Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar kahvaltıda menemen ,20 adet zeytin avuç içi kadar peynir ,1 çay bardağı kuruyemiş ve yeşillik akşam ise dünden kalma buharda Brüksel lahanası ve zeytinyağlı naneli keten tohumlu yogurt bol adaçayı ,şekersiz Türk Kahvesi ve 2,5 litre su tükettim

Seninle yaslanmaz insan
Evet bu aralar çok ihtiyacım var gülmeye haftaya gelde kötü kedi şerafettin vizyona giriyor lisedeyken onun karikatürlerini okurdum sana bir sır vereyim mi belki yalan gelir ama ben gora ilk çıktığında tam 5 kere gittim hep arkadaşlarım götürdü çünkü bana bakıp Gülerlerdi Şen bir kahkam var :KK70::KK70:

Kizlar menumu yaziyorum...
Sabah 5 cherry dinates 1 salatalik 2 yk lor peyniri 5 zeytin ve birkac ceviz ici ile salata ve sekersiz cay tabiki
az oncede 1 kucuk avuc ceviz ici yedim midem bulandi suanda..
ayrica kocişe ekmek yaptim tam bugday unundan mayasiz ondanda 1 dilim yedim tadina bakmak maksatli ilkkez yapinca pek tatli pek dayanilmaz oldu:)))
2 lt su...
Yarin carsamba haftaortasi önemliii!!!!

Kizlar menumu yaziyorum...
Sabah 5 cherry dinates 1 salatalik 2 yk lor peyniri 5 zeytin ve birkac ceviz ici ile salata ve sekersiz cay tabiki
az oncede 1 kucuk avuc ceviz ici yedim midem bulandi suanda..
ayrica kocişe ekmek yaptim tam bugday unundan mayasiz ondanda 1 dilim yedim tadina bakmak maksatli ilkkez yapinca pek tatli pek dayanilmaz oldu:)))
2 lt su...
Yarin carsamba haftaortasi önemliii!!!!
Oh valla eşine ekmek mi yaptın ellerine sağlık aman Sak'ın 2. Dilimi yeme:KK53:

Evet bu aralar çok ihtiyacım var gülmeye haftaya gelde kötü kedi şerafettin vizyona giriyor lisedeyken onun karikatürlerini okurdum sana bir sır vereyim mi belki yalan gelir ama ben gora ilk çıktığında tam 5 kere gittim hep arkadaşlarım götürdü çünkü bana bakıp Gülerlerdi Şen bir kahkam var :KK70::KK70:
Merak ettim ya kahkahani birgun beraberde guleriz insallah nasip bu belli mi olur :)

biskuvi-tadinda-yavru-kediler-649.webp

Miyav_su Miyav_su kediler bile büsküvi yiyo niz yiyemiyoz:KK42:

Back
X