Kızlar çıkıyorum ben eve erken gitcem. Ayakta hala duramıyorum. Hafta sonu da sınavım var uğramazsam anlayın ki derin uykulardayım.
Bugünki menümü yazıp gideyim.

Sabah
1 portakal 1 elma

Öğle
Ton balıklı salata

Akşam
Fırında köfte
Cacık

Ara
Meyve yerim ama hangisi olur bilemedim.

spor yok tabi ki. yok yok ya da var yatmaca sporu:KK70:
Menüm çok güzel bu ara ben çok yapıyorum bu yatmaca sporunu

Seyrettim canım..kız çok tatlı yaa..tayt giyme bölümünde koptum ben..
Evet uzun zamandır bakmıyordum ben bugün ki bölüm çok güzeldi konferans bölümünü baktın mı her zayıf insan iyi insan değildir diyor şimdi de ben program başladı temizlik hastaları obsessıve compulsıve cleaners

Evet uzun zamandır bakmıyordum ben bugün ki bölüm çok güzeldi konferans bölümünü baktın mı her zayıf insan iyi insan değildir diyor şimdi de ben program başladı temizlik hastaları obsessıve compulsıve cleaners
Aslındaçok güzel anlatmışlar..her hafta var mı aca takip etsem..diğer programa arada bakıyorum..

Bende menumu yazayim

Kahvalti 8:305 zeytin 4 dilim peynir

Öğle 14:20 1 tabak kuru fasülye 2-3 parca et

Kahvaltim;2 yumurta , kk peynir , zeytin , biber , yarim dilim ekmek , bir avuc badem ceviz
Ara;üc catal pasta , iki bisküvi (hepsi esimin sucu o getirmis cocuklar yerken dayanamadim)
Aksam , üc kuru patlican dolmasi , salata yogurt , üc kasik yogurtlu ispanak
Spor 12 bin adim yürüdüm

Back
X