Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar menumu yazayim..
sabah 2 haslanmis yumurta 5 cherry domates ve 1 salatalik+lor peyniri+sekersiz cay
ogle:yok
simdide sut uceyim dedim ama sutas aldim %0 yag inanilmaz inek kokuyor icemiorum midem bulandi..Hani normal yollarla olmadigini bilmesem hamileyim sanicam:-)

Kizlar menumu yazayim..
sabah 2 haslanmis yumurta 5 cherry domates ve 1 salatalik+lor peyniri+sekersiz cay
simdide sut uceyim dedim ama sutas aldim %0 yag inanilmaz inek kokuyor icemiorum midem bulandi..Hani normal yollarla olmadigini bilmesem hamileyim sanicam:-)
Afiyet olsun Can'ım Torku'nun günlük sütünü al

Kizlar menumu yazayim..
Allah allah ben almadim o kokuyu ::d
Afiyet olsunnnnnn

Bende bugün kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta,üzeri zeytinyağlı ve keten tohumlu yarım morlahana ve turp yedim 10 adet zeytin ,1 tatlı kaşığı balıkyağı ve omega yağı aldım akşam yemeğini şimdi yedim buharda bürüksel lahanası ve malesef normalde hazır yogurt yemem süt olmadığı için mayalayadım küçük kase keten tohumlu yogurt 2 saat yürüyüş,1 saat Kardio,1 saat ağırlık yaptım şimdi de temizlik yapıcam yarın arkadasım gelicek ve ben hiçbirşey yapmıcam kızlar çünkü yaparsam yemek zorunda kalmak istemiyorum hazır kek ve pasta aldım ayıp olmaz degil mi

Bende bugün kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta,üzeri zeytinyağlı ve keten tohumlu yarım morlahana ve turp yedim 10 adet zeytin ,1 tatlı kaşığı balıkyağı ve omega yağı aldım akşam yemeğini şimdi yedim buharda bürüksel lahanası ve malesef normalde hazır yogurt yemem süt olmadığı için mayalayadım küçük kase keten tohumlu yogurt 2 saat yürüyüş,1 saat Kardio,1 saat ağırlık yaptım şimdi de temizlik yapıcam yarın arkadasım gelicek ve ben hiçbirşey yapmıcam kızlar çünkü yaparsam yemek zorunda kalmak istemiyorum hazır kek ve pasta aldım ayıp olmaz degil mi
Samimi arkadasinsa anlayisla karsilar ayip olmaz

Selam kızlar.hemen menümü yazayım.
12.00...omlet 2 dil.kep.ekm.2 bard.3 şek.cay
14.00... 30 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada 2 şek.sütlü kahve.annemle keyif yaptık.
18.00... 1 tabak patatesli hindi haşlama.sonrasında 2 bar.3 şek.çay 4 tane biskrem.
Şimdide bebişi uyutup akşamki sporumu yapcam inş.

Samimi arkadasinsa anlayisla karsilar ayip olmaz
Evet samimi arkadaşım aramız bozuktu bana Canan Karatay ı Allah gibi tapıyorsun demişti kendisi benim tavsiyem başladı ve becerememişti kasıtlı yapmış olmam degil mi çünkü ben hazır gıda yemem kendim yaparsam yemek zorunda kalıcam çünkü

Back
X