- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #128.841
Tesekkürler canim .sende bu sporlarla yakinda istedigin kiloya ulasirsinÇok iyi Can'ım 500 gr vermişsin tebrikler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkürler canim .sende bu sporlarla yakinda istedigin kiloya ulasirsinÇok iyi Can'ım 500 gr vermişsin tebrikler![]()
İnşallah Can'ım ya bakalım artıkTesekkürler canim .sende bu sporlarla yakinda istedigin kiloya ulasirsin
Sen bir karatayı gözden geçirKızlar bugunku menumu yazayim
Sabah 1 haslanmis yumurta
Öglen :2 kase corba
Miyav_su artik karataydaki gibi uzerinden 5 saat gecmesini bekliyorum
Sen bir karatayı gözden geçir
Afiyet olsun Can'ım Torku'nun günlük sütünü alKizlar menumu yazayim..
sabah 2 haslanmis yumurta 5 cherry domates ve 1 salatalik+lor peyniri+sekersiz cay
ogle:yok
simdide sut uceyim dedim ama sutas aldim %0 yag inanilmaz inek kokuyor icemiorum midem bulandi..Hani normal yollarla olmadigini bilmesem hamileyim sanicam![]()
saol canimmmmm...onun lighti var mi?Afiyet olsun Can'ım Torku'nun günlük sütünü al
Hayır canım günlük sütte light yoksaol canimmmmm...onun lighti var mi?
Allah allah ben almadim o kokuyu ::dKizlar menumu yazayim..
sabah 2 haslanmis yumurta 5 cherry domates ve 1 salatalik+lor peyniri+sekersiz cay
ogle:yok
simdide sut uceyim dedim ama sutas aldim %0 yag inanilmaz inek kokuyor icemiorum midem bulandi..Hani normal yollarla olmadigini bilmesem hamileyim sanicam![]()
Zero dedigin kola mi oluyoSabah;haslanmis yumurta,peynir, pastirma ve cayy
Aksam; kofte,bir kase corba ve zero![]()
Zero normal koladan daha tehlikeli canım hatırlatayım dedimSabah;haslanmis yumurta,peynir, pastirma ve cayy
Aksam; kofte,bir kase corba ve zero![]()
Canim karataya baktim biraz istedigim kiloya gelinceye kadar karataya devam etmeyi dusunuyorumZero normal koladan daha tehlikeli canım hatırlatayım dedim![]()
Karatayı başladın mı bırakma bırakırsan hemen kilo alırsın Can'ımCanim karataya baktim biraz istedigim kiloya gelinceye kadar karataya devam etmeyi dusunuyorum
Samimi arkadasinsa anlayisla karsilar ayip olmazBende bugün kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta,üzeri zeytinyağlı ve keten tohumlu yarım morlahana ve turp yedim 10 adet zeytin ,1 tatlı kaşığı balıkyağı ve omega yağı aldım akşam yemeğini şimdi yedim buharda bürüksel lahanası ve malesef normalde hazır yogurt yemem süt olmadığı için mayalayadım küçük kase keten tohumlu yogurt 2 saat yürüyüş,1 saat Kardio,1 saat ağırlık yaptım şimdi de temizlik yapıcam yarın arkadasım gelicek ve ben hiçbirşey yapmıcam kızlar çünkü yaparsam yemek zorunda kalmak istemiyorum hazır kek ve pasta aldım ayıp olmaz degil mi
Yok canim simdilik kolay kolay bırakmayı düşünmüyorum inşallahKaratayı başladın mı bırakma bırakırsan hemen kilo alırsın Can'ım
Evet samimi arkadaşım aramız bozuktu bana Canan Karatay ı Allah gibi tapıyorsun demişti kendisi benim tavsiyem başladı ve becerememişti kasıtlı yapmış olmam degil mi çünkü ben hazır gıda yemem kendim yaparsam yemek zorunda kalıcam çünküSamimi arkadasinsa anlayisla karsilar ayip olmaz